Hayatımın en güzel yılları > zehir oldu

rosarosy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
119
215
23
Selam. İç dökmemi desem, yoksa hayat yorgunluğumu desem bilemedim.. Aşamadığım ve hayatımı zehir eden bi konu var. Bunu neden buraya yazıyorum bilmiyorum, etrafımdakilerede anlatamıyorum. Ruh halimi anlatıcak olursam ; boğuluyorum ama ölmüyorum gibi. Hergünüm zehir gibi geçiyo. Ülke kıtasıda değiştirsem, çevremide değiştirsem, insan kendinden KAÇAMIYOR. Bildiğim herşeyi unutmak istiyorum. Unutamasamda, üstesinden gelebilmek. Bazende ölmek istiyorum o düşüncelere dalıyorum, sonra diyorum saçmalama imtihandasın.

Tanıdığınız çok çok iyi bi psikiyatri doktoru varmı ? (Fiyat zerre önemli değil) yeterki kurtulayım bu durumdan 😔

Öncelikle bulunduğun şehir de internetten bak istersen yorumlara göre onun dışında instagramda Zeynep Görenoğlu falan güzel tavsiyeleri var Kitaplar okuyabilirsin. Youtubde İzzet güllü var izleyebilirsiniz instagramda falan pozitif şeyleri takip edin mutlu ol, küçük güzellik kutusu vs. Pozitif şeyler görmeye çalışın her şey içimizde başlar siz pozitif olursanız umarım her şey zamanla düzelir

Bence dönem dönem bu durum her insanın başına gelebilir profesyonel destekle eminim üstesinden geleceksiniz . Yukarıdaki öneriyle aynısıni verebilirim şehirdeki doktorlari arastirip yorumları okuyabilirsiniz bence gayet faydali oluyor

Eski depresyon ve panik atak hastasi olarak size verebilecegim tavsiye hemen uzman destegi alsaniz (gerekiyorsa bir süre ilac alarak). Hani size tavsiye verebilirmiyim diye sorsaniz: Kacmayi birakin. Ne yasadiklarinizdan neden bildiklerinizden kacabilirsiniz. Ama olanlari ve kendi hatalarinizi zamanla kabul etmeyi ögrenebilirsiniz. Kacmanin faydasi yok. Ama yüzleserek zamanla dayanmayi gayet ögrenebilirsiniz.

Kabul etmek ve yüzleşmek her zaman ise yarar. Ama buna hazır olmayabilirsiniz. Lütfen iyi olmak icin ısrar edin , tedavi olun. Zor degil bulunduğunuz ildeki doktorları araştırın bir ucundan başlayın. Umarım tez zamanda sifalanır, iyi hissedersiniz 🙏

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ben yurtdışında yaşadığım için, özellikle size sormak istedim. Ordada doktorlr vardır mutlaka diyeceksiniz, ama konu dini içerikli. Ve ben imanlı bi doktorla görüşmek istiyorum yanlış anlaşılma olmaması için. Bunu tavsiye edende yabancı bi doktordu zaten.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ben yurtdışında yaşadığım için, özellikle size sormak istedim. Ordada doktorlr vardır mutlaka diyeceksiniz, ama konu dini içerikli. Ve ben imanlı bi doktorla görüşmek istiyorum yanlış anlaşılma olmaması için. Bunu tavsiye edende yabancı bi doktordu zaten.

Hangi ülkedesiniz?

Selam. İç dökmemi desem, yoksa hayat yorgunluğumu desem bilemedim.. Aşamadığım ve hayatımı zehir eden bi konu var. Bunu neden buraya yazıyorum bilmiyorum, etrafımdakilerede anlatamıyorum. Ruh halimi anlatıcak olursam ; boğuluyorum ama ölmüyorum gibi. Hergünüm zehir gibi geçiyo. Ülke kıtasıda değiştirsem, çevremide değiştirsem, insan kendinden KAÇAMIYOR. Bildiğim herşeyi unutmak istiyorum. Unutamasamda, üstesinden gelebilmek. Bazende ölmek istiyorum o düşüncelere dalıyorum, sonra diyorum saçmalama imtihandasın.

Tanıdığınız çok çok iyi bi psikiyatri doktoru varmı ? (Fiyat zerre önemli değil) yeterki kurtulayım bu durumdan 😔
Psikiyatra ihtiyacınız yok sanki. Onlar bir hastalık var mı,, öfke nöbetleri, depresyon (ki onların depresyon tanımı bildiğimizden farklı) vs gibi hastalık durumu varmı ona bakıyor ve bir ilaç yazıp gönderiyorlar genelde. Siz pskoterapi alsanız daha iyi olabilir gibi geldi bana.. Çünkü iyi bir paikolog sorunların kaynağına inip sizin çözmenizi kolaylaştıyor daha güçlü bakmaya başlıyorsunuz. Ben bir. Psikologla bir süre terapi aldım ve çok faydalı oldu. İsmini bulup yazabilirim isterseniz. Onlıne da terapi veriyor. Çok enerjik, oyalanmadan hızlı ilerliyor. ve doğrı sorularla çok şeyi farketmenizi sağlıyor

Konu dini içerikli ,imanlı bir DR arıyorum kısımları beni endişelendirdi.En yakın psikiyatra görünün siz.Halüsilasyon falan mı görüyorsunuz?

Tamam En kral doktoru önerelim ama olay sizde bitiyor siz şu kafanızkilerle savaşmayı bir bırakın bence

Yahu bizim tanıdıgimiz sana fayda etmeyebilir.
Dokor ve hasta arasında da bir uyum olması gerekiyor mental konularda.
Sonuçta cerrahi bir operasyon değil bu,iyi olması yetmez uyusmaniz da gerekir.
Ayrıca sana önerdikleri kişilerle aynı şehirde değilsen her seans için uçağa atlayip gelecek misin ?
Özellikle psikolojik yorgunluk ve rahatsızlıklarda iyi olandan ziyade hastasına etki edebilen,onunla ozdeslezip güvenini sağlayabilen kişilerle sonucu ulaşılıyor.
Evet,referans iyidir pek tabi ama bu dediklerimi de göz önünde bulundur bence.

Hangi şehirdesiniz ona göre tavsiye verelim

Olduğunuz ülkede müslüman doktor hiç mi yok ? Online yapacağın bir görüşmeden ziyade reel yapacağın bir görüşme daha iyi gelmez mi

Back
X