• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en kötü günleri bir türlü bitmiyor...

Bu 2017 birçok kişiye iyi gelmedi. Çevremde ben dahil herkeste bir sorun bir dert var. Umarım geçer bu günler...
Tek sayilar bana iyi gelmiyor
2018 e cildirmazsam
Amaaan umut da etmiyorum artik beklentin olmayinca uzulmuyorsun hayal kirikligi olmuyor hayat bu kabul etmek zorundasin diyorum
Evimde ekmegimi yiyen cebine hatclik koydugum kiz eski eşimle sevgili oldu simdi
Isyerinde kocasi aldatinca dinledigim evimi actigim evladina yardim ettigim insan beni işimden etti
Bebegimi kaybettim
Borc para verdigim dostum 6 aydir ödemeyor cebimde 5 tl kaldi. Artik iş gorusmelerine gidecek yol param kalmadi. Mail atayim cv diyorum yok illa gel diyorlar sonuc sifir
Lanet olsun icimdeki insan sevgisine

Bazan hayat böyle insanın üstüne üstüne gelir...akışına bırakın. ..su akar yolunu bulur...siz kötü degilsiniz;hayat bir sınav. ..sevgiler
Siz kimsiniz bilmiyorum uzun suredie yorumlarinizi gordukce profilinizdeki resme bakinca...yeryuzunde iyi insanlar da varmis diyorum
Daha 1 saat once bir abimi gordum eski is yerimden . Neymis disaridan iyi hanimefendi gorunen 40 yasinda bir kadin varmis 23 yasindaki bir cocukla birlikteymis. Yani taşlar bana geldi. Hic sesimi cikarmadim o sokaktan daha da gecmem. Aman bosanmis kadinsin gibi abuk sabuk laflar etti. Aklima siz geldiniz. Keske o abla simdi burada olsaydi da hickira hickira aglasaydim da olacagina inanmasam da bana iyi seyler olacagini soyleseydi

2018 e cildirmazsam
Amaaan umut da etmiyorum artik beklentin olmayinca uzulmuyorsun hayal kirikligi olmuyor hayat bu kabul etmek zorundasin diyorum
Evimde ekmegimi yiyen cebine hatclik koydugum kiz eski eşimle sevgili oldu simdi
Isyerinde kocasi aldatinca dinledigim evimi actigim evladina yardim ettigim insan beni işimden etti
Bebegimi kaybettim
Borc para verdigim dostum 6 aydir ödemeyor cebimde 5 tl kaldi. Artik iş gorusmelerine gidecek yol param kalmadi. Mail atayim cv diyorum yok illa gel diyorlar sonuc sifir
Aman bacım nolmus sana :KK1: ben hiç derdim var demiyim o zaman. Allah yardımcın olsun. Bazen öyle olur her şey üst üste gelir. Hiç bir işin yolunda gitmez. Sonrasında bir bakarsın dağılıvermis kara bulutlar. Gökyüzü görünür olmuş. Bende umut kalmadı ama sen umudunu koru sarıl hayata dua et. Sadece dua ayakta tutuyor maneviyat besliyo bizi.

2018 e cildirmazsam
Bebegimi kaybettim
:KK61::KK42:

Bir donem lanetlendim yada buyuk kefaret ödüyorum sanmıştım. Geçiyor.
Akraba mi o da ne bi defa duyma onlari yok say kim ki onlar 0 nötr olsunlar.
Is durunlarini bilmem ama calisanlar piyasa kotu diyor.
Kendini sev gerisi duzelecektir
Akraba kadar akrep gormedim ben.
Allah hepsini bildigi gibi yapsın.
Umarım bu gunler gecer...

Siz kimsiniz bilmiyorum uzun suredie yorumlarinizi gordukce profilinizdeki resme bakinca...yeryuzunde iyi insanlar da varmis diyorum
Daha 1 saat once bir abimi gordum eski is yerimden . Neymis disaridan iyi hanimefendi gorunen 40 yasinda bir kadin varmis 23 yasindaki bir cocukla birlikteymis. Yani taşlar bana geldi. Hic sesimi cikarmadim o sokaktan daha da gecmem. Aman bosanmis kadinsin gibi abuk sabuk laflar etti. Aklima siz geldiniz. Keske o abla simdi burada olsaydi da hickira hickira aglasaydim da olacagina inanmasam da bana iyi seyler olacagini soyleseydi

Günaydın Ablacim. ..ben çok yorum bırakmam anlamayacak kapasitede olanlar da var hayatın içinde olduğu gibi...canı yanan i ise burdan hissediyorum; siz gibi..benim hayatım öyle zorluklar ile dolu ki....dibe vurduktan sonra ötesi yok ki mecbur ayağa kalkıyor insan,hele de anneyse. ..Bu dış sesler bitmeyecek ablacim....içindeki kocakari! (Anneannem öyle der:) da susmayacak...ama referans olarak ben de dahil çok kadın var burda;gerçekten geçecek. .."""dişçi koltuğu gibi düşün şu anda yaşadıklarını; ben zorluklarda öyle yaparim;dişçi koltuğunda korkar acı çeker sizlaniriz ya buraz sonra caddede vitrinlere bakacağım derim;ZAMAN İYİ YA DA KÖTÜ GEÇMEK ZORUNDA. ..hayat yeterince ağır kimseyle bir de kendiniz agirlastirmayin derim;kimseye ederinden fazla değer vermeyin. ..aklınıza takmayin...umursamayın kötü dilleri...bari bunu siz kendinize yapmayın ablacim.... (bir fırsatını bulursanız benim yaşadıklarım var kısaca bir bakın kolay miymis :))

Back
X