Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ben yurtdışında yaşadığım için, özellikle size sormak istedim. Ordada doktorlr vardır mutlaka diyeceksiniz, ama konu dini içerikli. Ve ben imanlı bi doktorla görüşmek istiyorum yanlış anlaşılma olmaması için. Bunu tavsiye edende yabancı bi doktordu zaten.
Psikiyatra ihtiyacınız yok sanki. Onlar bir hastalık var mı,, öfke nöbetleri, depresyon (ki onların depresyon tanımı bildiğimizden farklı) vs gibi hastalık durumu varmı ona bakıyor ve bir ilaç yazıp gönderiyorlar genelde. Siz pskoterapi alsanız daha iyi olabilir gibi geldi bana.. Çünkü iyi bir paikolog sorunların kaynağına inip sizin çözmenizi kolaylaştıyor daha güçlü bakmaya başlıyorsunuz. Ben bir. Psikologla bir süre terapi aldım ve çok faydalı oldu. İsmini bulup yazabilirim isterseniz. Onlıne da terapi veriyor. Çok enerjik, oyalanmadan hızlı ilerliyor. ve doğrı sorularla çok şeyi farketmenizi sağlıyorSelam. İç dökmemi desem, yoksa hayat yorgunluğumu desem bilemedim.. Aşamadığım ve hayatımı zehir eden bi konu var. Bunu neden buraya yazıyorum bilmiyorum, etrafımdakilerede anlatamıyorum. Ruh halimi anlatıcak olursam ; boğuluyorum ama ölmüyorum gibi. Hergünüm zehir gibi geçiyo. Ülke kıtasıda değiştirsem, çevremide değiştirsem, insan kendinden KAÇAMIYOR. Bildiğim herşeyi unutmak istiyorum. Unutamasamda, üstesinden gelebilmek. Bazende ölmek istiyorum o düşüncelere dalıyorum, sonra diyorum saçmalama imtihandasın.
Tanıdığınız çok çok iyi bi psikiyatri doktoru varmı ? (Fiyat zerre önemli değil) yeterki kurtulayım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?