• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın dönüm noktası bana fikir verin lütfen

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Arkadaşlar slm ben çok büyük bir çıkmazın içindeyim ne yapacağımı sasırdım bana lütfen yardım edin akıl verin.
daha öncede yazmıştım benim eşimin borçları vardı bir miktarı ödendi su an tam 30 milyar borcu kaldı.bizim 2015 agustos evimiz teslim kiradayız su an.ev taksitlerini ödeyemiyoruz.eşimin kredi çekme sicili bozuk.benim işe girmem lazım bir çocuğum var 4 yaşında ona bakacak kimsem yok bakıcıya versem para lazım.ne yapsam ne etsem sastım kaldım evden vazgeçsem bir yıl kaldı.şimdi eşim işinden ayrıldı illa antalyaya taşınalım diyor. bu 30 milyarlık borç maaşından kesiliyor elimize1,5 milyar para kalıyor.oraya taşınalım eveden çıkalım diyor ben 5 yıldır bu evi bekliyorum.o burada çok yıprandı sehir değiştirmek istiyor.çokkkkkkk yıprandık ne yapsam bilmiyorum.çok zor durumdayım.kusura bakmayın hızlı yazdım sorularınıza cevap yazarım.siz sorun yeterki akılda verin bana ben sastım kaldım

Arkadaşlar slm ben çok büyük bir çıkmazın içindeyim ne yapacağımı sasırdım bana lütfen yardım edin akıl verin.
daha öncede yazmıştım benim eşimin borçları vardı bir miktarı ödendi su an tam 30 milyar borcu kaldı.bizim 2015 agustos evimiz teslim kiradayız su an.ev taksitlerini ödeyemiyoruz.eşimin kredi çekme sicili bozuk.benim işe girmem lazım bir çocuğum var 4 yaşında ona bakacak kimsem yok bakıcıya versem para lazım.ne yapsam ne etsem sastım kaldım evden vazgeçsem bir yıl kaldı.şimdi eşim işinden ayrıldı illa antalyaya taşınalım diyor. bu 30 milyarlık borç maaşından kesiliyor elimize1,5 milyar para kalıyor.oraya taşınalım eveden çıkalım diyor ben 5 yıldır bu evi bekliyorum.o burada çok yıprandı sehir değiştirmek istiyor.çokkkkkkk yıprandık ne yapsam bilmiyorum.çok zor durumdayım.kusura bakmayın hızlı yazdım sorularınıza cevap yazarım.siz sorun yeterki akılda verin bana ben sastım kaldım

Eşiniz işinden ayrıldıysa borcu nasıl ödeyeceksınız ki? Madem kocanız işsiz o çocuğa bakar siz çaiışırsınız( hemen iş bulma imkanınız var ıse)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bir sene kalmış evden vazgeçme bence kira az mı sanki...şimdilik esin baksın sen çalış iş bulabilecek bir yerde misin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ev olayını bırakıp antalya ya taşının huzur daha önemli. Ayrıca çocuğunuzda varmış ,borç durumuda var bu şartlar da bir şeylerden vazgeçmek zorundasınız.

Eşiniz işten ayrılırsa borcu nasıl ödeyeceksiniz şuan maaşı var ama işten çıkınca maaş almıyacak artık ha diyincede iş bulunmuyor,ev taksitlerini ödeyememişsiniz bu durumda karşı taraf bir sıkıntı yapıyor mu?

eşim işten ayrıldı ama hemen bulabilir uzun sürmez onun iş bulması ve 10 milyar tazminat alacak bunu borca verecek 20 kalacak .bu 20 yi ödememiz için çalışmam lazım mutlaka. ama çocuğu ne yapacagım bilmiyorum.ben bir iş bulsam ancak 1 milyar alırım satış danışmanlığı yapanilirim burada piyasa böyle içanadolu burası

Taksitleri odeyemiyorsaniz evi satisa cikarirlar borclarinizi odeyin kafaniz rahat olsun en azindan
Bu kadar borca karsilik esiniz neden isi birakiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

su an elinize gecen 1 buucuk milyar da yok o halde işinden ayrıldıysa :26: ve buna ragmen borcunuz var ve kendi evinize de borcunuz var anladıgım kadarıyla :26: taşınmak da cok masraflı bi iş :26: bence sen evde cocuk bak hemn kendi çocuguna bakarsın hem ona :34:

vazgeçsem su evden 1 yıl kaldı teslim olmasına.geriye döndüğümde pişman lourmuyum bilmediğim yaşamadığım bir memlekette ne yapacagım bilmiyorum ve ben sıcakta yaşamadım.ayrıca suda var ben antalyaya taşınsakta su 20 milyar kaln borcu ödemek kurtulmak için bundan gene çalışacagım oradada .bıktım illallah ettim yeminle diksiniyorum borç lafından allahım bizi kuratrsın dua edin

şimdi söyle eşim işinden isteyerek çıkmadı çıkarıldı kadro darallttılar.bide bizim ev kooperatiff 2010 da girdik kızımın sansına benim bu eve girdiğimizde eşimin borcundan haberim yoktu.sonra çıktı borçlar yoksa girip eve umutlarımı hayallerimi yıkarmıydım.ve 5 yıldır bu evi beklermiydim sabredrmiydim

inanın ne yapacagımı sasırdım.evden çıksak 30 milyar alacagımız var evden tam borcu kapatır ama o benim tüm altınlarımın parası bir umutla eve girdim yatırdım ev bark sahibi olayım diye.ve borç borç yedi bitirdi bizi.ve benim çok zoruma gidiyor al ben yemedim sen ye diye borçlu adama vermek.ben o ev için az hayal kurmamıştım simdi hersey yalan oldu.ve üstüne bir ton borç ve yıpranan insanlar hayaller

eşiniz hemen başka bir iş bulmalı ve ödemelere aralık vermeden devam etmeli öncelikle..
o sırada alacağınız tazminatıda hemen evin borcunun bir kısmını kapatmak için ödeyin..sizde bir iş bulup girin çalışın.azda olsa katkı katkıdır..çocuğunuz artık küçük değil 4 yaşındaymış.devlet kreşleri var çok uygun fiyatlara..(200-250 tl gibi sanırım)çocuğunuzuda oraya yerleştirin.1 yıl nasılsa idare edilir bu şekilde..sonrasında tekrar durum değerlendirmesi yaparsınız...

antalyaya neden gitmek istediğinizi bilmediğim için yorum yapamayacağım..orda aileler mi var çocuğa bakacak yada ev falanmı var kira vermeden oturabilieceğiniz?bunlardan biriyse eğer antalyadan kastınız o zaman gidin tabii...

hakkınızda hayırlısı olsun ,rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah..

20 binden kyrtuluş yoksa sakın çıkmayın evden. Bebeği uzakta olsa babanne/anneanneye verin çalışın yapacak bir şey yok bin sen bin eşin 10 ayda biter borç

şu an eşinizin işi yok mu? ya da bir gelirinizi falan bir yerlerden?
çocuğa bakacak hiç yakın akraba da mı yok sizi bir süre idare edecek? annenane babaanne vb?
hangi şehirde yaşıyorsunuz? antalya da iş imkanı var mı? yoksa boşuna gitmesi pahalı bir şehir. en azından ankaraya (yaşadığım şehir) göre öyle yani benim gördüğüm kadarıyla. daha çok zorlanırsınız eğer öyle olursa..

Antalya'ya taşındığınızda eşiniz daha iyi maaş alacaksa tabii taşının.
Sizde çalışırsınız, kızınız 4 yaşındaymış kreşe verirsiniz.
Evinizde bitince orayı satar Antalya'da bir ev alırsınız.

Evden kesinlikle çıkmayın kızı krese verip is bakın bence antalyaya taşinsanız bile ev bitince satar ordan ev alırsınız satarsaniz para güme gider bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim işten ayrıldı ama hemen bulabilir uzun sürmez onun iş bulması ve 10 milyar tazminat alacak bunu borca verecek 20 kalacak .bu 20 yi ödememiz için çalışmam lazım mutlaka. ama çocuğu ne yapacagım bilmiyorum.ben bir iş bulsam ancak 1 milyar alırım satış danışmanlığı yapanilirim burada piyasa böyle içanadolu burası

çocuğun kreş yaşı gelmiş anaokuluna verin eylülde

arkadaşlar size önce yazdıklarınızla ilgili cevap vereyim.şimdi bizim 30 milyar olan borcumuz eşimin bir arkadasına olan borç bu maaaşından kesiliyor icralık oldu.2 gün önce iştende çıkarıldı.şimdi iş bakıyor oturduğumuz sehirde ama çıkmışken ben diyor bu sehirden gitmek istiyorum .antalyaya gidelim diyor orada akrabaları var abisi var.ne ev var nede fayda görebilecegimiz biri.buradan sıkıldığı için gitmek istiyor .öbür hafta antalyaya gidecegiz hem evlere bakalım hem işe diyor.ben hayatım boyunca bu sehirde yaşadım orada yapabilirmiyim bilmiyorum.bide kızımı kreşe vermek bende çok isterim ama kreşe verecek paramda yok ki elimize bişey kalmaz.çalışmam mutlaka gerek ama ne yapsam ne etsem bilmiyorum.evimiz kooperatif 130 milyar değerinde biz 30 milşyarı yatırdık buğüne kadar adamalar müsade etti teslim olurken gerisini kredi çekip verin dedi.100 milyarı teslim olurken evi ipotek gösterip vereceğiz benim işe girmek istemedeki sebepte budu biraz 6 ay çalışırsam krediyi üzerime çekecegim ve evime oturacagım.kira verir gibi öderim diye düşünüyorum.işte böyle kızlar

Back
X