• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatimin bitisi baslangici..

gokyuzumavisi89

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
37
2
13
33
Bu siteyi hep takip ederdim ama simdi cikmazda oldugum icin yazma ihtiyaci hissettim.. Nerden baslasam bilmiyorum.. Universite son sinif ogrencisiyim.. Lise 2den beri suren bi iliskim vardi su dakikalarda tamamen bitti.. Iliskimizin ilk zamanlarinda cocuklugun verdigi hevesle Hersey iyi guzeldi zamanla aliskanlikla birlikte cok sevdim cok sey yasadik.. Ozamanlar kiskanmasi hosuma giderdi ama sonralari saplantili hale geldi.. HIC biyere cikamaz hale geldim university hayatim yurt odasinda gecti diyebilirim hocbiyere gitmeme izin vermezdi. Tabi beni kisitliyordu ama bana kendisininde Boyle yasadigini soyluyordu.Ben o askla inanirdim o da fedakarlik yapiyor uzaktayiz gercekten kiskaniyo sanirdim.. Sonra bi sene unv.de gayet kizli erkekli ortami oldugunu baska sehirlere gezmelere gittigini ogrendim songs benden gizli face hesabi oldugunu.. Bunlari farkli zamanlarda iliskinin 4. ve 5. Senemizde ogrendim hem cok seviyordum hem onun iki lafina ikna olmak istiyordum affettim.. Oyle boyle gecip gittigini zannederken aslinda hep yaln soyledgni ogrendim beni kisitlayan Adam memlekette Ben yokum dye baska sehirlere arkadaslariyla gezmeye gidermis bunuda sonraki senelerde ogrendim.tabi bunlar olurken kiminde sacma sapan bi sebebten konusmazdi ben gunlerce aglardim odanin icinde.. Hepsi bi sekilde unutuldu yuttum kabullendim.. En son may is ayinda Ben okudugum sehre geldigim gun baska kizlarla birlikte oldgnu ogrendim ilk defa beni yollamaya gelmemisti ve baska kizlarla gonlunu eylemisti.. Bunu hazmetmem pek kolay olmadi ama annesi araya girdi kendisi bisuru yeminler etti Ben 8seneye ve onca yasanmisliga yine nekdr uzulsemde bi kenara atamadim. Peki noldu hep o ilgisiz oldu affetmelerin ardindan hep ustune dusen kosan Ben oldum. Bunlari yazarken nasil sevmenin arkasina siginip zavalli oldgumu farkediyorum ama yine de cok aci cekiyorum. En son olay ise yine face yuzunden oldu birlikte cektigmz fotoyu kaldirmis yalnz resmini koymus sorun resimde degildi yok cok fazla gorusuyoruz her dk msj atma demelere basladi.. Hersey UST uste gelince de bitti.. Biterken ne hakaretlerle bitti.. Canim cok yaniyor gercekten.. Uzun yazdim anlatamadigim detaylarda var.. Onuda konustukca yazarim okudugunuz icin tesekkurler..

Simdi universite son siniftayim geriye baktigimda kariyer adina hic biseyim yok.. 8 sene yalanlarla dolu yasandi bitti Ben bu zayif karakterle nasil toparlanip onume bakarim bilmiyorum

Birakta bitsintik yani. Cok oncedem bitmesi gereken bir seymis zaten. Onceden affetmelerini unut gitsin cocukluk der gecersin. olgun bir bayansin artik boyun egme!
Birakta bitsin artik yani. Cok oncedem bitmesi gereken bir seymis zaten. Onceden affetmelerini unut gitsin cocukluk der gecersin. olgun bir bayansin artik boyun egme!

Oncesinde de son olaylarda da yasanmisliklar var diye boyun egdim aslinda. Cinsel anlamda da biseyler yasanmisti.. Ikimizinde ailesi biliyordu. Bukdr yalana HIC sevmiyorum demedi hep seviyorum dedi. Buna sevmek denirse tabi..

bu zamana kadar affetmekle hata yapmışsın ama şu saatten sonra eğer affedersen aptallık olur canım.sakın ama sakın geleceğini bu adama bağlama.evlensenizde sürekli seni aldatacak bu ortada.sen gene dayanamaz bu adama inanırsın gibi geliyor bana

değmediğini çok önceden anlamışsın.
şimdi üzülme hiç.kurtulduğuna sevin.o kadar yalancı bi insanla nasıl ömür geçerdi ?

bu zamana kadar affetmekle hata yapmışsın ama şu saatten sonra eğer affedersen aptallık olur canım.sakın ama sakın geleceğini bu adama bağlama.evlensenizde sürekli seni aldatacak bu ortada.sen gene dayanamaz bu adama inanırsın gibi geliyor bana

HIC bi zaman kapimda yatip AF dilemedi hep tartismalar sonucu ben seviyorum site demelerle baristik.. Ona olan sevgimden cok emindi.. Hep Ben biseyler yapardim o mutlu olsun diye.. Mesela 8senede bi kere dogum gunum kutlanmadi hep icimde kalmistir.. Benim ona yaptigim suprizlerin haddi hesabi yok.. Ne biliym sadece laflarina inaniyodum davranislariyla gostersigi tek sey ailesiyle tanismamdi..

Haline cok uzuldum, cektigin aciyi inan hissedebiliyorum. Ama arkadaslarin da dedigi gibi, hakaretler, yalanlar, degisen tavirlar, cifte standartlar, gercekten bitmesi gereken bir iliskiymis. Her insanin hayatinda, iliskilerinde hatalari olur, ustuste hatalar yapilabilir bazen zaman icinde, insan o iliskiyi, o insani ne kadar istedigini, onceliklerini anlayana kadar bazi hatalar kabul edilebilir, belli olculerde. Keske her insan hatalarinin farkina cok gec olmadan varabilse ve duzeltebilse.

matemmInca st: 37333627 .!.:
değmediğini çok önceden anlamışsın.
şimdi üzülme hiç.kurtulduğuna sevin.o kadar yalancı bi insanla nasıl ömür geçerdi ?

Gecmezdi tabi nerdeyse her sene buyuk bi yalan aldatmasini yasadim cektigim aciyi bi Ben bilirim.. onca yasanmisliga uzuluyorum her anim o oldu burda bile HIC cevrem yok gibi.. Okula git gel kimseyle konusmazdim oda arkadaslarim okuldan bi kac kisi.. Hep onunlaydim smdi nasl atlatirim bilmiyorum..

HIC bi zaman kapimda yatip AF dilemedi hep tartismalar sonucu ben seviyorum site demelerle baristik.. Ona olan sevgimden cok emindi.. Hep Ben biseyler yapardim o mutlu olsun diye.. Mesela 8senede bi kere dogum gunum kutlanmadi hep icimde kalmistir.. Benim ona yaptigim suprizlerin haddi hesabi yok.. Ne biliym sadece laflarina inaniyodum davranislariyla gostersigi tek sey ailesiyle tanismamdi..
sana hiç değer vermemişki :( bişey diyeceğim ama lütfen yanlış anlama kızma bana;seni güçsüz,zayıf gördüm ben anlattıklarına göre.seni aldatıyor,yalanlar söylüyor hemde defalarca sen içine atıp affediyorsun?onun gözünde gurursuz ve herşeyi affeden cepte kadın pozisyonuna düştüğünün farkındamısın?seni sevse zaten bunları yapmazdı.ailesiyle tanıştırması çok önemli mi sence?bugün 18 yaşında bi gencte sevgilisini ailesiyle tanıştırıyor.illaki ciddiyim demek değil bu canım

Haline cok uzuldum, cektigin aciyi inan hissedebiliyorum. Ama arkadaslarin da dedigi gibi, hakaretler, yalanlar, degisen tavirlar, cifte standartlar, gercekten bitmesi gereken bir iliskiymis. Her insanin hayatinda, iliskilerinde hatalari olur, ustuste hatalar yapilabilir bazen zaman icinde, insan o iliskiyi, o insani ne kadar istedigini, onceliklerini anlayana kadar bazi hatalar kabul edilebilir, belli olculerde. Keske her insan hatalarinin farkina cok gec olmadan varabilse ve duzeltebilse.

Yasanmisliklara uzuluyorm onca fedakarliga gozyasina giden hayatima..aglamak canimin acisini hafifletmiyor Inan.. Benimde sucum kabullenmekti herseyi.. Ama oyle seviyordum ki bi seviyorum demesi dunyalara deger diyordum.. Sevmese bunca sene niye benimle.olsun derdim.

Bu siteyi hep takip ederdim ama simdi cikmazda oldugum icin yazma ihtiyaci hissettim.. Nerden baslasam bilmiyorum.. Universite son sinif ogrencisiyim.. Lise 2den beri suren bi iliskim vardi su dakikalarda tamamen bitti.. Iliskimizin ilk zamanlarinda cocuklugun verdigi hevesle Hersey iyi guzeldi zamanla aliskanlikla birlikte cok sevdim cok sey yasadik.. Ozamanlar kiskanmasi hosuma giderdi ama sonralari saplantili hale geldi.. HIC biyere cikamaz hale geldim university hayatim yurt odasinda gecti diyebilirim hocbiyere gitmeme izin vermezdi. Tabi beni kisitliyordu ama bana kendisininde Boyle yasadigini soyluyordu.Ben o askla inanirdim o da fedakarlik yapiyor uzaktayiz gercekten kiskaniyo sanirdim.. Sonra bi sene unv.de gayet kizli erkekli ortami oldugunu baska sehirlere gezmelere gittigini ogrendim songs benden gizli face hesabi oldugunu.. Bunlari farkli zamanlarda iliskinin 4. ve 5. Senemizde ogrendim hem cok seviyordum hem onun iki lafina ikna olmak istiyordum affettim.. Oyle boyle gecip gittigini zannederken aslinda hep yaln soyledgni ogrendim beni kisitlayan Adam memlekette Ben yokum dye baska sehirlere arkadaslariyla gezmeye gidermis bunuda sonraki senelerde ogrendim.tabi bunlar olurken kiminde sacma sapan bi sebebten konusmazdi ben gunlerce aglardim odanin icinde.. Hepsi bi sekilde unutuldu yuttum kabullendim.. En son may is ayinda Ben okudugum sehre geldigim gun baska kizlarla birlikte oldgnu ogrendim ilk defa beni yollamaya gelmemisti ve baska kizlarla gonlunu eylemisti.. Bunu hazmetmem pek kolay olmadi ama annesi araya girdi kendisi bisuru yeminler etti Ben 8seneye ve onca yasanmisliga yine nekdr uzulsemde bi kenara atamadim. Peki noldu hep o ilgisiz oldu affetmelerin ardindan hep ustune dusen kosan Ben oldum. Bunlari yazarken nasil sevmenin arkasina siginip zavalli oldgumu farkediyorum ama yine de cok aci cekiyorum. En son olay ise yine face yuzunden oldu birlikte cektigmz fotoyu kaldirmis yalnz resmini koymus sorun resimde degildi yok cok fazla gorusuyoruz her dk msj atma demelere basladi.. Hersey UST uste gelince de bitti.. Biterken ne hakaretlerle bitti.. Canim cok yaniyor gercekten.. Uzun yazdim anlatamadigim detaylarda var.. Onuda konustukca yazarim okudugunuz icin tesekkurler..
Bu da sana ders olsun, bundan sonra kimsenin hayatına müdahale etmesine izin vermezsin. Kimse için bu kadar ezilip büzülmezsin.
Geçmiş olsun, kurtulmuşsun.

sana hiç değer vermemişki :KK43: bişey diyeceğim ama lütfen yanlış anlama kızma bana;seni güçsüz,zayıf gördüm ben anlattıklarına göre.seni aldatıyor,yalanlar söylüyor hemde defalarca sen içine atıp affediyorsun?onun gözünde gurursuz ve herşeyi affeden cepte kadın pozisyonuna düştüğünün farkındamısın?seni sevse zaten bunları yapmazdı.ailesiyle tanıştırması çok önemli mi sence?bugün 18 yaşında bi gencte sevgilisini ailesiyle tanıştırıyor.illaki ciddiyim demek değil bu canım
Haklisiniz.. Kucuk yasta baslanan bi iliski ilk iiliskim cok duygusalim o herseyim olmustu o me dese onu yapardim.. Dusunuyorum mesela bikers bile ufacik bi supriz yapmadi.. Sdce lisedeyken bi.iki ufak bsey.. Pahali biseyde istemezdim dusunse yeter derdim ama hic bisey yapmadi sadece kavga zamaarinda seviyorum Sevmesem niye seninle olayimki derdi.. Bende inanirdm.. Bunlar canimi acitiyo bukadar kor olup Baglandim beni her anlamda kullandi yalan soylefi ama sunlari okusa hep o hakli..
Haklisiniz aslinda biz cok

sen onu çok alıştırmışsın ne yazıkki ben yaparım nasılsa o beni affeder demiş her seferinde,merak ediyorum bikaç gün sonra karşına çıksada ne olur beni affet falan dese güzel sözler söylese sen yine bu adama inanırmısın kesin bittimi kafanda

Cocuk yastan bugune gelen bi hayat. O izin vermedenn HIC bisey yapmazdim sanki kolesi olmistum . Boyle kor oldugum icin kendime de kiziyorum ama canim oyle yaniyorki on a yaptigim onca seyin Boyle karsilik gormesi zlruma gidiyor. Derseniz ki 8senede HIC mi iyi aniniz olmadi yanyanayken cok iyiydi ama iste dedigim gibi hep bi yanasmasi consellik boyutuda olurdu..

strawberrylips .!.:
sen onu çok alıştırmışsın ne yazıkki ben yaparım nasılsa o beni affeder demiş her seferinde,merak ediyorum bikaç gün sonra karşına çıksada ne olur beni affet falan dese güzel sözler söylese sen yine bu adama inanırmısın kesin bittimi kafanda

Zaten hep tlfnu kapatirdi ben aglama krizlerine girerdim bitti bidaha goremem diye.. Hep bunu zaaf bilip kullandj. Onunla bi sonum yok boliyorum artik cunku hep aldatildim hep yalan soyledi.. Zaten son olaylarda istemedigini soyluyordu hep arayan bendim en ufak bi kavga buyurdu Ben arayip ederdim. Onun bi nevi kurtulusu oldu. Cnku by buyuk yalanlarda hep hakaret ettim bunlari haketmedgmi soyledim. Benin by laflari etmem benim kotu kadin oldugumu gosterormis benimle İsi olmazmis.. Soylerken bile Lyle canim yaniyor ki herseyini cektim

Tartismadigimiz zamanlarda guya normal knusuyo ben cocugumun beyaz tenli olmasni isterim filan derdi oyle zoruma gderdiki Ben esmerim o da zaten bugday tenli surekli alttan alttan laf vururdu Boyle.. Hep ariyosun konusmasan dilin siserdi zaten.. Ben hayatinda olmasam napicaksin kendini bensizlige hazirla diye.. Aslinda Ben HIC gormek istemedim cok sey yasadik onca sene ilk swvgilim hep o olsun istedim.. Ama o HIC bana deger vermedi surekli azar hakaret..

Tartismadigimiz zamanlarda guya normal knusuyo ben cocugumun beyaz tenli olmasni isterim filan derdi oyle zoruma gderdiki Ben esmerim o da zaten bugday tenli surekli alttan alttan laf vururdu Boyle.. Hep ariyosun konusmasan dilin siserdi zaten.. Ben hayatinda olmasam napicaksin kendini bensizlige hazirla diye.. Aslinda Ben HIC gormek istemedim cok sey yasadik onca sene ilk swvgilim hep o olsun istedim.. Ama o HIC bana deger vermedi surekli azar hakaret..
ohooooooo canim sen ne yaptin ya..bu ne be adam seni sevmiyo okadar iyi ve safsinki cepte göruyo....kullanilmissin cnm kusurabakma... o soylediklerini biri bna soylese gururum onurum var asla aramazdim....o kimki ya??? delimisin kendine gellll...

Back
X