Hayatımın evi

güle güle otur evinde adaşım...
allah ağzının tadını bozmasın canım evin çok güzel...

iyi günlerde sağlıkla huzurla otur cnm a.s.

biraz küçük olmuş resimler ama ev çok güzel gözüküyo şık ve rahat bir hava var

Ne güzel bi ev bu böyle..rengarenk ve aydınlık..Güle güle otur canım.Mutfak halın Atlantik di mi...Aynısından bende de varşakkıdı

Ne güzel bi ev bu böyle..rengarenk ve aydınlık..Güle güle otur canım.Mutfak halın Atlantik di mi...Aynısından bende de varşakkıdı

tşk canım,evet mutfaktaki halım atlatik,yalnız diger halılarım royal ve çok ayak izi oluyo bir çözümün varmı canım yaaa ben sinir oluyorum kirli gibi duruyo:roflol:

tşk canım,evet mutfaktaki halım atlatik,yalnız diger halılarım royal ve çok ayak izi oluyo bir çözümün varmı canım yaaa ben sinir oluyorum kirli gibi duruyo:roflol:

Haklısın tatlım ya çok ayak izi oluyo...Ben de bi çözüm bulamadım ona..İlk zamanlar çok gözüme batıyodu..Artık görmüyorum o kadar...

Haklısın tatlım ya çok ayak izi oluyo...Ben de bi çözüm bulamadım ona..İlk zamanlar çok gözüme batıyodu..Artık görmüyorum o kadar...

bak canım atlantik o kadar degilde royaller beni öldürüyo şarzlımda var hergün alıyodum,ama şimdi eskide olsa bir yöntem var gırgır delikafadulden hergün alıyorum offf ya savaş olmuş gibi oluyo,belkide boş kalmaktan taıyorum bi bebiş olursa takmam herhalde:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…