Hayatımın en zor günüydü

Varlığı belirsizin, anlaşılır mı yokluğu?
Bu adam hayatınızda olsa neeee olmasa ne... Dilerim mutlu olursunuz.
Amin inşallah. Aynen varlığı bile belirsizdi 14 ayın 1 gününü normal insanlar gibi geciremedik bizimkisi 4kişilik evlilik diyordu. Annesi babası olmadan yediği yemek bile boğazından geçmezdi. Hep bi huzursuz olurdu

Sizin konularinizi da okumuştum. Olmayınca olmuyor nekadar tavizde versen alttan alip yapıcı olsan duzelmiyor. Ben çok cabaladim her yöntemi denedim terapiste gidelim birlikte psikologa gidelim gerekirse evimizi ailenden bira daha uzaga taşıyalım dedim. Hic birini kabul etmedi. Beni yok sayıyordu. Bizim evliligimizle ilgili kararlari bile ailesiyle aliyordu. Cocuk yapmamiz bile ailesine bağlıydı. Sürekli odasını özlediğini bekarken kaldığı annesinin evindeki oda da yatakta yatmak istedigini söylüyordu. Insanlarin içinde bile herkes şahit. Ne diyim yuva nedir bilemedi koruyup kollayamadi bende ailesine bıraktım geldim doysunlar birbirlerine. Allah a havale ettim hepsini. Allah bizim yardımcımız olsun iyi insanlar çıkarsın karşımıza bugünleri atlatiriz cok mutlu oluruz insallah

amin inşallah , bunlar bizi hakketmedi öyle düşünüp teselli bulalım .
Benim ki bu kadar değildi , ama akli sürekli onlarlaydi, aramızda 2 bina vardi sabah aksam telefondaydı .
Tatillerde plan yapacağımıza onlara uğrardı .
Sürekli iç içe olmak istiyordu , dayandım ama sanırım daha fazla yapamazdım .
Üzülüyorum ama bir yanım da iyi ki bitiyor diyor

cok dogru karar hele ki cocugun yoksa.annesi tursunu kursun mumkunse bir daha da kimsenin basini yakmasin böyle ana kuzulari ve koyunlar.bir aglarsin iki aglarsin canim hersey gececek yeni hayatında mutluluklar.

cok dogru karar hele ki cocugun yoksa.annesi tursunu kursun mumkunse bir daha da kimsenin basini yakmasin böyle ana kuzulari ve koyunlar.bir aglarsin iki aglarsin canim hersey gececek yeni hayatında mutluluklar.
Teşekkür ederim. Çocuğum yok cok şükür güzel de bi mesleğim var çalışıyorum. ailem arkamda sukretmem için cok sebep var aslında. Bu sıkıntılı günler de bir geçse

Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Bende 20 yillik evlliligimi bikac gun once sonlandirdim. Bosanma sureci zordu durusmalarin hic birine katilmadim daha cok uzulurum diye. Ama sukurler olsun ki bitti ve gercekten cok iyiyim artik,
Elbebekgulbebek63 sende daha iyi olacaksin emin ol. Dua et bol bol. Hakkinda hayirlisi olsun.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Bende ayni sebeplerden bitirdim 20 yillik evlligimi. Uzulmeyin lutfen gercekten degmiyor. Kisiligime benligime kavustum. Guzel gunler var onunuzde bosverin gitsin.

Haklısınız. Ömür geçmezdi öyle biriyle sonu yoktu. Bu zamanlar geçecek inşallah

Bencede şükredin inanın sizin yerinizde olmak isteyen onlarca yüzlerce insan var aldatılan dayak yiyen eziyet gören piskolojik siddet gören. Bence siz kurtulmuşsunuz inşallah bundan sonraki hayatınızda çok güzel şeyler olsun. Mesela bende eşimin gözünde bir hiçim boş bi varlığım kadınlığım kişiliğim kalmadı. Ayni evde iki ayri insan fiziken varız ruhen yokuz. Insallah benimde dogru adım atacağım günler gelecek ama şuan okadar yipranmis yorgunumki kabuğuma çekildim.

Ben de sizin gibiydim. Ondan her konu da üstün olmama rağmen beni okadar ezdi ki onun için bi hiç gibiydim. Ozguvenimi kaybettim. Eski ben degildim cevremdeki herkes farkediyordu. Bambaska biri olmuştum. Psikolojik şiddet ilk gunden beri vardı. Artik fiziksel siddette başlamıştı. Evde kirilmadik esya kalmamıştı. 1senelik evli insanlar bunlari yasayamaz. Kendimi 80 yaşında gibi hissettiriyordu bana. Çok şükür ki kurtuldum. Allah a havale ettim kendisini ve ailesini. Allah sizinde yardımcınız olsun

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin
İnanın canı gönülden katılıyorum yazdıklarıza, eşim benim de çocuk gibi sırf güzel bulduğu için ve psikolojik baskı yaparak ezip kendi isteğim şekle sokarım diye yapmadığı eziyet kalmadı, hala da en mükemmel o ha birde annesi mükemmel ben ise onlara yaranmaya calışan zavallıyım onun gözünde, bir de utanmadan annemin yemekleri, annemin bulduğu kız vs dırdır eder, bir de is yapıyorum ayağına gece gündüz PC başında cay içip oyun oynar.
Evlenmeden önce 40 takla attı seviyorum diye anladım ki sevdiği konuşmadan biblo gibi durup onun görsel zevkini doyurmak bir de maaşım.
Ama bu rüzgarı kesmek daha doğru çünkü bana kattığı hiçbirşey yok, ancak ömrümü gençliğimi bitiriyor.

Ya arkadaşlar ben ne aldatıldım ne dayak yedim sevildigime de eminim sevdim de 9 yil beraberlik 4 yılı evlilik bosandik bu yaz ama hala kararsızım hala emin olamiyorum o geri donmemi istiyor benim hazmedemedigim kavga sirasinda soylenen sozler kufurler ikimizde egitimliyiz is guc sahibi insanlariz ama ayda bir ya da bikac ayda bir cok buyuk kavgalar ediyorduk ben artik aglamak istemiyorum dedim kendi kendime zaten uyumsuzduk ben gezmek iaterim o evde ya uyur ya tv izler falan bunlari dusundukce bitsin dedim o da tamam dedi ama hala aklim karisik bosanmis bir bayan olarak yasamanin cok zor oldugunu dusunmeye basladim halbuki kimse bilmiyo bosandigimi yani rahatim aslinda ama evlilige alismisim zor geliyor yalniz yasamak

baktım önceki konularınıza da Aman Allah ım dedim

kurtulduğunuza sevinin bu günler de geçecek elbet
biran önce protokolü imzalayın yapılacak bişey kalmamış görünüyor

birlikte devam ederseniz yine ayni sıkıntılarla karşılaşırsınız ,bence hazır karar vermişken bir daha başlamayın . Ben de çok seviyorum eşimi ama kapıma gelip yatsa da bir daha olmaz onunla , her gün ağlamaktansa onun yaninda evde oturmaktansa ailemle olurum daha iyi .
Sürekli evde oturuyor zaten ev iş bulanıyordum , tatillerde de evde oturalim diyordu sizin eşiniz gibi .
Tabiki sürekli gezilmez ama halden anlayan eş lazımdı bana .
Gitsin anasıyla o küçük ilçede otursun .
İlk defa benimle tatile çıkmış , hafta sonu nedir benimle bilmiş cicim ayları geçinde de kaBuguna çekilmiş bir adamlaydım .
Yine kendimi anlattım ya :)) ask inletir dert söyletir napim

tüylerim diken diken oldu bende aynı acıyı yaşadım geçiyor geçmiyor değil ama evimi hala özlüyorum ..hala acır içim 2 yıl geçti ama eski acım yok Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…