Hayatimin basi annem sonu yine annem

neyi kabul etmiyor anneniz ?
atıyorum teyzenize vb gitmeye kalkasanız hayır mı diyor.. akrabalarınızla olan ilişkilerinizi annenizden bağımsız kurabilirsiniz.
Misal memlekete yerlesmek istedigimi soyledim kendisi kabul etmedi bende onun sizin icin gelmiyorum istemiyorsaniz hic gorusmeyebilirsinizde dedi o zamn asla gelemezsin diyor

hepimizde az cok travmalar vardır küçükten kalan.bende kızarım annemlere babamlara aklıma geldikce .

ama oda oyle görmüs.benim annennemde çyledir aman saygısızlık etmeyin hatta annemdede var sana vuruyırlarsa bile sabret .

buyuzden iki teyzemde evliliklerinde cok cektiler. ve hala annemda öğütler hep bir sessiz olmamı olaylar karsısında ezilmeyi.dinlemem .
bu dinlemeyesim olaylara asırı vermeme yol acmıs bendede bu sorun var

senin yapacagın sey esinle ne sorunun barsa konusman eve gecmi geliyor bundan sonra haber etmeden gecerli sebebi olmadan gelmesin.anneni öne sürerse annenle evli dwgil o cahil beni ilgilendirmez de.

kendini savunmayı hakkını savunmayı ogren . bunu küçük adımlarla yap .mesela satıcıya karsı yap ilk . zamanla yerlesecek cesaret gelevek sana

Belki yaptı ezdi karşı gelemedin ama yasin artık gayet yerinde şuan onu suçlaman çok gereksiz bütün sorumluluğu ona atıp kenara çekilemezsin hangimizin annesi yapmadı ki böyle şeyler onlara göre koruyolar bizi artık kendinden sorumlusun izin vermemen gerekir

Ben yazsam bu kadar aynısını yazardım, Allah'a havale ettim artık yapacak bişey yok. Kaderin de etkisi vardır muhtemelen ama anneminde etkisi büyük

Aynı benimkini anlatmışsın, dertleşiyorum bahanesiyle şikayet eder benimki de eşe dosta. Cehalet başka bişey değil. Bakıyorum teyzelerim filan hiç çocuklarını anlatmazlar, bizimkilerin tüm mevzusu biz. Allah görüyor artık , ne diyim . Allahtan benim kardeşim de farkında.

Yazdiklarinda h

Yazdiklarinda haklisin ama yasamak cok daha baska gecen gecti bugun bile hayatimi yonlendirmesede onun yuzunden cok cok yalnizim..hic bir akrabamla saglam bir iliski kurmama bile izin vermez kendi haksizliklari ortaya cikacak diye caktirmadan beni hayatindan tamamen uzaklastiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…