Hayatımı kontrol etmekten yoruldum

Benim içinde bulunduğum ilişki gibi bir yaşam tarzını seçer miydiniz?

• Ankete Katılan
    37

valeriasolanas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
11
3
1
30
Merhabalar :) Forumda yeniyim ancak bölümün adını(bir derdim var) görünce dayanamayıp yazmalıyım dedim.
ben kontrol edilmekten ve ne yapacağıma başkasının karar vermesi,hayatıma karışılmasından hoşlanan biriyim. O otorite çok hoşuma gidiyor ve bunu istiyorum. Aitlik hissini yaşamak ve sorumluluklarımdan kurtulmak, hafiflemek istiyordum.Nihayet isteklerimi karşılayabilecek biriyle tanıştım ve bir bağ oluştu aramızda. Sürekli olarak iletişim halindeyiz ve beni yönetmesinden büyük keyif alıyorum.Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.Dışarıdan birilerinin bakış açısına ihtiyacım var kızlar. Bu tarz bir ilişkide bulunmak ister miydiniz? Eminim beni tuhaf bulanlar olacaktır ancak belki benim gibi düşünenler de vardır.

Değişik bir düşünce yapın var. Muhakkak seninle aynı fikirde olanlarda olucak ama ben değilim. Yani ait olmak güzel sahiplenildiğini bilmek güzel bir şey ama benim yerime ben çok zor durumda olmadığım sürece kimse karar vermemeli. Ama tabi düşencene saygımda var.

Ne yönetmek nede yönetilmek sıradan insani ilişkiler en makul olan
Zayıf tabiatlı insanların korunmaya gözetilmeye ihtiyacı vardır ihtiyaç sahibiyseniz bilemem

Farklı düşünce yapısı, ilk defa sizin gibi birisini görüyorum:işsiz: Çoğu şeyin olduğu gibi yine bir ilki KK da yaşıyorumEn Büyük KK

Ben ise tam tersiyimdir, biri hayatıma müdahale etmeye kalktığı zaman dikenlerimi çıkartırım..

Ne yonetecegim ne de yonetilecegim bi iliski icinde olmak istemem.

Bir derdim var a acmissiniz konuyu. Ama derdinizi anlayamadim. Biri sizi yonetiyormus iste

İstemem sizinki gibi bir hayat, hayır. Yaşınız kaç, tahsil ve meslek durumunuz ne?

Yönetmeyi ben de seviyorum ve Yönetebileceğim biri var hayatımda. Ama yönetmetmeye gerek var mı? Sanmıyorum. Bana mı kaldı kaç yaşında insanı yönetmek

Merhabalar :) Forumda yeniyim ancak bölümün adını(bir derdim var) görünce dayanamayıp yazmalıyım dedim.
ben kontrol edilmekten ve ne yapacağıma başkasının karar vermesi,hayatıma karışılmasından hoşlanan biriyim. O otorite çok hoşuma gidiyor ve bunu istiyorum. Aitlik hissini yaşamak ve sorumluluklarımdan kurtulmak, hafiflemek istiyordum.Nihayet isteklerimi karşılayabilecek biriyle tanıştım ve bir bağ oluştu aramızda. Sürekli olarak iletişim halindeyiz ve beni yönetmesinden büyük keyif alıyorum.Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.Dışarıdan birilerinin bakış açısına ihtiyacım var kızlar. Bu tarz bir ilişkide bulunmak ister miydiniz? Eminim beni tuhaf bulanlar olacaktır ancak belki benim gibi düşünenler de vardır.
mumkun ama tehlikeli. hatta baya tehlikeli. ben yaptım, yap! ben istedim ,yap! ben düşündüm , gidiyoruz! peki yarın sen düşünüp yapmak istemiyorum dedigin de ne olacak ? full ittiat olmaz. olamaz. köle olsan gene bir gun baş kaldırırsın veya sahibinin arkasından iş cevirirsin...
bugun karşındakinde bu cok sevdigin huy- yarın nefret etmeni saglayabilir.
süreklilik arz ettiginde erkek de bundan hiç hoşlanmaz. basiretsiz -fikirsiz der. sonrası ayrılık ve boşanma.
cok nadir bunu sevip 'senden iyisini mi bulacagım' diyip sonrada dövüp dsvenler, dozlarını arttıranlarda var. aynı dozda kalanda var.
ve cok da değişik degilsin. yani sen tipliler cok ( tipli derken -ilişki tercihleri olarak )
favorim :
ilişkilerde cok cok cok mukemmel bir denge saglanırsa ( ki bu denge 'erim sen bilirsin ' demek degil ) her türlü alıverişin oldugu bir ilişki . bu en güzellidir.

aitlik hissi - hafiflemek- kurutlmak kelimelerini yazmışsın ya - ilişkide yonlendirilirsem bunları yaşamış ve kurtulmuş olacagım diye... bence sen aşagıda yazacagım ile bu ilişki durumuınu karıştırmışsın.. ama ollmamış :)
az bilirsen rahat edersin... cahillik bazen iyidir- demektir.
dunyanın yükü bilgidir. az bilirsen az okursan cahil kalırsan rahat edersin.

Böyle yetiştirildin muhtemelen
Ama erkek senden sıkılacaktır bir yerden sonra...zarar göreceksin eninde sonunda

Seni anliyorum sahiplenmek istiyorsun ama hayatinin tamamini birinin yonetmesi dogru bisey degil. Herseyini o karar vericekse sen senlikten cikarsin birak seni oldigun gibi sevsin senin aldigin kararlarla sevsin seninde kendi dusuncelerin olsun kimseye hayatinin tamamini baglama.. simdi sana hos gelen birsey 10 yil sonrada gelicekmi hem karsinadaki kisiyi buna alistiriyorsun farz etki hosuna gitmeyen birsey istedi sen hyir dediginde bu onun tuhafina gdiecek ve kavga edeceksiniz. Hayir demeyi ogren cunki hayirisi sonradan evete cevirmek kolay ama eveti hayira cevirmek cok zor. Sen bir kadinsin tek basinada guclusun hayatini kimseye adama ve unutma erkekler guclu kadinlardan hoslanir kendi dusuncelerin kendi fikirlerin olsun bence

Senin gibi birini tanıdım görümcem olur kendisi iki çocuklu öğretmen bir hatun. Anne çok baskın bir karakter ezmiş hep kızı buda alışmış yönetilmeye sonuç olarak kocası aldattı boşandı iki çocukla benim yanımda kaldı 6 yıl bı süreçte ben yönettim her şeyi ama bu iki taraf için de çok yorucu bir şey. İnsanlar bir noktada patlar. Diyeceğim şu ki kimseye güvenipte hayatının kontrolünü veremezsin herkesin doğrusuda yanlışına kendine göre çünkü
Tabii ideal aranan gelin oluyorsun bu durumda :D ama ederler içine be kızım

İnsanın kendi doğruları,kendi kararları olmalı. Başkasının yönlendirmesiyle hayat sürdürülemez,çok yorucu ve yıpratıcı bence.
Doğru gelmiyor bana bu kadarı. Hayatı paylaşırsın,arada sırada fikir alış verisi yaparsın,yardım istersin,fikrini sorarsın ama yinede eninde sonunda kendi kafana yatanı yaparsın,doğru olan bu bana göre.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 4.5 yaşındaki kızım bile şunu yap,bunu yap dendiğinde kendi istediğini yapıyor,ben annesi olarak karışamıyorum çoğu zaman kendi karar veriyor. Kaldı ki elin adamına bu denli ipleri teslim etmek.
Unutmayın sizi sizden başka kimse düşünemez,çıkarları devreye girince kimse kendinden başkasını iplemez.

Peki yine de o hayatin gercekten sana ait oldugunu dusunuyor musun? Simdi seni yonetmek hosuna gidecektir,sonra sana olan saygisini yitirecektir,sonra sen kendine olan saygini yitirip kendine acimaya baslayacaksin.

Kesinlikle bir psikolog yardimi almalisin, ya kişilik bozukluğun var,ya da fakesin

Back
X