- 16 Ekim 2014
- 37
- 2
- 13
- 33
- Konu Sahibi gokyuzumavisi89
Bu siteyi hep takip ederdim ama simdi cikmazda oldugum icin yazma ihtiyaci hissettim.. Nerden baslasam bilmiyorum.. Universite son sinif ogrencisiyim.. Lise 2den beri suren bi iliskim vardi su dakikalarda tamamen bitti.. Iliskimizin ilk zamanlarinda cocuklugun verdigi hevesle Hersey iyi guzeldi zamanla aliskanlikla birlikte cok sevdim cok sey yasadik.. Ozamanlar kiskanmasi hosuma giderdi ama sonralari saplantili hale geldi.. HIC biyere cikamaz hale geldim university hayatim yurt odasinda gecti diyebilirim hocbiyere gitmeme izin vermezdi. Tabi beni kisitliyordu ama bana kendisininde Boyle yasadigini soyluyordu.Ben o askla inanirdim o da fedakarlik yapiyor uzaktayiz gercekten kiskaniyo sanirdim.. Sonra bi sene unv.de gayet kizli erkekli ortami oldugunu baska sehirlere gezmelere gittigini ogrendim songs benden gizli face hesabi oldugunu.. Bunlari farkli zamanlarda iliskinin 4. ve 5. Senemizde ogrendim hem cok seviyordum hem onun iki lafina ikna olmak istiyordum affettim.. Oyle boyle gecip gittigini zannederken aslinda hep yaln soyledgni ogrendim beni kisitlayan Adam memlekette Ben yokum dye baska sehirlere arkadaslariyla gezmeye gidermis bunuda sonraki senelerde ogrendim.tabi bunlar olurken kiminde sacma sapan bi sebebten konusmazdi ben gunlerce aglardim odanin icinde.. Hepsi bi sekilde unutuldu yuttum kabullendim.. En son may is ayinda Ben okudugum sehre geldigim gun baska kizlarla birlikte oldgnu ogrendim ilk defa beni yollamaya gelmemisti ve baska kizlarla gonlunu eylemisti.. Bunu hazmetmem pek kolay olmadi ama annesi araya girdi kendisi bisuru yeminler etti Ben 8seneye ve onca yasanmisliga yine nekdr uzulsemde bi kenara atamadim. Peki noldu hep o ilgisiz oldu affetmelerin ardindan hep ustune dusen kosan Ben oldum. Bunlari yazarken nasil sevmenin arkasina siginip zavalli oldgumu farkediyorum ama yine de cok aci cekiyorum. En son olay ise yine face yuzunden oldu birlikte cektigmz fotoyu kaldirmis yalnz resmini koymus sorun resimde degildi yok cok fazla gorusuyoruz her dk msj atma demelere basladi.. Hersey UST uste gelince de bitti.. Biterken ne hakaretlerle bitti.. Canim cok yaniyor gercekten.. Uzun yazdim anlatamadigim detaylarda var.. Onuda konustukca yazarim okudugunuz icin tesekkurler..