Hayatımı baştan yaşamak istiyorum :(

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Daha yasim kucuk 23 ama hayatim pismanliklarla dolu..kendimi 60 yasinda gibi hissediyorum..maddi olarak guvencem yok hadi herhangi bi ise gireyim desem ozguvenim sifir cok cekingenim..evlenip bi duzen kurayim guzel bi hayatm olsun desem bakire degilim dort bi yanim engellerle kapli gbi hissediyorum..cok yoruldum aileme bisey olsa ben naparim?ne evlenip manevi bi yuva kurabilirim ne dogru duzgun para kazanabilirim..herseye pismanim.sil bastan yasicaksin yarin deseler mutluluktan havalara ucardim..herseye geciktim gbi hissediyorum..bu yorgunluk nasil gecer Bilmiyorum herseye herkese kirginim..kucuk yasta bi iliski yasadim sonra toplayamadm zaten.hayatimin en buyuk hatasi oldu.yalnizliga mahkumum sanki.gecmiyo hicbusey gecer gbi oluyo bi ay snra yineayni dusunceler..okudgnz icin teşekkür ederim icimi dokmek istedim sadece konuscak kimsem de yok cunku.anlatsam arkadas bile kalmz cevremde.

Birinin cikip sil bastan yasa demesine gerek yok. Calisip para kazanmak imkansız degil. Cekingenlik vs bahane aç, açıkta kalsaydın cok cekingenim diyip bi kosede acliktan ölcek degilsin. Çalışmak canım istemiyor desen şuna.
Butun yollari kapatan sensin, buna aglayan yine sen.

Bakin bide şöyle bakin olaya is ariyorum bulamiyorum uzun zamandir..bakirelik mevzusunu bi kere anlattm sevglme yemedgm hakaret kalmadi..su an evde kurdukca kuruyorum kafamda yani.yani tabiki is bulsam neden calismiyim..ama bu sefer de evlnemicem hic gbi dusunceler geliyo aklima yibe uzuliyorum..bu hatalari yaptgm icin kendime kizginim ben

Çekingen olan herkes çalışmasın açlıktan ölsün o zaman.Nereye kadar anne ve babanın sırtına yük olmayı düşünüyorsun.Okutmuşlar seni ve meslek sahibi olmuşsun ama çekingenim vs diye bahane üreterek tembelliğine kılıf arıyorsun bence.

Çekingen biri nasıl ünv'ye gidip geldi,nasıl mezun oldu,nasıl sevgili buldu ve nasıl cinsellik yaşadı peki?

Bekaret benim için hiç de önemli değil,evlilik öncesi cinsellik de tukaka değil ihtiyaç.

Hayatınızu bir zara,bir erkeğe yada anne babaya göre endeksliyorsanız hiç sağlıklı ruh halinde değilsiniz demektir,bunu kabullenin ve gidiğ psikolojik yardım alın.

Bence seni düzelticek psikolojini toparlıcak tek şey bi uğraşın olmaması. En önemlisi anladığım kadarıyla maddi sıkıntı. Bi işe gir ayakların üzerinde dur bak o zaman ne bakirelik sıkıntı ne başka bişey. Ayrıca bunları anlatınca neden arkadaş kalıyormuş ki çevrende, artık o kadar çok bakire olmayan insan var ki çatır çatır evleniyorlar. Deprsyonada girmiş olabilirsin sen daha 23 yaşındasın dur bakalım daha neler çıkıcak karşına iyisiyle kötüsüyle sıkma canını sen işe girmeye bak öz güvenini toparla kendine gel.

Çok teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı :) inşallah söylediğiniz gibi hersey yoluna girer evet uğras olmamasi beni mahvediyo..

Çok teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı :) inşallah söylediğiniz gibi hersey yoluna girer evet uğras olmamasi beni mahvediyo..

Hemen bi uğraş edin. Halk eğitimdeki kursları araştır mesela onlara git. Yavaş yavaş bu çekingenliğini yen. Ayakların üzerinde dur daha küçüksün güçlü kadın ol, böyle olmaya devam edersen çok ezilirsin.

Yalnız önyargili yaklasiyosunuz su an bana..ben burda uzuntumu dile getirdim neden sertki cevabiniz bu kadar?tembel degilim tam tersi cok caliskanim ne is olsa yaparim ama ailem musade etmez babam sacmlma ben yanindayim dogru duzgun hani sana deger verilcek bi isin olsun acele etme der bende tipki sizin gbi ben size yuk olmak isteniyorum derim hep..tembellik olsa keske bu hani dogru cevabi bilirsin de tahtaya kalkamazsinya benimki oyle bisey biraz nasil desem cekingenim yani..ama teşekkür ederim düsüncenize saygı duyuyorum.

23 yaşındasın herşeye geciktin ve çok yorgunsun

Dur bakalım daha birşey görmedin yeni başlıyorsun.Sen herkesin hayatı refah ve huzur içinde mi zannediyorsun?

Sana hayatın en acı gerçeğini söyleyeyim.Yok öyle birşey olmayacakta.Sadece elindekilerle mutlu olmayı

becerebiliyorsan daha iyi bir hayat yaşayabilirsin.Senin yazdıklarından muhendissin güvendiğin bir ailen var.

İllaki burada yazmadıklarından da vardır hayatında güzellikler.

Bakire olmamak bir defo değil.Ama sen öyle görürsen karşındaki de öyle görür.Sen herkes bakire mi evleniyor

zannediyorsun?O 20 30 sene evveldi.Bedenin seni ilgilenderir.

Niye çalışamıyormuşsun?Mühendis olmayı becermişsinde çalışmayı mı beceremeyeceksin?

Silkelen kendine gel hayat bitmedi yeni başlıyor.

Her zaman tek duam kendi kendime yetebilmek kimseye muhtac olmamak belki de en buyuk korkum bu o yyuzden geriyorum kendimi..zaten yuksek lisansi kazandim gidip hem okuyup hem bi part time ise girerm diye dusundum bu cekigenligimi atmak icin biseyler yapmam sart kendi kendimi yiyorum tesekkurler cevabiniz icin uygulamaya caliscam.

Mühendis olmuşsun bir işe başlasan hiç bir şeyin kalmaz.
Yemişim bekareti.
Hayatında ne varmış?
Seni öyle ivir zivir işlerle yorgun görmek istemeyen bir baban var çok sanslisin.
Is başvurulari yaparken şehir dışı da düşün.
Bu baba sana her imkanı sağlar bence.
Ay 23 olsam şimdi ah ne güzel olurdu.
Kıymetini bil bu zamanların.

Yazdıklarınızdan benim algıladığım durum bu . Yanılıyor olabilirim ama sanki yaşadığınız ilişki sonrası gelen bir depresyon belki de tembellik sizi böyle yaptı .
Çekingen olmak çalışmaya engel değil.
Şayet yanılıyorsam özür dilerim.
Kendinize bir iş bir meşgale bulun, iyi kötü demeyin çalışın. Çalıştıkça özgüveniniz artar, bir işe yarıyor olmanın verdiği iç huzur ise paha biçilemez.

Haklisiniz cok teşekkür ederim.. Biyerden baslrsam devami gelir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…