Misal memlekete yerlesmek istedigimi soyledim kendisi kabul etmedi bende onun sizin icin gelmiyorum istemiyorsaniz hic gorusmeyebilirsinizde dedi o zamn asla gelemezsin diyorneyi kabul etmiyor anneniz ?
atıyorum teyzenize vb gitmeye kalkasanız hayır mı diyor.. akrabalarınızla olan ilişkilerinizi annenizden bağımsız kurabilirsiniz.
Ben yazsam bu kadar aynısını yazardım, Allah'a havale ettim artık yapacak bişey yok. Kaderin de etkisi vardır muhtemelen ama anneminde etkisi büyükBen varım,
Benimkini mahvetti diyorum ama sanırım kaderin de etkisi var,
Bilemiyorum ya
Onun hayatıma getirisinden çok götürüsü var sanki
Nankörlük mü yapıyorum Allah affetsin öyleyse,
Değilse de bilmiyorum
Sadece iyi şeyler hissedemiyorum böyle konular açılınca.
Aynı benimkini anlatmışsın, dertleşiyorum bahanesiyle şikayet eder benimki de eşe dosta. Cehalet başka bişey değil. Bakıyorum teyzelerim filan hiç çocuklarını anlatmazlar, bizimkilerin tüm mevzusu biz. Allah görüyor artık , ne diyim . Allahtan benim kardeşim de farkında.Suandan bahsetmiyorum cocuklugumda hep boyle davrandi yillarim onun bende biraktigi derim yaralari kapatmakla gecti onun fikir ve cehaletini beynimden tum benligimden silmeye calistim ve yaptimda h..suan bir annem var ama yok onun yuzunden tum akrabalrimdan bile izak durmak zorunda kaliyorum herkese surekli beni karalama gibi bi derdi var sukur ki diger butun evlatlarini toplasan tirnagim etmezler ama benle bi aop veremedigi var cozemedigim konusmada cok iyi ama.olse diger tum akrabalarimla aramdan cekilmis olcak belki kardeslerimde onun bu acayip hipnozundan uyancak ama malesef hala yasiyor
Belki yaptı ezdi karşı gelemedin ama yasin artık gayet yerinde şuan onu suçlaman çok gereksiz bütün sorumluluğu ona atıp kenara çekilemezsin hangimizin annesi yapmadı ki böyle şeyler onlara göre koruyolar bizi artık kendinden sorumlusun izin vermemen gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?