• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın evi

gule gule otur canım şipşirın masallah ozellıkle oturma odası tam benlik........yatakodanın cibinliginede bayıldım dogrusua.s.a.s.:nazar::nazar:

tşk canlarım Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin...kaydirigubbakcemile3

birlikte mutlu sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip etsin Allah..:)

çok güzel maşallah...

birlikte mutlu sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip etsin Allah..:)

çok güzel maşallah...

Tşk canım Allah hepimizi sağlık ve huzurdan eksik etmesin ve evimizi çocuk sesleriyle şenlendirkaydirigubbakcemile3sin:emir_bebek:

Pembe koltuklara ve yatak odana bittim ben :nazar: güle güle otur ağzının tadı bozulmasın şekerim:nazar::nazar::nazar::nazar:

eeeeeeee daha cevap yazan yokmu arkideşlerkaydirigubbakcemile3

çok şirin bir ev yaa.. tek kelimeyle harika alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Gule gule oturun insallahh...evde en guzel sey yastiklarrdir benim icin,,rengarenkkk harika..!

köşe takımınla cibinliğine bayıldım :asigim: fotolar küçük olduğu için net göremedim:sm_confused: ama gördüğüm kadarıyla cıvıl cıvıl bir evin var Allah ağız tadınızı bozmasın :nazar:

köşe takımınla cibinliğine bayıldım :asigim: fotolar küçük olduğu için net göremedim:sm_confused: ama gördüğüm kadarıyla cıvıl cıvıl bir evin var Allah ağız tadınızı bozmasın :nazar:

Tşk canım daha iyileri senin olsun evlenecekmişsin,evimde benim gibi işte ruhumu yansıtıyo cıvıl cıvılkaydirigubbakcemile3

iyi günlerde otur canım pembe koltuklarına bittim

Back
X