- 9 Nisan 2022
- 136
- 35
- 48
- 24
- Konu Sahibi Kedi_sever_insan
-
Teşekkür ederimYaprak dökümü Leyla?
Her ne yapmış olursan ol hayat senin hayatın hatalarınla doğrularınla kendini kabul etmek zorundasın. Okulu bırakmak ne? Buna çok kızdım. Saçma sapan insanlar için değer mi? Kimin ne dediğini umursama. Hayatını nasıl güzelleştirebilirsin ona odaklan.
Hatadan kastınız sevişmek heralde hemen evlendirmeye çalıştıklarına göre kutsal bekaret gitmiş aileniz için kusurlu vaka olmuşsunuz ortaçağda olmadığımıza göre sizde yeni nesil bir birey olduğunuza göre önce kendiniz bunun bir kusur eksiklik olmadığını kavrayın. Okul iş ne varsa yoğunlaşın para her kapıyı açar öyle bir devirdeyiz ki para bekareti bile satın alıyor. Kendinize güvenin çalışın para kazanın ve bunu bir kusur olarak görüp kendinize çer çöp adamları layık görmeyin, ailenizin görmesinede izin vermeyiin
Öyle şeyler söylüyorlar ki sanki bu hatayı yaptım diye hayatımın bittini söyleyip duruyorlar. Bu kadar abartmaları beni deli ediyorHatadan kastınız sevişmek heralde hemen evlendirmeye çalıştıklarına göre kutsal bekaret gitmiş aileniz için kusurlu vaka olmuşsunuz ortaçağda olmadığımıza göre sizde yeni nesil bir birey olduğunuza göre önce kendiniz bunun bir kusur eksiklik olmadığını kavrayın. Okul iş ne varsa yoğunlaşın para her kapıyı açar öyle bir devirdeyiz ki para bekareti bile satın alıyor. Kendinize güvenin çalışın para kazanın ve bunu bir kusur olarak görüp kendinize çer çöp adamları layık görmeyin, ailenizin görmesinede izin vermeyin
Telefon mesajlarımı yakaladılar o şekilde maalesef. Dik durmaya çalışıyorum ama her ayağa kalkmaya çalıştığımda bir tekme yiyor gibiyimHatadan kasıt cinsel birleşmeyse bunun için kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz,beden sizin bedeniniz.Aileniz de üstünüze gelince dik durun onlara kendinizi ezdirmeyin,bunu öğrenince erkek yapsa bişey demeyen aileler kızı yapsa sokağa bile atar ,döver, söver, hatta öldürür de.Öyle bir çoğrafyadayız çünkü.Size kusurlu gibi bakmalarına müsaade etmeyin kendiniz de öyle bakmayın .Okulunuza devam edin ve para kazanın onlar ne derse desin ciddiye almayın, eğer şu an hala sizi sağlam şekilde evde tutuyorlarsa zamanla alışacaklardır.Bu arada aile nasıl öğrendi ?
İnanmayın, dediklerine de kulak asmayın. Anne babanız bu duruma sizinle aynı pencereden bakmıyor ama devir değişti artık.Öyle şeyler söylüyorlar ki sanki bu hatayı yaptım diye hayatımın bittini söyleyip duruyorlar. Bu kadar abartmaları beni deli ediyor
Ayyy az kalsın kendini istemeyen bir davarro ile evlenecekmiş. Sonra gelsin şiddetler kavgalar gürültüler. Bazı ailelerde akıl namına bir şey yok.Ya 23 yaşındasınız artık biraz kendi fikirleriniz olsun. Annenizi babanızı ne ilgilendirir sizin cinsel hayatınız? Buna takan insanların sapık olduğunu düşünüyorum, baska türlü kendi dışında bir bireyin sevismesini kafasına takmasını asla anlamıyorum. Kalk git okulunu bitir işe gir çalış, hayatında gördüğün ilk barzoyla da evlenme.
Sivril biraz. Her dediklerini umursama altta da kalma. Saygısızlık yap demiyorum ama kendini ezdirme.Telefon mesajlarımı yakaladılar o şekilde maalesef. Dik durmaya çalışıyorum ama her ayağa kalkmaya çalıştığımda bir tekme yiyor gibiyim
Keşke silseydiniz,bu tür saklanması gereken şeylerde kanıt işi her şeyi ortaya çıkartıyor.Boşverin olan olmuş siz bundan sonra önünüze bakın.Telefon mesajlarımı yakaladılar o şekilde maalesef. Dik durmaya çalışıyorum ama her ayağa kalkmaya çalıştığımda bir tekme yiyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?