Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neye gülüyorlar anlamadım.Geçmiş olsun çocuklarınızı bırakmayın her ne olursa olsun.Hiçbir kadın öz anne gibi güzel davranamaz çocuklarınıza.Sözüm nadir gerçekten kan bagı olmayıp annelik yapmışlara değil kesinlikle.Bu şekilde yuva yıkıp mutluluk kurmaya çalışanlara.Mahkemenin red olma olasılığıda var çünkü suçlamaları gören avukatlar gülüyo .
Çekişneli boşanma davaları ne kadar sürüyor.barodan avukat da vermediler kaynatamın evinde oturuyorum diyemiş.
Seninde yok, ama senin gitmen gerekiyo oyle mi? Kendisi gitsin cocuklarin ve kendi duzenini bozdurma benceParası yok çünkü gidemiyo keşke gitse gözüm görmez.
Yarın hem siz hemde çocuklar ayrı ayrı savrulmuş hayatlarda ağlayacağına.. Anne olduğunuz için bu gecelik siz ağlayın. Ama inanın bu konuyu görünce yazmadan edemedim.. Çünkü yarın önür gün veya ilerki yıllarda açılacak konular belli..Aglattınız beni bende onlara kıyamıyorum ve kaynanamlar bana destek.evde oturdiyolarmahkemeye çıkıncada nafaka baglanır.kendi ailem 1 kilo alıyosak yarısını sana getiririz diyolar.