Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

blueblacking

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
21
5
Arkadaşlar durum şu; 8 yıllık evliliğim yıllar öncesinde fiilen bitmiş olsa da çocuğum için aynı evi ev arkadası modunda paylaşmaya devam ettik fakat ben farklı bir ile atandım ve son bir yıldır evi de ayırdık ve bu süreçte hayatıma çok sevdiğim saygı duyduğum yanında huzur bulduğum beni seven sahiplenen benimle evlenmek isteyen düzgün bir insan girdi ..Çocuğumun babası boşanmayı çoktan kabullenmiş durumda hatalarımı biliyorum mutlu olmak seninde hakkın diyor fakat ailem boşanmama kesinlikle karşı onu da aşabilirim fakat en önemli sorun sevdiğim adamla yeni bir yuva kurarsam oğlumdan ayrı bir şehirde yaşamak zorunda olmam (oğlum 7 yaşına girmek üzere).Ne yapacağımı bilmez haldeyim bir tarafta evlat diğer tarafta hayatımın geri kalanını yanında geçirmek istediğim çok sevdiğim adam..ki o da eşinden ayrılmış ve annesinde kalan bir kızı var..Ben birkaç gün önce 30 uma yeni bastım,sevmek sevilmek kendimi yanında mutlu huzurlu ve güvende hissettiğim adamla evlenmek istiyorum kalbim deli gibi bunu istiyor peki ama oğlumdan nasıl ayrı kalacağım uykularımı yitirdim seçim yapamıyorum en son kendimden vazgeçicem lütfen bana yardım edin...

Sevdiginiz adamin cocugu annesindr kaliyormus dogal olarak. Her cocuk annesiyle kalmali.
sizin cocugunuzu istemiyor mu?
hicbir gerekce sizi cocugunuzdan ayirmamali.
gerekiyorsa esinizden bosanin ama baskasiyla evlenmeyi. Cocugunuz yaninizda kalsin.
esiniz mi bırakmıyor cocugu?
yine cozum belli, ne olursa olsun ebeveynlerinin hatalarini cocuklar cekmemeli.
o cocuk size muhtaç.
Gerekiyorsa unutun sevdiginizi, kendinize oglunuzla yeni bir hayat kurun.

zaten şu an da oğlunuz sizden ayrı değil mi ?
burda bi açıklama gerekiyor.
oğlunuz babasıyla mı kalıyor, o zaman zaten 1 yıldır sizden ayrı.
babasıyla kalmıyorsa kimle kalıyor sizle mi? :KK14:

Oğlunuzu evleneceğiniz kişi mi istemiyor,onun kızı kendi annesinde kalıyormuş,siz niye çocuğunuzdan vazgeçiyorsunuz...oğlunuzu bırakıp evlenirseniz eğer emin olun vicdan azabından zaten mutlu olamayacaksınız

Arkadaşlar durum şu; 8 yıllık evliliğim yıllar öncesinde fiilen bitmiş olsa da çocuğum için aynı evi ev arkadası modunda paylaşmaya devam ettik fakat ben farklı bir ile atandım ve son bir yıldır evi de ayırdık ve bu süreçte hayatıma çok sevdiğim saygı duyduğum yanında huzur bulduğum beni seven sahiplenen benimle evlenmek isteyen düzgün bir insan girdi ..Çocuğumun babası boşanmayı çoktan kabullenmiş durumda hatalarımı biliyorum mutlu olmak seninde hakkın diyor fakat ailem boşanmama kesinlikle karşı onu da aşabilirim fakat en önemli sorun sevdiğim adamla yeni bir yuva kurarsam oğlumdan ayrı bir şehirde yaşamak zorunda olmam (oğlum 7 yaşına girmek üzere).Ne yapacağımı bilmez haldeyim bir tarafta evlat diğer tarafta hayatımın geri kalanını yanında geçirmek istediğim çok sevdiğim adam..ki o da eşinden ayrılmış ve annesinde kalan bir kızı var..Ben birkaç gün önce 30 uma yeni bastım,sevmek sevilmek kendimi yanında mutlu huzurlu ve güvende hissettiğim adamla evlenmek istiyorum kalbim deli gibi bunu istiyor peki ama oğlumdan nasıl ayrı kalacağım uykularımı yitirdim seçim yapamıyorum en son kendimden vazgeçicem lütfen bana yardım edin...
hayatta hiçbir adam için evlattan vazgeçmeye değmez.
tabi senin neden buna mecbur olduğunu anlayamadım açıklamamışssın.
ama bu konuda benim çizgilerim çok kalındır.
kesinlikle ve kesinlikle evlat hayatta herşeyden ve herkesten ve tüm aşklardan önce gelir benim gözümde.
durumunu biraz daha detaylı anlatabilirmisin?

Herkes cocugunuzu neden birakiyorsunuz diye soruyor, 20 dakkadir yazmiyorsunuz... Bi yazinda ona göre yorum yapalim... Hos hicbir sebep evlatlarimdan ayri kalmama neden degildir ama neyse...:KK14:

Kusura bakmasin kimse de kiçi kirik bir erkek ugruna evladini terk edecek insanlarin anneligini sorgularim ben.
Bazen gerçekten yorum yapanlar çok acımasız oluyor ya terk edecek ne canım kadın daha bişey yapmamış biraz daha yapıcı yorumlar yapın bence.. hem yanınıza alın yazmış bir ton insan bakalım konu sahibi ne cevap verecek.. kesin hükümlü olmaya bayılıyor sitedeki üyelerin bazıları

X