Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
newyork tayim bende. Dil benim de problemim ingilizce temelim oldugu halde konusamiyorum aksanlari cok farkli dediklerini anlamiyorum bunun caresi insanlarla cekinmeden tarzancada olsa konusmak :) hic temelin yoksa internetten gramer kurallarina calisabilirsin ingilizce kitap okuyarak kelime ogtenirin evde televizyon varsa ingilizce akt yazili cizgifilm seyredebilirsin ufaklikla beraber gercekten cok etkili oluyo en azindan karsindakinin soyledigini anlarsin disari cikinca :) konusabilmek evde olacak is degil onun icin kutuphaneler veya kiliselere basvurursan haftada bir gun bulusacagin seninle birebier ilgilenecek hocalar var disariya cikamiyirsan bir kac gorusup sana guvenini sagladiktan sonra eve de gelebilir.. oralarda turk dernekleri vardir muhakkak hic turk yok mu etrafinizda