Hayatımın evi

gerçekten güzel dizaynın allah ağız tadıyla güle güle oturmak nasip etsin yalnız arkadaşların dileklerinden farklı olarak diyeceğim şu ki <3 günlük dünya mekanlarına bu kadar çok aldanmamak lazım nihayetinde yalan dünya bugün varız yarın yokuz asıl mekanımıza bu kadar güzellikler hazırlayabilmişizmi? ilk başta insanın aklını başından alan gözünü bu denli bürüyen misafiri olduğumuz dünya hayatındaki oyuncaklara kendimizi bu kadar kaptırıp onlara hizmetciliği bile< farkında olmadan> seve seve yapacağımız > değer vermenin ne kadar doğru olacağı hakkında kendimizi sorguya çekmeliyiz

cok seker helede yatağının üserindeki cibinlik harika bayılırım böyle seylerelaelaelaelaelae

maşallah çiçek gibi evinn
Güle güle oturun

çok tatlı canım benimm.zevklerimiz aynı valla.benim mobilyalarda siyah,yatak odam siyah,koltuklarım renkli...ama gel gelelim resim koyamıyorum bi türlükaydirigubbakcemile3

evin süper canım..böyle rahat evler tam benim tarzım valla.tebrik ederim seni böyle sıcak bir yuva kurdugun için...RABBİM mutlulugunuzu daim etsin bu güzel evde mutlu ve saglıklı güzel bir ömür diliyorum..Şeniz

çok güzel döşemişsiniz özellikle pembeli çiçekli halın çok hoş Allah huzurlu mutlulukla oturmanızı nasip etsin cnm

çok tatlı canım benimm.zevklerimiz aynı valla.benim mobilyalarda siyah,yatak odam siyah,koltuklarım renkli...ama gel gelelim resim koyamıyorum bi türlükaydirigubbakcemile3

evin süper canım..böyle rahat evler tam benim tarzım valla.tebrik ederim seni böyle sıcak bir yuva kurdugun için...RABBİM mutlulugunuzu daim etsin bu güzel evde mutlu ve saglıklı güzel bir ömür diliyorum..Şeniz

tşk canım benim yaa sorma zor koymak resim büyük koymayı çok isterdim ama o zaman evin temizligi titizligi daha belli oluyo heheheh...koyu aldım evet ama aklımdan hep açık renkmi olsaydı diye geçmiyo degil ne yalan söylim...:lepi:

gerçekten güzel dizaynın allah ağız tadıyla güle güle oturmak nasip etsin yalnız arkadaşların dileklerinden farklı olarak diyeceğim şu ki <3 günlük dünya mekanlarına bu kadar çok aldanmamak lazım nihayetinde yalan dünya bugün varız yarın yokuz asıl mekanımıza bu kadar güzellikler hazırlayabilmişizmi? ilk başta insanın aklını başından alan gözünü bu denli bürüyen misafiri olduğumuz dünya hayatındaki oyuncaklara kendimizi bu kadar kaptırıp onlara hizmetciliği bile< farkında olmadan> seve seve yapacağımız > değer vermenin ne kadar doğru olacağı hakkında kendimizi sorguya çekmeliyiz

aslında haklısın canım burası geçici ama döşemedende duramıyoruz,ama ben diger mekanımıda elimden geldigince güzelleştirmeye çalışıyorum canımhihoyyyt

çok cici bi evin var canım
RABBİM evizden huzuru sağlığı eksik etmesin
köşe koltuğunu çok beğendim rengi çok tatlı
yatak örtünde gelin gibi çok saf temiz duryoo beyaz çok yakışmış
bu arada mutfağındaki ahlıdan benim de var heheee hemen tanıdimmmm

evet benim gibi cicidir:sm_cool:

ay ne şirin bi evin var allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.yatak odanda ayrı bi güzel ay bende tül yaptırıcam ya yatağımın üstüne kafaya koydum kıskandım görünce yaaaaaaaaa

evet şirindir,yalnız ben onu yaptırmadım bimden aldım o pulları falan kendim süsledim hihoyyyt

evin cok güzel canim...
renkler hosuma gitti...
agiz tadin bozulmadan güle güle otur....

çok şirin bir eviniz var güle güle mutlulukla oturun
oturma odasının renkleri süper
yatak odasındaki cibinlikte çok tatlı
antredeki sandığada bayıldım
sevgiyle kalın

serap ya resimler neden bu kadar küçük.ağız tadıyla her yeri karıştıramadım valla.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Allah ağız tadınızı ve huzurunuzu daim etsin canım...

serap ya resimler neden bu kadar küçük.ağız tadıyla her yeri karıştıramadım valla.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Allah ağız tadınızı ve huzurunuzu daim etsin canım...

fisfisfisya sorma canım ugraştık ama olmadı yaaa nasıl yapıyolarsa yapanlar böyle dedigin gibi hiç anlaşılmıyo aslında daha güzel evim renkler daha canlı ama işte...böyle idarre edin işte yaaavvvkaydirigubbakcemile3

eviniz cok guzel olmus. allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın.sevgıyle.gule gule oturun.

Back
X