- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi coco_cambo
Ben istesem bu hayalini gerçekleştirebilirim kendim için..
istanbulda doğdum orda büyüdüm evlenince yaşadığım yere geldim. Eşim çiftçi.. ama şimdi ticaretle uğraşmaya çalışıyor. Tarlalar falan duruyor. Biz köyde değil ilçede yaşıyoruz.
Şimdi acımasız gerçeklere gelelim..
1.okul hayatı köyde maalesef sınırlı, ilçe olsa neyse..
2.2 kızınız varmış. Siz rahat rahat dışarıda oynasınlar istiyorsunuz ama Antep'te bir köyde 8aylık bir bebeğe yeni tecavüz etti bir çoban.
3.ben yıllarca Doğalgazlı evlerde büyüdüm ama burda ilk evimizde soba yaktım ve çok zorlandım. Çok hasta olduk bende çocuklarımda.
4.ışıd in burda olmayacağını kim söylüyor.5 sene önce yaşadığım yere 1 km ötede 2 tane bomba patladı. Bir gün önce bomba atılan yerdeydik. Şimdi başka bir ilçedeyiz. Bir sürü terör evi vardır yakınlarda eminim.
Canınızı sıkmak istemezdim ama oralara alışan üstelik sizin gibi aktif bir hayatı olan burda yapamaz. Insanların kafası farklı çalışıyor. Dedikodu gırla.. hayat istanbula göre çok ucuz ama en güzel meyveler sebzeler istanbula gidiyor. Bir süre sonra ailenizi ve arkadaşlarınızı özlersiniz ama kararınızdan dönmemek için sıkışıp kalırsınız.
+1
Antalya' ya roketli saldırı yapılmış bu sabah, balıkçı barınağı bölgesine. Bizde ne Pkk ne İşid belası bitmez bitmedikçe de ülkede her yer tehlikeli. Ayrıca saçma sapan dış ilişkilerimiz var Amerika ya da Rusya bir nükleer silah atsa nerede olduğumuza bakmadan erir kül oluruz.