• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı tamamen değiştirerek gitti..

kkokos

çok aşııık:)
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
84
1
36
Bursa
ölüyor gibi hissediyorum:(5 gün sonra 1 yılımız dolacaktı...4 yıldır tanıyorduk birbirimizi..hayatıma kimseyi almamıştım.yabancı uyrukluydu..belli kuralları olan bir yerden geliyordu..o yüzden ilk o olsun dedim;son o olsun dedim bekledim.o gitti ardından aynı üniversiteye aynı şehre gittim...o kadar bekledim ki bana açılmasını..yaptı beraberdik..beni mutlu edecek çok şey yapıyordu elbette.hakkını yiyemem çok fedakardı..nazar değeceğini bile düşünüyordum bize..ailemle tanıştırdım onu herkesle tanıştırdım:(yüzüklerimiz vardı..sorunlarımız da vardı elbette..dizden 4-5 parmak altta eteği giymeme izin veriyordu o da o diyecek ki hadi kkokos giy ben öyle giyeceğim..erkeklere el vermemi istemiyordu.sosyal hayatımı kısıtlıyordu..arkadaşlarımı sevmiyordu..çevremdeki tek insan o ve onun ablasıydı.ayrıca çok ince fikirliydi beni de o hale getirdi.ablasının imalı konuşmaları vardı..ablasına söylesem bu saygısızlıktı ona söylesem şikayet:(o çözmemek istedi izin vermedim çünkü ben artık 20 yaşıma girmiştim..en son yine abla iması yüzünden tartıştık..konuşmayacağım ablamla sen de konuşma dedi.buna asla izin veremezdim:(ben o kadar bencil değildim onun ablasıyla arasını bozamazdım..bitsin dedim..daha önce de değişir belki beni kaybetme korkusuyla diye bir çok kez demiştim.yalvar yakar durdurmuş ama zerre değişmemişti..bu kez durdurmadı..beni kıymet bilmemekle suçladı..bitsin dedi..bir çok iyi dilekte bulundu.asla bir başkasıyla evlenmeyeceğini söyledi.o gün telefonu kapattı ve asla açmadı..şehir dışında olduğunu arkadaşından öğrendim..onu da kontürlü telefondan arıyormuş..beni hapşırsam doktorlara koşturan başımda bekleyen adam hiç merak etmedi:(hastanelik oldum ve biraz kafa dinlemek için evime döndüm..ablası olanlar için çok mutsuz ve benimle görüşmeye devam etmek istiyor..onun ablası gibi düşünme bizim ilişkimiz bambaşka dedi..sağolsun..ama benim sevgilim bunları nasıl yaptı beni nasıl merak etmedi :( nasıl arayıp sormadı beni..ablasına ölsem nefes olsa gelmesin dedim...gelir mi dersiniz??ben bu gün psikolojik desteğe başlayacağım..babam da beni o şehre sadece 1 dönemlik daha gönderecek seneye geçiş yapacağım şehrime:(içim yanıyor.verdiğim emeklere çok yazık oldu..ne olur bana yardım edin..:43:

Tecrübe olmuş işte sana bunlar. Dertlenme hiç.
20 yaşındasın, yaşıt sayılırız. Bence çok körü körüne hareket etmişsin. Şehir değiştirmek olsun, giyeceğin için "izin almak" olsun. Hem düşün, bugün ablasına karşı sana daha dikkatli davranman konusunda konuşma bile yapamıyorsa ne olacak bu adamdan? O kadar üniversite okuyorsun bak, yarın bir gün iş hayatında erkekler var diye iş hayatına atılmanı engelleyecek, giyimine daha çok karışacak, seni ezdirecek de ezdirecek. Anan baban bunlar için mi okutuyor seni?
Tecrübe, bir daha yapmazsın bunları. Karşındaki seni sen olduğun için sevmemiş demek ki. Kalıba sokabildiğini sevmiş.
Karşındakinin de fedakarlıklarını, iyi özelliklerini düşünüp canını yakacağına artık seni merak etmediğine, hastane olayında da seni umursamadığına ikna et kendini. :34:

Canım uzun süreli ilişkilerde bu tür ayrılıklar kaçınılmaz oluyor. Bence sabret dediğin gibi birbirinizi el üstünde tutan bir ilişkiniz varsa kafanızı dinleyip tekrar barışırsınız.

Tecrübe olmuş işte sana bunlar. Dertlenme hiç.
20 yaşındasın, yaşıt sayılırız. Bence çok körü körüne hareket etmişsin. Şehir değiştirmek olsun, giyeceğin için "izin almak" olsun. Hem düşün, bugün ablasına karşı sana daha dikkatli davranman konusunda konuşma bile yapamıyorsa ne olacak bu adamdan? O kadar üniversite okuyorsun bak, yarın bir gün iş hayatında erkekler var diye iş hayatına atılmanı engelleyecek, giyimine daha çok karışacak, seni ezdirecek de ezdirecek. Anan baban bunlar için mi okutuyor seni?
Tecrübe, bir daha yapmazsın bunları. Karşındaki seni sen olduğun için sevmemiş demek ki. Kalıba sokabildiğini sevmiş.
Karşındakinin de fedakarlıklarını, iyi özelliklerini düşünüp canını yakacağına artık seni merak etmediğine, hastane olayında da seni umursamadığına ikna et kendini. :34:

şu an çok canım yanıyor..kıskanç ve katı bir yapısı vardı herşeyi namus meselesi yapıyordu.ciddi düşündüğü için de kısıtlıyordu kendine göre bir mantıkla..ablasıyla benim sorunlarımı onun konuşmasını ben istemiyordum ama böyle kaçıp gitmesi ve benim bu kadar ödün vermem elbette büyük hata...ben hastanedeyken benden haberi bile yoktu:(

Canım uzun süreli ilişkilerde bu tür ayrılıklar kaçınılmaz oluyor. Bence sabret dediğin gibi birbirinizi el üstünde tutan bir ilişkiniz varsa kafanızı dinleyip tekrar barışırsınız.

çok el üstünde tutuyordu ama benim dünyam tek kişilik olmalıydı :( ama böyle bir dünya malesef yok...dünyaya 1 kez geliyoruz...onun bu gidişini sindiremiyorum:(beni hiç mi merak etmedi??ne haldedir diye düşünmedi?beni hiç rahatsız etmeyecekmiş miş:(

Açıkcası neden bu aşamaya geldiginizi hiç anlamadım.

Sebep ablasiysa ki onunla iliskinde su an sorun görünmüyor.

Neden sonunuz böyle oldu?

canım benim çok gençsin daha yolun çok başındasın lütfen annelerimizin babalarımızın kursaklarından kesipte bizi okutmak için çalıştıklarını unutmayalım, ailelerimizin bizim üzerimizde hayallari var.... inan bana geleceğinden vazgeçmene değmez... önce anne baba sonra kendin ondan sonra sevgilin gelir...

Açıkcası neden bu aşamaya geldiginizi hiç anlamadım.

Sebep ablasiysa ki onunla iliskinde su an sorun görünmüyor.

Neden sonunuz böyle oldu?

onun ablasıyla ilişkisi öyle veya böyle bu sorun yüzünden bozulacaktı;izin vermedim ayrılıktan bahsedince de kızdı çünkü bir çok kez bunu öne sürdüm galiba:(ve bitsin bitsin dedin işte bitti dedi..babama da mesaj yazmış kızınız beni terketti ben onun için tüm ailemden vazgeçebilirdim..önce allaha sonra size emanet diye.

canım benim çok gençsin daha yolun çok başındasın lütfen annelerimizin babalarımızın kursaklarından kesipte bizi okutmak için çalıştıklarını unutmayalım, ailelerimizin bizim üzerimizde hayallari var.... inan bana geleceğinden vazgeçmene değmez... önce anne baba sonra kendin ondan sonra sevgilin gelir...

:( ben onu herkesin önüne koymuştum hayatımdaki herkesten çok seviyordum:(

şuan acın çok taze normal böyle hissetmen.
zaman geçsin herşeyin farkına daha iyi varacaksın.
hayırlısı buymuş belkide.
hem bu derece kıskanç biriyle ömür geçermiydi ki?
kendi kurallarıyla yaşamanı isteyen biriymiş.
hayat kimsenin etrafında dönmüyor.

şuan acın çok taze normal böyle hissetmen.
zaman geçsin herşeyin farkına daha iyi varacaksın.
hayırlısı buymuş belkide.
hem bu derece kıskanç biriyle ömür geçermiydi ki?
kendi kurallarıyla yaşamanı isteyen biriymiş.
hayat kimsenin etrafında dönmüyor.

daha iyiyim...ya düzelir ya da böylesi en hayırlıdır belki de..

Ülke ismi vermemişsin sanırım ama İran'lı sanırım erkek arkadaşın, belki de ileride çok sorunlar yaşayacaktınız.

Son düzenleme:
bitsin derken blöf yapmışsınız anladığım kadarıyla sizi araması sorması beklentisine girdiğinize göre.
ayrılmışsınız niye arayıp sorsun ki devamlı.
o zaman ayrılmak daha can yakıcı ve zor oluyor.
iradeli olup tamamen iletişimi kesince hiç değilse gereksiz ümitlenmeler olmaz.
sizi aramadığına göre hasta olduğunuzu bilemez ki.
bundan dolayı içerlemenize gerek yok.
daha önce çokça bitsin demiştim diyorsunuz.
adama bundan gına gelmiş sonunda tamam demiş.
bitsin diyorsanız ayrılmayı göze alıp demelisiniz yada asla dememelisiniz.
ilişkinizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz zira.
ama nedense barışacağınız hissi oluştu bende. hayırlısı.

birde çokça tavizler vermeyin.
her fedakarlığımız karşı taraftan beklentimizi arttırır.
ben ona bunu bunu yaptım o birşey yapmıyor diye yiyip bitiririz kendimizi.
tavizler veripte mutlu olan kimseyi görmedim ben bu forumda.

Son düzenleme:
bitsin derken blöf yapmışsınız anladığım kadarıyla sizi araması sorması beklentisine girdiğinize göre.
ayrılmışsınız niye arayıp sorsun ki devamlı.
o zaman ayrılmak daha can yakıcı ve zor oluyor.
iradeli olup tamamen iletişimi kesince hiç değilse gereksiz ümitlenmeler olmaz.
sizi aramadığına göre hasta olduğunuzu bilemez ki.
bundan dolayı içerlemenize gerek yok.
daha önce çokça bitsin demiştim diyorsunuz.
adama bundan gına gelmiş sonunda tamam demiş.
bitsin diyorsanız ayrılmayı göze alıp demelisiniz yada asla dememelisiniz.
ilişkinizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz zira.
ama nedense barışacağınız hissi oluştu bende. hayırlısı.

birde çokça tavizler vermeyin.
her fedakarlığımız karşı taraftan beklentimizi arttırır.
ben ona bunu bunu yaptım o birşey yapmıyor diye yiyip bitiririz kendimizi.
tavizler veripte mutlu olan kimseyi görmedim ben bu forumda.

Arkadas dogru soyluyor. Gereksiz yere ayrilalim ayrilalim deyip karsimizdakini deniyoruz sonra da peslerine dusuyoruz. Bende yaptim gecmiste. Erkekler bunaliyorlar kaprislere gelemiyorlar. Bundan sonra yapacagin tek sey beklemek. Ona buna laf vurmadan, kimseyle konusmadan. Ablasiyla senin isin yok olmamali da. SADECE BEKLE. Ask acisindan kimse olmez merak etme. ama olecek gibi hissediyorsan destek almani tavsiye ederim cunku baska sorunlarin ortaya cikiyor olabilir. Bundan da hic gocunma. Beyin farkli isliyor. Tanidigim herkes sorunlu cunku dunya oyle bir hale geldi ki sorunsuz kalmamis. O yuzden hic utanmadan sikilmadan destek alabilirsin. Tek basina atlatmak istiyorsan film izle, kafani dagit, arkadaslarinla gez dolas. Ya da benim gibi kendini rezil et (ki ben kendimi hic suclamadim suclasaydim su durumda olmazdim, kendini suclayan insanlar icin daha beter sonuc dogurabilir) daha cabuk kurtulabilirsin. Herkes farkli kurtulabiliyor. Bunu en iyi kendin bilebilirsin.

Back
X