hayatımın aşkı diye tabir ettiğim adam ?

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
iyi akşamlar yaklaşık 8 aydır biriyle birlikteyim beni baştan ayağa değiştiren hizaya sokan bi adamla benden 10 yaş büyük. onunla tanıştığım ilk akşamdan beri ona aşığım diyebilirim bazı halleri var ki beni deli ediyo..

kararsız bi insan olduğum için aksesuar almaya gittiğimde sinirlenip çıkarım. ona benim için bi küpe almasını söyledim. bijuteri, altın veya gümüş istemedim. maksimum 4 liralık bişey. bana ufakta olsa bişeyler almasını istiyorum çünkü. hemde seçemediğim ondan istedim bunu almamak konusunda da ısrarlı olsa gerek. ya ufacık bişey seçicek benim için bu kadar zor değildir heralde ben ona gidipte bana iç çamaşırı al demedim çünkü. beni önemsemiyo mu sorumsuz mu ben daha karar veremedim.

bide lüzumsuz bi utangaçlık var üstünde sen gelmişsin 30 yaşına facebooka fotoğraf koyunca utanıyo kel alaka.

bazen düşünüyorum o benim hayatımın aşkı ama acaba ben onun hayatının aşkı değilmiyim diye

bunun sevgiyle alakası yok ki
tek başına almak istememiş olabilir size olan sevgisi saygısı sorumluluğu bunlarla ölçülmez ki
size olan davranışları önemli olan.

bence bu anlattıgın olayla onun askını ölcemezsin..:S kı yapısı budur yanıbunuda degıstıremezsın.. can cıkar huy cıkmaz ;) hee ılkerde ewlenırsenız daha yakın olabılır ve utangaclıgını atabılır bu ayrı bırsey...

canım bu yapı meselesi
herkes dört dörtlük olamıyor malesef
size olan sevgisiyle ilgisi yok bence bunun

hayır ben sadece böyle bişeyler almama huyundan şikayetçiyim büyük pahalı onu zora sokucak şeyler istemiyorum ufak bişeyler getirsin istiyorum gördüğünde aklına gelip beni düşündüğü minicik şeyler zaten haftada 1 veya 2 haftada bir görüşüyoruz..

hediyeleşmek henüz herkesin
sahip olduğu bir duygu değil..
pek çok kimse kadın erkek
bilmez bunu..sen bunu ondan
"bana şunu al." diyene kadar
ilk önce kendin ona bir şeyler
alsan mesela?bazı insan vardır ki
bilmez ..ama özellikle erkekler..
onlar biz kadar ince düşünceli olamıyor
maalesef..sevgi maddiyatla da ölçülmez..
30 yaşında ki birinin kişiliğini kolay
kolay etkileyemezsin...aşk,tümüyle
kabulleniş halidir..tüm gözüne batan
şeyleri dışarıda bıraktıran bir gözlük
taktırır sana..:17:

Back
X