ölüyor gibi hissediyorum
5 gün sonra 1 yılımız dolacaktı...4 yıldır tanıyorduk birbirimizi..hayatıma kimseyi almamıştım.yabancı uyrukluydu..belli kuralları olan bir yerden geliyordu..o yüzden ilk o olsun dedim;son o olsun dedim bekledim.o gitti ardından aynı üniversiteye aynı şehre gittim...o kadar bekledim ki bana açılmasını..yaptı beraberdik..beni mutlu edecek çok şey yapıyordu elbette.hakkını yiyemem çok fedakardı..nazar değeceğini bile düşünüyordum bize..ailemle tanıştırdım onu herkesle tanıştırdım
yüzüklerimiz vardı..sorunlarımız da vardı elbette..dizden 4-5 parmak altta eteği giymeme izin veriyordu o da o diyecek ki hadi kkokos giy ben öyle giyeceğim..erkeklere el vermemi istemiyordu.sosyal hayatımı kısıtlıyordu..arkadaşlarımı sevmiyordu..çevremdeki tek insan o ve onun ablasıydı.ayrıca çok ince fikirliydi beni de o hale getirdi.ablasının imalı konuşmaları vardı..ablasına söylesem bu saygısızlıktı ona söylesem şikayet
o çözmemek istedi izin vermedim çünkü ben artık 20 yaşıma girmiştim..en son yine abla iması yüzünden tartıştık..konuşmayacağım ablamla sen de konuşma dedi.buna asla izin veremezdim
ben o kadar bencil değildim onun ablasıyla arasını bozamazdım..bitsin dedim..daha önce de değişir belki beni kaybetme korkusuyla diye bir çok kez demiştim.yalvar yakar durdurmuş ama zerre değişmemişti..bu kez durdurmadı..beni kıymet bilmemekle suçladı..bitsin dedi..bir çok iyi dilekte bulundu.asla bir başkasıyla evlenmeyeceğini söyledi.o gün telefonu kapattı ve asla açmadı..şehir dışında olduğunu arkadaşından öğrendim..onu da kontürlü telefondan arıyormuş..beni hapşırsam doktorlara koşturan başımda bekleyen adam hiç merak etmedi
hastanelik oldum ve biraz kafa dinlemek için evime döndüm..ablası olanlar için çok mutsuz ve benimle görüşmeye devam etmek istiyor..onun ablası gibi düşünme bizim ilişkimiz bambaşka dedi..sağolsun..ama benim sevgilim bunları nasıl yaptı beni nasıl merak etmedi
nasıl arayıp sormadı beni..ablasına ölsem nefes olsa gelmesin dedim...gelir mi dersiniz??ben bu gün psikolojik desteğe başlayacağım..babam da beni o şehre sadece 1 dönemlik daha gönderecek seneye geçiş yapacağım şehrime
içim yanıyor.verdiğim emeklere çok yazık oldu..ne olur bana yardım edin..