• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en önemli kararı...

Bu arada şu an nikahım olan kişi ile aynı meslekteyiz aileler az çok yakın. Diğer kişi ise benden 3 yaş küçük. Küçümseme amaçlı kesinlikle söylemiyorum yanlış anlaşılmasın(ki kendisi kendini çok iyi yetiştirmiş) lise mezunu. Yani bu durum içerde aramızda görüş çatışmasına yol açabilir belki. Tam anlamı ile bağımsız gelire sahip değil aile dükkanında abilerinin yanında ikinci planda çalışıyor . Ve memleketlerimizin arası 20 saat yani yaşam ve kültür farkı var:(( ama işte... İntiharı düşünüyorum

Intihar cehenneme direk bilet demektir.
Hayata bir defa geliyorsun. Kalbin ne diyor sa, gonlun ne istiyorsa onu yapmalisin.

2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar :((( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..
şuan senin duygularına değil de o adamın yaptığı kabalığa takıldım. birisinin sevgilisini çalmaya çalışıyor farkında mısın? birisinin sevgilisine hatta nişanlısına göz dikebilen biri evli birine de göz dikmekte sakınca görmez. büyük bir ahlaki kayıp bu ve sen böyle birine nasıl gönlünü kaptırdın canım? :/

Bir bilsem nasıl kaptırdım gönlümü:((( her açıdan farklıyız üstelik nişanlımla beni aynı ortamda da gördü:(( her şeyi biliyor. Ailem doğulu kendisi iç Anadoluda ailem de onaylamaz :((

Eger bir adam , Onu birak gel benim karim ol diyorsa , ondan karaktersizi yoktur..

Suanki nisanlina acidim dogrusu.. Bir insan birini yurekten seviyorsa baskasina asla gonku kaymaz..
ayrica nisanlini birakip ona gidersen , hayatinin yanlisini yapmis olursun.....

Bir bilsem nasıl kaptırdım gönlümü:((( her açıdan farklıyız üstelik nişanlımla beni aynı ortamda da gördü:(( her şeyi biliyor. Ailem doğulu kendisi iç Anadoluda ailem de onaylamaz :((

diğeri ile ne mantık uyuyor,ne başka bir şey, sizi gerçekten sevmeyip çıkar için de görüşüyor olabilir... hiç aklınızı bulandırmayın, nikahlı eşinizle düğününüzü yapın,işler yoluna girer nasılsa sonra...

Bu kisi ile evlilik hayalleri kurup kendini kandirma ayril bu gun sen onun icin bosanirsin yarin o baskasi icin daha evkenneden sani terkeder vee sen tek kelime edemezsin
Bence ikisindende ayril esinede yazik etme sen onu fiziksel olarak olmasada aldattin.daha fazla gunahina girme esinin,sen esini haketmiyorsun.....
Eger diger konuda size aitse cok uzuldum esinize,keske birseyleri anlasa ogrensede enayi yerine konmaktan kurtulsa INSALLAH BIRILERI ESINIZE SOYLER.

Bence intihar et sen. İnternetten görüştüğü biri için eşini terketmeyi düşünen. Yarın onuda başkası için terkeder. Kimsenin canını yakma.

Güzel günler göreceğiz...

Intihari dusunecek bir durum yok. Gonlun kaymis ewet ama gorusmeyi kesip esin olacak adama yonelirsen daha cabuk atlatirsin. Eski konunu da biliyorum. Bu delikanli evine gelmisti sen de onun yogun ilgisinden etkilendin ama o ilgi isleri cozmez. Nikahin olan afami yillardir taniyorsun ve sevmissin. Iliski sureniz uzadigi icin bu heyecan sana iyi gelmus ama esini yuz ustu birakip farkli kulture gelin gidersen cok jafani taslara vuracaksin. Yasadiklarini yasamadim ama benzerini yasiyorum. Farkli kulture gelin geldim. Coook zor. Bana cok iyilerama aileler beklentiler hersey farkli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç kimse kusura bakmasın. Bunun kınamakla falan alakası yok. Yaptığınız düpedüz iffetsizlik. Bunu yapan bir erkek olsaydı hep birlikte taşa tutardık onu. Hani klişeleşmiş bir söz varya; 2 kişi arasında kaldıysan 2.yi seç ,çünkü 1.yi sevseydin 2.ihtimal hiç olmazdı. Ne olur sizden istirham ediyorum,yalvarıyorum şu 2., zat-ı nâmuhterem zibidiyi seçin de zavallı bîçare kocanızı yakmayın. O adamcağıza yazık etmeyin azıcık gururunuz varsa yediğiniz haltı anlatın ve adamın hayatından çekin gidin. Bu ne rezilliktir, sevgiymiş,aşkmış...:37: Sizin gibi insanlar yüzünden mahvoldu bu masumane duygular. O adamın yuva kuracağım diye afedersiniz (topiğin siz dışındaki takipçileri) adamın bir yerinden terler aksın siz orda yok şöyle duygular yaşatıyor bana bilmem ne :37: Bir gidin işinize ya ,inşallah geçenlerde ki öğretmen hatun değilsinizdir siz. Çoluğumuz çocuğumuz sizler gibi insanların eline düşecekse vay halimize...:41: 2. yi unut kocanı tercih et diyen arkadaşlarımı da anlamıyorum. Kendinizi konu sahibesinin zavallı kocasının yerine koyun lütfen :19: Siz ister miydiniz çok sevdiğiniz eşinizin aklında başkası varken mantıksal ölçütleri uyuyor diye sizi tercih edip, kandırmasını ? Ne bu adam hayır kurumu mu? Bence böyle bir şey yapıp kendinizi iyice düşürmeyin ,vicdanınız varsa boşanın.

Haklısınız ama giyeceğim gelinlikten evin en ufak eşyasına kadar her şey hazır:( o insanları nasıl yıkarım:(( of Rabbim nasıl bi imtihan bu:(

Kusura bakma bu imtihan falan değil internetten tanıştığın birine gönlünün kayması nasılda kolay olmuş düğünü iptal et nişanlına yazık olmasın

2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar :((( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..

Azıcık başımız sıkıştığında aklımıza ilk gelen sey ölmek.

İki kişiyi aynı anda idare edecek kadar cesursunuz ama ayrılacak kadar ya da işleri cözecek kadar değil.

Belli ki diger konuyu acan da sizsiniz. Apacik ortada. Sadece netten konusmayla kalmamis yani olay. Eve gidilmis falan. İnsallah dugunden vazgecersiniz de esiniz kurtulur sizin gibi bi iffetsizden.

Şu konuyu evlenmeden 10 gün önce eşimi biriyle yazışırken yakaladım diye açsaydınız muhtemelen evlenme asla derdik.
Ve sana da diyebileceğim bundan öteye gitmiyor. Evlenme.. Çünkü hep bi muallakta kalacaksın. Her sorunda her problemde acaba onunla olsaydım nasıl olurdu,acaba o nasıl davranırdı diye düşüneceksiniz.

Ve bence o kişi şuan sizi değerli hissettirdiği için böylesiniz. Şunu da bir düşünün başkasını yarı yolda bırakıp ona gitseniz çok mu değerli olacaksınız?
Yada böyle bir adamın gururu var mıdır sence?
Daha da önemlisi size zarar vermemiş masum bir insanın mutsuzluğu üzerine mutluluk kurabileceğini mi düşünüyorsun?

Seni yargılayamam,kimse yargılayamaz. Belkide evliliğin ciddiyetinden korkup böyle bir fikre kapıldın.Bilemeyiz. Ama bu onuna konuşmanızı masumlaştırmaz. Ölüm ise en basit yol olur. Seni sıkınıya sokmaz ama ardında kırılmış düzelmeyecek bir aile,kimseye güvenemeyecek bir eş ve vicdan azabıyla yaşayacak bir adam bırakacaksınız.

Sakin kafayla düşünün.Allah yardımcınız olsun.

Belli ki diger konuyu acan da sizsiniz. Apacik ortada. Sadece netten konusmayla kalmamis yani olay. Eve gidilmis falan. İnsallah dugunden vazgecersiniz de esiniz kurtulur sizin gibi bi iffetsizden.

Gecen konu acilmisti. Konu sahibi ayni konumdaydi, o kisinin evine gidip öpüşmüştü filan. Ayni kişi misiniz?

Hımm hani su doğudaki ilkokul mezunu atletik öğrenci mi :D

Ama burda calısma yeri bi tane gibi görünüyo

Hiç kimse kusura bakmasın. Bunun kınamakla falan alakası yok. Yaptığınız düpedüz iffetsizlik. Bunu yapan bir erkek olsaydı hep birlikte taşa tutardık onu. Hani klişeleşmiş bir söz varya; 2 kişi arasında kaldıysan 2.yi seç ,çünkü 1.yi sevseydin 2.ihtimal hiç olmazdı. Ne olur sizden istirham ediyorum,yalvarıyorum şu 2., zat-ı nâmuhterem zibidiyi seçin de zavallı bîçare kocanızı yakmayın. O adamcağıza yazık etmeyin azıcık gururunuz varsa yediğiniz haltı anlatın ve adamın hayatından çekin gidin. Bu ne rezilliktir, sevgiymiş,aşkmış...:37: Sizin gibi insanlar yüzünden mahvoldu bu masumane duygular. O adamın yuva kuracağım diye afedersiniz (topiğin siz dışındaki takipçileri) adamın bir yerinden terler aksın siz orda yok şöyle duygular yaşatıyor bana bilmem ne :37: Bir gidin işinize ya ,inşallah geçenlerde ki öğretmen hatun değilsinizdir siz. Çoluğumuz çocuğumuz sizler gibi insanların eline düşecekse vay halimize...:41: 2. yi unut kocanı tercih et diyen arkadaşlarımı da anlamıyorum. Kendinizi konu sahibesinin zavallı kocasının yerine koyun lütfen :19: Siz ister miydiniz çok sevdiğiniz eşinizin aklında başkası varken mantıksal ölçütleri uyuyor diye sizi tercih edip, kandırmasını ? Ne bu adam hayır kurumu mu? Bence böyle bir şey yapıp kendinizi iyice düşürmeyin ,vicdanınız varsa boşanın.

Duygularımın tercümanı olmuşsun... Bir insan gelinlik aldığı parmağında yüzüğünü taşıdığı insana ihanet edemez. 10 seneyi atar çöpe ben internetten iki lafa tav oldum der çeker gider. Yazık ya oturduğum yerde sinirlendim. Kocan olarak göremediğin adam bunları öğrense de keşke hayatını kirletmese!

Allah eşin olacak kişinin gözünü açsın inşallah.. Daha fazla kanmasın sana.. Bu arada banada bahsedilen konu gibi geldi.

Back
X