13 senelik evliyim 11 senem iyidi eşimle daha sonra beni aldattığı hissettim ve itiraf etti ben depresyona girdim o dönemde bana heristediğimi yaptı ama ben devamlı aklım aldatmasındaydı psikiyatriden destek aldım gerçekdrn çok kötü zamanlardı herşeyden şüpheleniyordum ben iyileştim bu sefer arkadaşının dostuyla tekrardan beni aldattı ve rencide etmek için degil engelli sagır ve dilsiz ve benden çirkin kendiside başkalarına söylemiş çirkin olduğunu 2 kere ayrıldı tekrar döndü kadına ve haziran ayında dava açtı bende boşanmak istemiyorum 12 ve 7 yaşında çocuklarım var ev hanımıyım lise mezunu çocuklarla aileme gidemem orda ayrı problem ve eşim diyomuş ayrılabilirsem evlencekmiş bayanla babası dışladı ayrılınca çocukları babalarına bırakmak zorundayım bakcak kimsem yok o yüzden bekliyorum ama saatler geçiyo hayatımdan hiçbirşey yapamıyorum en çokda benim çocukşarımı üzüp kadının 2 tane çocuğuna babaşık yapcak olması aynı evde ayrı odalardayız dava tarihimiz bile belli degil beklemek çok zor belirsizlik şu an en azından çocuklarım yanımda ans devamlı tel elinde msj sinir oluyorum