hayatımı yokuşundaki.. zorlamalar.. .

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhaba hanımlar,

Şu dönemde kendimle o kadar savaştayım ki .. Kendimi dinlemeye çektim ... Emeklerimle kazıyarak bir yerlere gelmeye çalışıyorum. Kpss ile uğraşıyorum öğretmenlikten .. 12 dersle uğraşmak zorundayım .. Bütün günlerin ders -dershene ile geçiyor diyebilir .. Artık kabullendim alıştım bu duruma..

İnsanlardan da uzaklaştırdım kendimi.. Hatta facebook kapattım... İnsanların aşırı biçimde özel hayatlarını paylaşmaları vs benim kullanım amacım dışına çıktı çünkü ... Yararı kalmadı benim için .. İyice uzaklaştırdım ..Aslında en son bir durum son damla oldu .. Benim özel durumumu bile bile .. 4 yılda sevgili bulamayan öküzdür gibi baatin paylaşımından geldi .. İçimi açtığım insana .. Bilnçsiz de olsa ne biliyim çok yakınıyım sonuçta ..

Zaten arkadaş ortamı da kalmadı benim pek .evlendiler şehir dışında yakın arkadaşlarım ..Çalışanlar kendi durumlarında .. Zaten benimde keyfim yok öyle sosyal olasım yok ..

İkili ilişkiler konusunda hep şansızdım. Hep olmayacak insanlar çıktı malesef hep kıyısından döndüm ilişkinin başlayamadım bile .. Bu ayrı bir sinir bozucu durum.. Neyse kabullendim hayırlısı dedim.. Sineye çektim..

Tek hedefim öğretmen olup atanıp kendi hayatımı kurabilmek .. zaten ..

Bugün mecburen akrabaların olduğu ortama karışmak durumunda kaldım .. Nasılsın iyimisin diyorlar .. İyiyim den başka bir şey diyemiyorum sıkılıyorum uzaklaşıyorum ... "Muradını erdi diye " çiçek yollayacağım demesi .. Bilmiyorum ben mi hassasım ... İnsanlar tabi o kadar düşüncek diye bir kural yok .. Ama bu konuda sıkıntımı olduğu biliyordu .. Napayım sokaktan adam mı çevireyim .. Netten adam mı arayım ..?? Bilemedimm ARTIK TEK DÜŞÜNDÜĞÜM EVDEN ZORUNLU OLMADIKÇA ÇIKMAMAK, iNSANLARLA İLETİŞİME GEÇMEMEK .. Belki de tüm bunlar rahat ders çalışabilmem için bir sebep ama bazen konuşmaya çok ihtiyacım var ama KORKUYORUM .. Artık bundan sonra çiçek böcek kapı pencere muhabbeti başka bir şey olmamalı ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi anlatamadım mı hanımlar ....

Kendi çatışmaların yetmiyormuş gibi ... çevreden olumsuz şeylere maruz kalmak.. Kişilerin kendi yaşadığı negatif olaylar varken .. Zaten durumu olumsuz olan birinin canını üzmesi ??? derdimi açtım ama bana o konuyla ilgili laf olarak girdi ...

Belki de üzerine alınmışsındır cnm. :26: Yine de kafam rahat olsun diyorsan kimseye derdini açma. İletişimini koparma derim depresyonu tetiklersin daha da kötü olursun.İyimişsin gibi davran seni üzen şeylerden konuşma yani kimseye de anlatma yine gülüp şakalaş insanlarla.Daha iyi olabilirsin.Hayal kur atandığın günleri düşün.

olabilir alınıyorum malesef iyi gitmeyen durumlardan dolayı ..
elimden geleni yapacağım artık 6 ay daha işallah sabretmem gerekecek ..
Teşekkür ederim karmen27

Bende kpss'ye calisiyorum seninle aynı durumdayim hatta biraz daha kötüsü ben birde formasyon almak için çabalıyorum. Zaman zaman bunalsamda umudumu kaybetmiyorum. Sende bu karamsarligi bırak insanlardan uzaklasma aksine daha da iclerine gir ama her hareketten kendine pay cikarma. Evet insanlar kötü zayif yönünu bilip ordan vurmaya calisabilirler ama unutma ki bu insanlardan hayatınin her döneminde olacak onlardan kaçma aksine onlarla basetmeyi öğren
Kendinle baris , bu zor zamanlarin gececegini bil, elindekiler icin sukret , kendine inan ki güzel günler yakın olsun .

Formasyon olur işallah canım ...
İnan kendimle öyle mücadele icindeyim ki sürekli çatışıyorum içimde ...
Çok şükür tabi hayatım için,evim sağlıgım yerinde öncellikle diğerleri geçici bir süreç ama ben benden gidiyor gibi geliyor ..sevdiklerime bakış açım değişsin istemiyorum.. zor zamanlarımda destek beklentisi içinde oluyorum ama gittikçe yanlızlaşıyorum sanki .. olumsuz şey duymamamk ve belki ben birşeyleri yanlış anlayıp kimseyi üzmemek adına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…