Hayatımın geri kalanı için sizce kararım ne olmalı?

AMELİYAT OLMALIMIYIM?

• Ankete Katılan
    31

eevt arkadaşım haklısın canım zaten 2 aydır diyetteyim tam 15 kilo verdim dediğin gibi ameliyat olan arkadaşımda yaptırdı estetik ameliyat aldırdı sarkık bölgelerini hal acılarını çekiyo aklımı karıştırdı boşu boşuna ben çok azimli başladım diyete dediğin gibi ameliyatsız diyetle verecem inşallah

Fatoşcum verdiğin karardan dolayı tebrik ederim. Ben inanıyorumki 1 yıl sonra diyeceksinkii "iyiki ameliyat olmamışım. iyiki sağlıklı beslenme ve spor yolunu seçmişim."
kendi azmin ve iradenle 157 den 140 a düşmüşsün. yani 2 ayda 17 kg vermişsin. Bu büyük bir başarı. ve sen bundan daha büyük başarılara imza atacaksın, burada hepimizle paylaşacaksın. biz diyeceğizki fatoş başardı. Hiçbir şey zor değildir. Rabbim insanı öyle bir yaratmışki...bizlere verdiği zeka ve irade ile çok zorrr işleri bile başarılabilir.
bir arkadaşımda kendi doktoruyla konuşup bu konuda bilgi almıştı, doktoru kendisine aynen şunu söylemiş "ben kendim bile olmuyorum bu ameliyetıki sana tavsiye edeyim" artık gerisini sen düşün. (bu arada doktoruda kiloluymuş)
kendine inan, kendine güven ve çıktığın yolda sonuna kadar ilerle. veee hayatın tüm güzelliklerini doya doya yaşa

EVET CANIM AMELİYAT OLAN ARKADAŞIMDA DEDİ BANA 1 HAFTA ÖNCE ŞİMDİKİ AKLIM OLSA OLMAM DİYE DÜN GECEDE AKLIMI KARIŞRTIRDI OL DİYE ÜSTELEDİ...MADEM ÖYLE NİYE ÖNCE OLMA DEDİN DİMİ...SAOLUN İYİKİ VARSINIZ AĞZIN BAL YESİN İNŞALLAH YAZACAĞIM 1 SENE SONRA BAŞARIMIU SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM KK NIN KADINLARI

fatoşcum verdiğin karar en doğrusu sen buna inan.
ya daha dün kilo vermeden önceki resmini ve kilo verdikden sonraki halini gördüm.15 kilo ne demek büyük başarı.sen azimlisin ben inanıyorumki istediğin kiloya ineceksin.ameliyat sanki biran çözüm gibi gelmiş sana ama götürüleri daha çok bence.bizler hep sana desteğiz arkadaşım. sen bu iradeyle 1 yıla kalmaz kurtulursun o kilolardan.

diyetle kilonu verir, sporla vücudunu toparlarsın. 3 ayda olmazda 1 yılda olur 2 yılda olur.
sabır,azim . oglunda büyür o arada manken gibi annesini gezdirir yanında.
başarırsın eminim
hele bi 2 li rakamları gör nasıl gaza gelirsin of of :82:
kolay gelsin canım bu süreçte ..

kararizda ötürü tebrik ederim,ne kadar bi dogru karar verdiginizden emin olmaniz icin asagidaki alintiyi yapiyorum size, bu forumda paylasilmis bir konudur,rabbim bu yolda yardimciniz olsun ins

Son düzenleme:

Tebrik ederim gerçekten en doğru kararı verdiğinize inanıyorum
Bakın 2 ayda 15 kilo ne demek..Kiloların bu kadar kolay gitmesinin sebebi kilonuzun yüksek olması..O yüzden normal biri gibi hafta da bir bir vereceğim diye düşünmeyin ilk başta daha kolay olacak..E zaten bir süre sonra çevrenizin tepkisinden,hareket özgürlüğünüzden ve yaşam kalitenizin artmasından dolayı azminiz kat be kat artacaktır..
Yerinizde kim olsa belki kolay gibi görünen ama devamı hasretim arkadaşımızın alıntıladığı gibi türlü çilelerle dolu olan yolu şeçerdi sadece uğraşmamak için..
Başarı hikayenizi dört gözle bekliyorum,bu yolda sonsuz başarılar..
İsterseniz 80-89 topiğimize de gelebilirsiniz :13:

kararizda ötürü tebrik ederim,ne kadar bi dogru karar verdiginizden emin olmaniz icin asagidaki alintiyi yapiyorum size, bu forumda paylasilmis bir konudur,rabbim bu yolda yardimciniz olsun ins

Yasemin şok oldum ya bak demek ki öyle zannedildiği kadar tak bitsin bir ameliyat değilmiş..Ne gerek var halbuki biraz azimle her şey yoluna girecekken daha çok zamanından ve sağlığından olmuş

canım benim çok saol olmuycam zaten kararımı verdim kendi azmimle vericeğim inşallah evet muhakkak ne zorlukları vardır tabi bide bu ameliyatı öneren arkadaşım ha arkadaş var arkadaş var işte...allah yorumunu yazduğınız arkadaşada kolaylık versin zorlukçekmiş inşallah düzelir
ay canım inşallah yazıcam saolasınız gelirim canım topiğinize niye gelmiyeyim...ilginize desteklerinize çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum

evet canim malesef,Allah yardimcisi olsun,zaten öyle kolay olsaydi dünyada kilolu insan kalmazdiki

Canım benim velet var bi tane dönüp cevaplıyamadım çok şükür yolunda arkadaşım saolasın

Canım benim velet var bi tane dönüp cevaplıyamadım çok şükür yolunda arkadaşım saolasın

canım bak kendinde kilo veriyorsun işte. bu zamanı darltıp hızlı kilo verip sağlığınla neden oynayasın.
tatlım biz senin arkandayız.:13: başaracaksın, başaracağız hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…