• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en önemli kararı...

çok afedersiniz ama, insanları elbette maddi durumlarından ötürü sevmiyoruz gönül bu... ama siz hem kocanız hem de kendiniz maddi olarak kendinizi aşmış insanlarsınız. memursunuz sanırım. üniversite mezunları bile iyi bir iş için, memurluk için bi taraflarını paralıyor yıllarca... siz ise imkanınız varken maddi olarak başkasına bağımlı bir insanı evli olmanıza rağmen tercih edebiliyorsunuz. rahmetli anneannemin de dediği gibi, şeytan şaşırmış sizi :20:

İnternetin kesilse, 2 gün konuşamadık diye üzülürsün, üçüncü gün aklına bile gelmez. Biraz ara ver şu internet sohbetlerine, kendine gelirsin.

Bu konunun aynisini hatirliyorum ya. Kurs verdigi cocuklardan biriyle ask yasiyodu dugununu bekleyen resmi nikahli kadin. Dogulu falandi asigi. O musun sen? Yeni uyelik mi aldin?

Benim bir arkadasım nişanlısı askerdeyken birine asık oldu gorustu ettı hatta nişanlısıyla bırlıkte bıle olmustu.

Asık oldugu kısı ona ayrıl dıe diretti arkadasımda yapamam dedi. Ama cok acı cektı. Sımdı nısanlısıyla evlendı bırtane cocuguda var. Ama hala konusu gecer o cocugun. Cinsel bırsey yasamadı cocukla.

Oda lise mezunuydu nisanlısı unıversıte.

Bence sen kafanı topla ıntıhar falan dusunme evlenmıssın zaten keskelerle yasama sonra. Kız arkadasımda onunla olmucagını bılıyordu sadece hatırlar arada okadar kotu bı tecrube olucak senın ıcın ama kımse ıcın olmeye degmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar :((( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..

Fikrimce siz şu doğuda bir kursta öğretmenlik yapıp 10 senelik hayat arkadaşını öğrencisiyle aldatan kişisiniz.. Hem de çok adi bir şekilde. Eşinize yazık etmeyin adamı kandırıyorsunuz günah, boşanın bari de adamın hayatını cehenneme cevirmeyin.

2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar :((( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..

Ya ben szn gbılerı anlamyorum ya bde glmssn burda knu acyosun bı kız yada bır bayan bunu nasl yapar ya nısanlısına bunu nasl ypar helede dgünün yaklaşms gelnlgn alnmş yazk ya wala o adama dcek sözüm dahı yok nısanlı bır kıza göz dıken yarn bırgün ewlılerede göz dıker yazk etme nışanlına ayrl btsın sen onu haketmyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece internette konuştuk diyorsun,nasıl oluyor sadece net üzerinde konuştuğun birine mi aşık oldun. ..bence sen girme internete filan

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Fikrimce siz şu doğuda bir kursta öğretmenlik yapıp 10 senelik hayat arkadaşını öğrencisiyle aldatan kişisiniz.. Hem de çok adi bir şekilde. Eşinize yazık etmeyin adamı kandırıyorsunuz günah, boşanın bari de adamın hayatını cehenneme cevirmeyin.

Evet sana katılıyorum

O kişiyle olursan başını çok taşlara vurursun. Aklında o varsa da eşine haksızlık olur. Ayrıl, eşini kandırmaya hakkın yok.

insan bir insanı severken başkasına gönlü kaymaz, kayamaz. eğer başkasına yüreği akıyorsa diğer kişi zaten bitmiştir içinde. nişanlınıza haksızlık etmeyin. ayrılın. daha doğrusu boşanın.

Black swan'a kesinlikle katılıyorum.

Eleştirmiyorum ya da kınamıyorum hayatta yanlış anlama.

İnsan birini sevdi mi diğer kişileri görmüyor. En güzeli de gelse bakamıyor. Çünkü sevdiğin insanla hem gönül birliğin, hem kafa birliğin oluyor. en basitinden deli gibi aşık oluyorsun.

Sen eşini sevmiyorsun, daha doğrusu aşkın bitmiş. Gönlün bugün ona kayar yarın başkasına. Bende sen karar vermeden önce biraz uzaklaş, kafanı dinle, köye falan git bolca düşün.

Nişanlının hiçbirşeyden haberi yok, yazık. Çok yazık çok. Allah akıl fikir versin. Yıllarca beraber olunan insana ne kolay nankörlük ediliyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Geçenlerde bir konu açılmıştı. öğrencisinden hoşlanmıştı eve almıştı falan. direk aklıma o geldi. hislerime güvenirim o gibi geldin
Sana tek tavsiyem; asla ama asla evlenme...
Daha doğrusu o düğünü yapma

Kesinlikle aynı konu benim de aklıma geldi. ..

Bahsettiğiniz konu hakkında fikrim yok. Öyle olsa öyle derim. Doğulu aşık dediğiniz konu ile. Öğretmen ya da eğitimci değilim. Gönlümün kaydığı kişi kuzenimin arkadaslarından biri. Ayrıca ben kendim doğuluyum

sakın bu kötülüğü ona yapma ve evlenme inan bana iciindeki duygu daha da ilerlerse ozaman daha kötü olmuş olur..sonuçta nikah olmuş fakat inan baana eğer onu gerçekten cok sevmiş olsaydın ikinci seçenek senin için asla olmazdı..bu durumda düğün yapmanız ikiniz içinde çok ağır olur:31:

Back
X