Hayatımı Yola Sokamıyorum

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
Merhaba, ben bu siteyi seviyorum, dertlere güzel çözümler geliyor. Ya benim son aylarda işlerim yolunda gitmiyor ya, ne zaman güzel birşeyi çevreme anlatsam tepetaklak olabiliyor, ilişki durumu deseniz öyle, karşılıklı olarak beğendiğim biri vardı, arkadaş çevresi benim için sevgilisi vardır demişler olmadığı halde o kişi de benle iletişimi kesti, eğitim deseniz yüksek lisansta yurt dışına gidecektim son anda sorun çıktı, bilmiyorum çok yoruldum çok ağlıyorum, ne yapmalı sizce? Yüksek lisans içinde aylar boyu emek harcadım, çok dua ediyorum aksilikler beni yıprattı..:KK43:(

benim aksiliklerde hep peş peşe geliyor tek sen değilsin canım :) sabır sabır sabır bunlar olmazsa güzelliklerin kıymeti kalmaz

Ya güzel şeyleri anlatınca hemen bozulur benim işlerim de, nazar sanırım.
Ah şu arkadaşlar ya, ne diye bilip bilmeden her şeye karışırlar anlamam ki. Hem belli olmaz, belli hayırlı değildir sizin için. Hem madem arkadaşlarınız öyle dedi ona, o neden size sormadan araştırmadan görüşmeyi kesmiş ki. Bu ne çocuk gibi. Boşverin giderse gitsin.
Yüksek lisans olayı kötü olmuş ama bu kadar kötü şeyden sonra yüzünüz gülecektir bir gün, merak etmeyin.

Ya güzel şeyleri anlatınca hemen bozulur benim işlerim de, nazar sanırım.
Ah şu arkadaşlar ya, ne diye bilip bilmeden her şeye karışırlar anlamam ki. Hem belli olmaz, belli hayırlı değildir sizin için. Hem madem arkadaşlarınız öyle dedi ona, o neden size sormadan araştırmadan görüşmeyi kesmiş ki. Bu ne çocuk gibi. Boşverin giderse gitsin.
Yüksek lisans olayı kötü olmuş ama bu kadar kötü şeyden sonra yüzünüz gülecektir bir gün, merak etmeyin.
Merhaba cevabnz için çok teşekkğr ederim, çok iyi geldi bana mesajınız, ya haklısınız anlatmamak lazım.

Yaaa aynennnnn. Çok uzun süredir buna takıldım ben de. Anlatmamaya çalışıyorum ama bazen de tutamıyorum kendimi. Niye böyle oluyor ki :KK43:
Bende böyle zıp zıp mutlu oluğ başkasına anlatınca tepetaklak oldu burs işi; bilmiyorum insnaların enerjisi kötü sanırım etki si oluyor :KK43:

Canım sürekli bismillah ve maaşallah de iç sıkıntın geçer sorunlarına daha net bakabilirsin ve en önemlisi bir şeyler iyi gidiyorsa nazar değmez :nazar:

üzerinde farklı olumsuzluklar da olabilir, 9 senedir böyle diyorsun yanılmıyorsam, onlar için bir araştırma yaptırdın mı?

Canım sürekli bismillah ve maaşallah de iç sıkıntın geçer sorunlarına daha net bakabilirsin ve en önemlisi bir şeyler iyi gidiyorsa nazar değmez :nazar:

Ben araştırma yaptım, en sonunda bir tanıdığımıza kurşun bile döktürdük-umarım dini konu kapsamına girmiyordur da ceza almam :) - biraz olumlu etkisi oldu. Sürekli ama sürekli dua ediyorum, mesela geçen gün bir arkadaşım benim bir kursa gittiğimi duymuş, ne kadar iyi dedi kurs kapandı ondan sonraki hafta hocanın rahatsızlığından :KK43: yani böyle bir tuhaf durumlar var. Uyurken bile dua ettiğim oluyor :KK43:

X