• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN AŞKI dedınız çok sevdınız ve şimdi bıttı nasıl dıner bu acı???

Bugün bitirmek istiyorum herşeyi çok zor olacak biliyorum.Hayatımda belki de başka kimseyi bu kadar sevemeyeceğim bir daha ama mecburum.Dayanmak zorundayım hayatta çok daha acı verebilecek bir sürü şey var.Ağlayacağım hemde çoook.Yıkılmadan ayakta kalacağım kimseler bilmeyecek acımı.Allahtan sadece güç istiyorum dayanmak için.Yaşadığını bilmek bile yetecek bana acımı hafifletecek.Kendim için zaman ayırıp da yapamadığım birçok şey vardı onlara zaman ayıracağım.Akşamları yürüyüş,biraz spor zihnimi ve bedenimi yorup düşüncelerden alıkoyacak bi sürü şey deneyeceğim.Başarmak zorundayımsenağlama

Bugün bitirmek istiyorum herşeyi çok zor olacak biliyorum.Hayatımda belki de başka kimseyi bu kadar sevemeyeceğim bir daha ama mecburum.Dayanmak zorundayım hayatta çok daha acı verebilecek bir sürü şey var.Ağlayacağım hemde çoook.Yıkılmadan ayakta kalacağım kimseler bilmeyecek acımı.Allahtan sadece güç istiyorum dayanmak için.Yaşadığını bilmek bile yetecek bana acımı hafifletecek.Kendim için zaman ayırıp da yapamadığım birçok şey vardı onlara zaman ayıracağım.Akşamları yürüyüş,biraz spor zihnimi ve bedenimi yorup düşüncelerden alıkoyacak bi sürü şey deneyeceğim.Başarmak zorundayımsenağlama

bugun benım ılk gunumdu sevdıgım olmadan şukurkı atlattım sayıyorum bugunu aglamadan gecırdım.bugece ondan kalanları toparlayacagım şimdiden çok özledım ama ıyıkı gırmıs hayatıma megersem necok sey katmıs bana acaba oda benı ozluyormu?? keske bambaska bıyerde karsılassaydık be yarımmmm çok sevıyorum senııı

ben yaşadım bunu.
hatta yaşıyorum da hala.

daha az acı çekmenin yollarını arıyorsak,ayrılığı daha hafif atlatmanın
-en önemli kural aramamak.
arayıp arayıp aynı şeyleri duymak iyice mahvediyor insanı.
-takip etmeyi bırakmak,
maillerine,msnine vs. bakmamak
-her yerden silmek,
yine aynı şekilde msnden,diğer sitelerden vs.
-resimlerini,eşyalarını gözönünde tutmamak
-eski mesajlarını tekrar tekrar okumamak, yok saymak..

ha ben yaptım mı yaptım. ne kadar faydalı oldu bilinmez ama beş aydır hayatta kalmam bile bence faydalı olduğunu gösteriyor.

aynı şeyleri çok yakında yaşayacak biri olarak şu anda neler hissettiğimi yazmak istiyorum.

öncelikle 3 küsür senedir birlikte olduğum sevgilim var neler yaşadık neler, çok yıprandık saygımızı kaybettik. en başta artık kendimi değersiz hissediyorum. yani kısacası mantığım bu ilişkiyi bitirmiş durumda. şu anda kalbimi oyalıyorum. biliyorum ki çok özlicem. ama huzurlu olucam en azından. hem ben çok güçlüyüm kimseye ihtiyacım yok ki yaşamak için diyorum evet gerçekten gücümü içimde hissediyorum. en zor şeyse, hiç problemimiz yok zannediyo o. kaç kere anlattım kendimi. yok değişen birşey. hiç problemimiz yokken böyle bir ayrılık istediğim için günah keçisi olucam. ama kavga edip ayrılmak daha kötü olsa gerek. en azından iyi hatırlarım onu. herşeye rağmen de onu çok seviyorum onun kadar kimseyi sevemem onu da benim kadar kimse sevemez ama bu hayatta herşeyden önce ben önemliyim. önce ben sonra biz. biz biz olmayı başaramadık... bu iç huzursuzluk değersizlik saygısızlık bitsin istiyorum artık! çok acı çekerim belki, belki hiç çekmem ama biliyorum ki bir süre sonra yeniden doğmuş gibi olucam...

Bakiiiimmm... 5 senelik ilişkim bitti... niye neden ne şekilde bilmiyorum hayatın oyunu işte onun oyununda oynamak zorundayız:) ama biz de artık hiçbirşey kalmamıştı... Evleneceğiz di ev bilem yapmıştık düşünün yani (düşündükçe ne kadar safmışım kendime gülüyorum) :) Nasıl atlattım biraz zor biraz kolay... Allahtan depresyona girmedim benim köpeğim buna izin vermiyor çünkü:) yemekten içmekten nefret ettim bi dönem, geçmişe ait herşeyi attım evden... arkadaşlarımla görüştüm bir saat bile yalnız kalmamaya dikkat ettim... Kalbim açık ama kimseyi sokabilecek kadar diil. çok üzüldüm, ağladımmm ama artık ağlamıyorum:) hayatımın aşkı sanmışım... boşluga kapılıpta 6 aydan önce kimseyi almayacagım kalbime... ben sevmeyi bilmiyorum galiba çok mu sahipleniyorum dicem nereye gittiğine ne yaptıgına bile karışmadım, o söylemedikçe ben sormadım hehehe ipleri biraz serbest bırakmışım galiba:) boşverin onların hayatının aşkı diilmişiz biz saf olmuş hatımıza aşk yapmışız onları... bekleyin vazgeçmeyin elbette doğru adam bulacak bizi... ben sabırla bekliyorum

Bakiiiimmm... 5 senelik ilişkim bitti... niye neden ne şekilde bilmiyorum hayatın oyunu işte onun oyununda oynamak zorundayız:) ama biz de artık hiçbirşey kalmamıştı... Evleneceğiz di ev bilem yapmıştık düşünün yani (düşündükçe ne kadar safmışım kendime gülüyorum) :) Nasıl atlattım biraz zor biraz kolay... Allahtan depresyona girmedim benim köpeğim buna izin vermiyor çünkü:) yemekten içmekten nefret ettim bi dönem, geçmişe ait herşeyi attım evden... arkadaşlarımla görüştüm bir saat bile yalnız kalmamaya dikkat ettim... Kalbim açık ama kimseyi sokabilecek kadar diil. çok üzüldüm, ağladımmm ama artık ağlamıyorum:) hayatımın aşkı sanmışım... boşluga kapılıpta 6 aydan önce kimseyi almayacagım kalbime... ben sevmeyi bilmiyorum galiba çok mu sahipleniyorum dicem nereye gittiğine ne yaptıgına bile karışmadım, o söylemedikçe ben sormadım hehehe ipleri biraz serbest bırakmışım galiba:) boşverin onların hayatının aşkı diilmişiz biz saf olmuş hatımıza aşk yapmışız onları... bekleyin vazgeçmeyin elbette doğru adam bulacak bizi... ben sabırla bekliyorum

canim coook zor bir duygu, ben de ayni sureci geciriyorum..

:çok üzgünüm:
ben yaşadım bunu.
hatta yaşıyorum da hala.

daha az acı çekmenin yollarını arıyorsak,ayrılığı daha hafif atlatmanın
-en önemli kural aramamak.
arayıp arayıp aynı şeyleri duymak iyice mahvediyor insanı.
-takip etmeyi bırakmak,
maillerine,msnine vs. bakmamak
-her yerden silmek,
yine aynı şekilde msnden,diğer sitelerden vs.
-resimlerini,eşyalarını gözönünde tutmamak
-eski mesajlarını tekrar tekrar okumamak, yok saymak..

ha ben yaptım mı yaptım. ne kadar faydalı oldu bilinmez ama beş aydır hayatta kalmam bile bence faydalı olduğunu gösteriyor.
tebrık ederım senı 5 ay yasayabıldıgın ıcın ben daha 2.gunumdeyım ıkımızın hattı vardı o tlf kapattım kaldırdım sabah calar saatı caldı sesını duyunca o arıyo sandım atladım sabah uyandırırdı bı baktım tlf kapalı.oyle yandıkı canım agladım sonunda.aksam arkadaslarımlaydım ozluyorum ama henuz kımseye ayrıldıgımızı soyleyemedım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynı şeyleri çok yakında yaşayacak biri olarak şu anda neler hissettiğimi yazmak istiyorum.

öncelikle 3 küsür senedir birlikte olduğum sevgilim var neler yaşadık neler, çok yıprandık saygımızı kaybettik. en başta artık kendimi değersiz hissediyorum. yani kısacası mantığım bu ilişkiyi bitirmiş durumda. şu anda kalbimi oyalıyorum. biliyorum ki çok özlicem. ama huzurlu olucam en azından. hem ben çok güçlüyüm kimseye ihtiyacım yok ki yaşamak için diyorum evet gerçekten gücümü içimde hissediyorum. en zor şeyse, hiç problemimiz yok zannediyo o. kaç kere anlattım kendimi. yok değişen birşey. hiç problemimiz yokken böyle bir ayrılık istediğim için günah keçisi olucam. ama kavga edip ayrılmak daha kötü olsa gerek. en azından iyi hatırlarım onu. herşeye rağmen de onu çok seviyorum onun kadar kimseyi sevemem onu da benim kadar kimse sevemez ama bu hayatta herşeyden önce ben önemliyim. önce ben sonra biz. biz biz olmayı başaramadık... bu iç huzursuzluk değersizlik saygısızlık bitsin istiyorum artık! çok acı çekerim belki, belki hiç çekmem ama biliyorum ki bir süre sonra yeniden doğmuş gibi olucam...

iyi hatırlaman ınan hıc ıı bısey dııl benım sevgılımle hıc kavgam olmadı.20 aydır beraberdık.lıse arkadasımdı zaten.çok canım yanıyo keske bı kotu söz soyleseymıste yaksaymıs canımı:(

rabbim kimseyi severken ayırmasın.ayrılalı bir ayı geçti ama acısı hala çok taze.herşey boş dünya bomboş hiç bişiden zevk almıyorum yaşamak bile istemiyorum okulun bitmesini bekliyorum yurdışına gidip buralardan uzaklaşmak istiyorum.ne bakım ne alışveriş ne hobi ne arkadaş ne yemek ne tv herr şey yalan.içimdeki acıyı hiç bişi hafifletmiyo.allahıma sığınıyorum ve sürekli dua ediyorum.bence acıyı doya doya yaşamak en güzeli.ama şunu biliyorum ben ölene kdr sadece ona ait olucam.bunu bilmek bana güç veriyo ve buna inandığım için yaşama gücü buluyorum.ama sevmeseydim.ayrılık sonrası kuaföre gider imaj yeniler kokoş kokoş süsümü yapıp onu tamamen silip yeni hayatıma bakar ve onu hatırlatıcak herşeyi yok ederdim(tabiki aldatılarak ayrılmış olsaydım)eğer aşkınıza yazık olduysa hiç uğruna ayrıldıysanız allaha sığınıp barışıcağnızı diliyip günlerinizi geçirin derim he bide secret olayı varya:ecrin_bebek:inanın kızlar...ama sizi kalleşçe bıraktıysa(aldattı,yalanlar söyledi,sebepsizce bıraktıysa vs..)en güzeli yeni hobiler edinmek ,bakım yapmakonu dair tüm hatıraları hatta sizde en çok yakıştırdığı kıyafetinizi bile giymeyin yada birine verin:icecream:acılı şarkı diil hareketli şarkılar dinleyin hepiniz sevgiyle kalına.s.a.s.

severek ayrılmak en agırı bızım donusu olmayacak bı yokda artık ben mantıgımı dınledım ayrıldım mantık olunca gerı donuste olmuyo tek kendımı motıve ettıgım sey ılerde daha cok uzulecektım dıyorum guzel seyler yasandı ve bıttı dıyorum...Allah hepımızın yardımcısı olsun

eğer kendi isteğin ile ayrılmışsan muhakkak bir sebebi vardır ve acısı bir gün olur biter. hiçkimse vazgeçilmez değildir. başkası yüzünden ayrılmak zorunda kalmışsanız işte o zaman kötü oluyor her gün her an içinde o acıyı hissediyor insan. vazgeçemiyorsun yani. biz öyle olduk ama allaha şükürki seneler sonunda evlendik tüm engelleri aştık. mevlam herkesi sevdiğine kavuştursun.

eğer kendi isteğin ile ayrılmışsan muhakkak bir sebebi vardır ve acısı bir gün olur biter. hiçkimse vazgeçilmez değildir. başkası yüzünden ayrılmak zorunda kalmışsanız işte o zaman kötü oluyor her gün her an içinde o acıyı hissediyor insan. vazgeçemiyorsun yani. biz öyle olduk ama allaha şükürki seneler sonunda evlendik tüm engelleri aştık. mevlam herkesi sevdiğine kavuştursun.

ne mutlu size seneler sonra evlenmek!!! ne buyuk bı aşk Rabbım herkeze boyle guzel duyguları tatdırsın inş.:Saruboceq:

coq sevıosun kımseyle yasamadıqın gusel gunlerı onunla yasıyorsunnnnn yemınler edıosunnn kmseden duymadıın quzel sozlerı ondan duyuyorsunn..onunla yenıden dogmus gıbı oluyorsun...ama bır gun sana vakıt ayıramıyorum sende cok uzuluyosun benle mutlu degılsın dıyıp acı bır sekıldee ayrılıyosun...2 aya yakn bı zaman olucak ve o hala yok ıstemıyor elınden gelenı yapıyorsun ve yok gelmıceıgını bıldıgın halde her gece dua edıyorsun ama zamanla alısıyorsun..mesajlar cekıyorsun cevap yok bır qun doner umuduyla beklıyorsun cunku o bırtanesını kırmazdı hırbır zaman dıyorsunn... kızlar ne yapmalıyım cok ustune gıttım dıye sımdı ıstemıyormu hıc arayıp sormasam 2 haftadır kestım..hıcbır sekılde ulasmaya calısmasam donermıııı bana senn kadar kımseyı sevmmedım sevmemde derdı.... yanı bısıler paylastıgım adam sonsuza kadar yokmu artık???

tek care zaman bence cokda guzel bitiyor acisiiiiiiii
ama azaltmak icin baska birisiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
cokmu sapikca oldu neee

Allah yardımcıları olsun severek ayrılanların..Bu acıyı çeken herkese tahammül gücü versin..Zormuş..Yaşayan anlarmış ancak..:teselli:

coq sevıosun kımseyle yasamadıqın gusel gunlerı onunla yasıyorsunnnnn yemınler edıosunnn kmseden duymadıın quzel sozlerı ondan duyuyorsunn..onunla yenıden dogmus gıbı oluyorsun...ama bır gun sana vakıt ayıramıyorum sende cok uzuluyosun benle mutlu degılsın dıyıp acı bır sekıldee ayrılıyosun...2 aya yakn bı zaman olucak ve o hala yok ıstemıyor elınden gelenı yapıyorsun ve yok gelmıceıgını bıldıgın halde her gece dua edıyorsun ama zamanla alısıyorsun..mesajlar cekıyorsun cevap yok bır qun doner umuduyla beklıyorsun cunku o bırtanesını kırmazdı hırbır zaman dıyorsunn... Kızlar ne yapmalıyım cok ustune gıttım dıye sımdı ıstemıyormu hıc arayıp sormasam 2 haftadır kestım..hıcbır sekılde ulasmaya calısmasam donermıııı bana senn kadar kımseyı sevmmedım sevmemde derdı.... Yanı bısıler paylastıgım adam sonsuza kadar yokmu artık???
ben hıc aramıyorum ararsada cvp vermıycem cunku dusunerek yola cıktım pısman olmak yok.allah utandırmasın.sadece allaha sıgın ve sunu dusun hanı derlerya senınse doner donmezse senın olmamıstır.bekle sessızce bekle...

canım eğer gerçekten sildiysen hattını msni herşeyini değiştir.ortak arkadaşlarınız varsa görüşme!onu hatırlatıcak hiç bişi olmasın hayatında.kafanı oyala sürekli yeni hobiler edin.mesela tütsüler al hergece yeni bi koku denea.sgardolabını boşalt herşeyi baştan katla çekmecelerini düzenle içine kokular koy güne iyi başlamanı sağlıycak seni motive edicek aydınlık bi odada uyanyerimsenibenona dair herşeyi/resim hatıra olarak sakladığın herşey sana aldığı vs..)topla ya çöpe at yada bi poşetin içinde başka biri hayatına girene kdr sakla..gerçekten aşık olduğun gün o poşetide atarsın.rabbim yardımcımız olsun severek ayrılan herkezin:çok üzgünüm:

öyle guzel anlamıssınkı benı cok tsk ederım.evt herseyını toplayıp bende hayatıma baskası gırene kadar saklamayı dusunuyorum.onun msnıne gırıp benle ılgılı herseyı sıldım.kardeslerımden gelenlerı ve adreslerıde dahıl.hattımı kapattım.ama tek sorunum uyumak.buna engel olamıyorum.aksam ısten cıkıp hemen yatıyorum sabah ıse uyanıyorum.halbukı ben gece 2 saat kendıme bakım yapardım 2 saat spor yapardım sabah kalkar sporumu yapardım yok artık.yemek yeme yerıne ıvır zıvırla beslenıyorum.ortaokul yıllarımdan berı her aksam kıtap okuma alıskanlıgımı bıle bıraktım.benı uyutmayacak bısey soyleyebılırmısınız..

Back
X