hayatımın hatası

evi taşıdık zar zor lakin bu sefer eşimle alakalı problemlerimiz devam ediyor çok iyiydik bi ara ama tekrar başladık iğrendim artık seviyesiz tartışmalarımız var ve birbirimize zarar vermeye başladık

şuan küsmüsünüz, bence kendi sosyal çevreni yaratmalısın, ne kadar çok faaliyet o kadar iyi, kendi başına yani, arkadaşlarınla falan
bu akraba mevzuularıda bayıltıyor insanı, biraz uzak kalmaya çalışın bence

özel olucak ama cinsellik konusunda nasılsınız, bu konuda bir sorununuz varsa sana yansıtıyor olabilir mi?

Ben sizin yerinizde olsaydıım ; Madem beyfendi ayrı takılmak istiyo kendime güzel hobiler edinirdim.
Kendime bakardım bakımlı olurdum. Akşam yemeğinden sonra işlerimi halledip kitap okurdum,arkdaşlarımla konuşurdum ve eğleneceğim birçok şey yapardım.
Onsuzda gayet iyi olabileceğimi ona bağlı kalmadanda mutlu olduğumu görsün isterdim.
Hiç üstüne düşmezdim.
Niye yapardım bunları? Görsün isterdim onsuzda dünyam çok güzel dönüyor.Sonra o tıpış tıpış gelir zaten.

şuanda arkadaşlarımla bi arada olabilecek durumum yok çünkü hareketlerim kısıtlı kemiksel hastalığımdan ötürü ve merkezdeler ben ilçedeyim.burada da öyle ortamım yok...takı yapıyorum tv internet bişeyler yapıyorum...onun olduğu yere gitmiyorum bile...o da gel demiyo sağolsun...sevmiyor beni ama niye hala evliyiz ben anlayabilmiş değilim:26:

Anladigim kadariya esiniz severek evlenmemis, evli olmak icin evlenmis. Birbirini sevmeyen esler tam olarak boyle davranir. Sevgi degil de sirf saygi olsa o da kalmamis. Adam bu yastan sonra duzelemeyecegine ve evlilik bu sekilde yurumeyecegine gore yolunuza bakin derim.

evet bu bizde o kadar bariz ki bana tek bi adım atmıyor....hiç acıması yok.ve bende de eskisi gibi duygular yok bu saatten sonra eve dönmek ailemi üzmek göze alamıyorum

şuan küsmüsünüz, bence kendi sosyal çevreni yaratmalısın, ne kadar çok faaliyet o kadar iyi, kendi başına yani, arkadaşlarınla falan
bu akraba mevzuularıda bayıltıyor insanı, biraz uzak kalmaya çalışın bence
evet daha doğrusu genelde hep küsüz kavgalıyız akrabalarıyla mesafe var aramda ve farkında bunun eskiden saf niyetimle davranıyordum eskisi gibi olamıyorum şimdi...gidip gelmek istiyorum aslında araba kullanmaya bi cesaret edebilsem istediğim herrşeyi yaparım lakin bu konuda ona bağımlıyım resmen

Kemik curumesi nasil bir hastalik? Bi arkadas da sormus sonu nedir? Cok ciddi bir sey mi? Allah yardimciniz olsun. Belki de hastaliginizdan dolayi cani aciyip böyle yapiyordur. Allah sifa versin..

özel olucak ama cinsellik konusunda nasılsınız, bu konuda bir sorununuz varsa sana yansıtıyor olabilir mi?

şöyle ki o konuda o istediği zaman bile üşenir...ben ondan daha hareketliyim ve ben adım atmasam yanaşmıyo kendisi...nadir yanaşır iktidarsız da değil herhalde ama üşengeç...ben hasta olduğumda bile ondan uzaklaşmadım o konuda hep oldu yani ne olursa olsun:14:

Kemik curumesi nasil bir hastalik? Bi arkadas da sormus sonu nedir? Cok ciddi bir sey mi? Allah yardimciniz olsun. Belki de hastaliginizdan dolayi cani aciyip böyle yapiyordur. Allah sifa versin..

sağolun allah razı olsun...kortizondan dolayı avasküler nekroz diye bi hastalık başladı kanlanmıyor kemikler ve çürüyorlar.neredeyse bütün eklemlerimin başları böyle.sonu protez ve 12 eklemde var.hastalanmadan da aynıydı kendisi bişey değişmedi...canı acısa canımı yakmazdı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
şuanda arkadaşlarımla bi arada olabilecek durumum yok çünkü hareketlerim kısıtlı kemiksel hastalığımdan ötürü ve merkezdeler ben ilçedeyim.burada da öyle ortamım yok...takı yapıyorum tv internet bişeyler yapıyorum...onun olduğu yere gitmiyorum bile...o da gel demiyo sağolsun...sevmiyor beni ama niye hala evliyiz ben anlayabilmiş değilim:26:

Ayrılmayı düşünmüyorr musuunuz ? Sizi kaybetmekten korkmayan bir adam için neden katlanıyorsunuz?
Bu arada geçmiş olsun,Rabbim şifa versin.

Benim aklıma hemen hastalığınız geldi,çok özür dilerim ama ,bu kadın nasılsa hasta ,bana ilerde faydası olmaz gözüyle filan mı yaklaşıyor acaba,tedaviniz için bişeyler yapıyormu ,ayrıca kemiklerinizin çürümesi filan ne tip bir hastalık ,sonu nereye gidiyor.

yapıyoruz ama ailemin ve benim söylememizle...sözde yapmak istiyor ama hep unutuyor.muayene günü geliyo ben gidelim demedikten sonra gidelim demiyo.çok rahat bi adamdır umruna takmaz hiç bi şeyi

sağolun allah razı olsun...kortizondan dolayı avasküler nekroz diye bi hastalık başladı kanlanmıyor kemikler ve çürüyorlar.neredeyse bütün eklemlerimin başları böyle.sonu protez ve 12 eklemde var.hastalanmadan da aynıydı kendisi bişey değişmedi...canı acısa canımı yakmazdı diye düşünüyorum

Ay canım ya. Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. Eşinize deseniz sana daha çok ihtiyacim varken neden yoksun deseniz? Olmaz mi? Allah esinize vicdan versin. Size de hayirlk sifalar versin. Uzulmeyin ya daha da kötü olabilirsiniz.. siz sadece sagliginizi düşünün bence. Gerisi boş aslinda..

Ayrılmayı düşünmüyorr musuunuz ? Sizi kaybetmekten korkmayan bir adam için neden katlanıyorsunuz?
Bu arada geçmiş olsun,Rabbim şifa versin.

çok sağolun amin ...çok istiyorum aslında annem babam olmasa şuanda bekardım...keşke ailem üzülmese de ben de keyfime baksam...maddi açıdan kimseye bağlı değilim iyi gelirim var memurum...

çok sağolun amin ...çok istiyorum aslında annem babam olmasa şuanda bekardım...keşke ailem üzülmese de ben de keyfime baksam...maddi açıdan kimseye bağlı değilim iyi gelirim var memurum...

Evliliği sürdürmek için hiç bir nedeniniz yok aslında ;maddi açıdan özgürsünüz,sevmiyorsunuz(daha doğrusu sizi uzaklaştırmış,sevecek neden bırakmamış),çocuğunuz da yok.
Bence devam ettirmemelisiniz. Ailenizde 1 konuşur konuşur sonra anlarlar sizi.Bence burada önemli olan mutlu musunuz,bu evlilikte gelecek görebiliyor musunuzz,bu adam değişir mi ?

Ay canım ya. Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. Eşinize deseniz sana daha çok ihtiyacim varken neden yoksun deseniz? Olmaz mi? Allah esinize vicdan versin. Size de hayirlk sifalar versin. Uzulmeyin ya daha da kötü olabilirsiniz.. siz sadece sagliginizi düşünün bence. Gerisi boş aslinda..

sağolun amin allah razı olsun benim için zor oldu hayatım kısıtlı artık gelecek için plan bile yapamıyorum...buna rağmen psikolojim bozulmadı lakin bu adam beni hasta etti....bu adam bana ailemden başkasının gerçek olmadığını gösterdi.

öncelikle çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuş inşallah.

eşin iyi gündede kötü gündede birlikte olma sözünü unutmuş olmalı!eşindeki bu rahatlık ne anlamadım.sanki zorla evlenmiş..

yıpratma kendini öncelikli olan sağlığın.baktın olacak gibi değil yolları ayırırsın yoksa böyle hayat geçmez

Bence bosanin, gencsiniz, tekrar bir hayat kruma sansiniz var.

Bu isten size bir yol olmaz derim, yol yakinken fazla vakite kaybetmeden donun bence. Anne abbaniza da uygun bir dille mutsuz oldugunuzu soyleyin, onlar da tas kalpli degiller ya.

Allah acil sifa versin.

Evliliği sürdürmek için hiç bir nedeniniz yok aslında ;maddi açıdan özgürsünüz,sevmiyorsunuz(daha doğrusu sizi uzaklaştırmış,sevecek neden bırakmamış),çocuğunuz da yok.
Bence devam ettirmemelisiniz. Ailenizde 1 konuşur konuşur sonra anlarlar sizi.Bence burada önemli olan mutlu musunuz,bu evlilikte gelecek görebiliyor musunuzz,bu adam değişir mi ?

evet öyle doğru söylüyorsunuz bi iki çıtlattım aileme boşanıcam dedim ama o kadar çok takıyorlar ki her şeyi eve gitsem birbirimizi deli ederiz...değişmez asla öyle bi insan katır inadı var...ben ağlıyorum ne dese beğenirsiniz kendi kendine yapıyorsun kendine zarar veriosun !!!! söyleyecek sözüm kalmadı ona ...tüketti beni

öncelikle çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuş inşallah.

eşin iyi gündede kötü gündede birlikte olma sözünü unutmuş olmalı!eşindeki bu rahatlık ne anlamadım.sanki zorla evlenmiş..

yıpratma kendini öncelikli olan sağlığın.baktın olacak gibi değil yolları ayırırsın yoksa böyle hayat geçmez

sağolun inşallah biliyor musunuz ben de öyle hissediyorum bu kadar şeyi bana düşündürtebilen bi insanla evlendim gerçi o hep aynıydı ben saf lığıma yanıyorum kafamda boşanmış durumdayım aslında.....

Bence bosanin, gencsiniz, tekrar bir hayat kruma sansiniz var.

Bu isten size bir yol olmaz derim, yol yakinken fazla vakite kaybetmeden donun bence. Anne abbaniza da uygun bir dille mutsuz oldugunuzu soyleyin, onlar da tas kalpli degiller ya.

Allah acil sifa versin.

sağolun inşallah her kes bişeylerin farkında... bırakıp gitmediğime pişmanım.onunla evlendiğime pişmanım....benimle evlenmek isteyip etrafımda dört dönen o kadar insan varken onu bırakmadım...ve o geçmişteki insanlardan birinden birini seçseydim eminim çok daha mutluolurdum....

sağolun inşallah biliyor musunuz ben de öyle hissediyorum bu kadar şeyi bana düşündürtebilen bi insanla evlendim gerçi o hep aynıydı ben saf lığıma yanıyorum kafamda boşanmış durumdayım aslında.....

o hep aynıydı diyorsun ya canım,bazı insanlar karakter olarak böyle vurdumduymaz,bencil oluyor.imkanı yok düzeltemezsin ilk tanıdığından beri böyleyse.ablamda eşinden ayrıldı 11 yıllık evliliği bitti.adamın en basından beri tahammülü zor huyları vardı,ablam sabırla düzelir diye bekledi ama olmadı.sonra aldatmalarda işin içine girince bitti.düzelmeyince düzelmiyor canım.7de ne ise 77 o :ssz:

Back
X