Hayatımın hatası

yarabandi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
80
13
Herkese iyi geceler, bu ikinci konum. Farklı bir nickle buradayım yine ama belirtmek istemediğim için bunu kullanıyorum. Daha önceki annemle ilgili konuyu belki hatırlayan olur. (Üzerimde tamamen hakimiyet kuruyor resmen, gezdiğim yediğim içtiğim maaşım herşey onda, o ne derse o oluyor)
Bu defa annem ile alakasız bir konu ama başlangıç noktası yine onun baskıları oldu. Özellikle yazmamdaki sebep ise ne olur sizler, anneler, kızlarınızın böyle hatalara bu sebeplerle düşmesini engelleyin diyedir ve fikir almak için.
Ben 26 yaşındayım, 19 yaşındayken bir anlık basiret bağlanması mıdır yoksa gerçekten salaklık mıdır bilemedim ama biriyle tanıştım ve yalnızca 2-3 ay konuşmanın ardından, hiç bilmediğim bir ildeki ona kaçtım. Bunda yine annemin baskıları vardı, sanki o tanımadığım insan sayesinde kurtulacağım mutlu olacağım sandım ama yanılmam pek uzun sürmedi. Çok şükür ki bir kaç gün içerisinde evime geri döndüm, nişan oldu ve peşine ayrıldık o konuda açılmamak üzere kapandı. Ancak en büyük hatayıda orda yaptım ki kaçtığım kişiyle birlikte oldum. İşte asıl kabus ondan sonra başladı. Meğerse kurtuluşum sandığım şey benim sonum olmuş. Demekki Rabbim bana "buna dert diyordun ama bak daha da beteri var" dedi.

O gün bugündür kimseye güvenemedim, korktum. Evlilik hele öyle uzak ki, kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki. O gün bugündür ne zaman düşünsem ağlıyorum yaptığıma inanamıyorum. Kimselere anlatamıyorum ama boğuluyorum resmen.
Kesinlikle bir erkeğin bu şekilde beni kabul etmeyeceğini düşünüyorum. Evet erkekler sütten çıkmış ak kaşık değil bunu söylediğim için kızacaksınız belki de biliyorum. Sonuçta benim öncem kimseyi ilgilendirmez ama belki de bize hep öğretilen şeyler bilinçaltımda bana bunu hissettiriyor.

Bazen acaba olurda karşıma biri çıkarda evlenirsem öncesinde kızlık zarı ameliyatı yaptır söyleme diyor, ama bunu asla yapamam. Kimseyi kandıramam yalan söyleyemem zaten vicdan azabı çekiyorum bu defa iki katına çıkar bu azabım hiç yaşayamam.

Beni acımasızca eleştirenler olabilir saygı duyarım ama dedim ya bu bir hata, hepimiz insanız ve yapıyoruz kimi küçük kimide böyle büyük ve çözümsüz.

Sizin zariniz kimseyi ilgilendirmez.bence bu konuyu kabul edecek biriyle mutlaka mutlu olursunuz:KK14:
Ayrica ikinci uyelikten yonetimin haberi varmi sanirim yasak diye biliyorumo_O

O kdr uzuldumki Allah yardimciniz olsun inanin sevdigi kadinin gecmisiyle ilgilenmeyen o kdr cok erkek varki ztn dogru olanda budur siz gonlunuzu ferah tutun ztn bu zamana kdr uzulmussunuz bundan sonrada uzulmeye degmez

Sizin zariniz kimseyi ilgilendirmez.bence bu konuyu kabul edecek biriyle mutlaka mutlu olursunuz:KK14:
Ayrica ikinci uyelikten yonetimin haberi varmi sanirim yasak diye biliyorumo_O
Evet haberi var, elbette bende öyle düşünüyorum kimseyi ilgilendirmez ama maalesef çoğunluk böyle değil.
Kendinizi belli etmemek için farklı nick almışsınız iyi güzel de niye kendinizi tanıtmaya çalışıyorsunuz ?
Yapmışsınız bi hata.Sizi kabul eden böyle eder.Etmeyende kandırılmayı hak ediyor.(Kendi bakir olupta bakire birini isteyenler hariç)
Beni çok fazla bilen olmaz ama yinede çekindiğim için farklı nick aldım. Genelde bunları özel hayatımda da bilen çok fazla insan yoktur.

Hatalar insanlar içindir kimse tertemiz değil sanmaki her bakireyim diyen gerçekten öyle. Neler var neler sen hatanı kabul ediyosun Buda bi Pişmanlık ama sana tavsiyem ciddi bir ilişkin olunca mutlaka söyle bunları o insana ki sonradan öğrenmesin hata olur. Rabbim yardım etsin

Su zar olayini hayatimin en buyuk hatasi olarak gorenleri anlamam.munkun degil kesinlikle yapilmis gecmis kapat o konuyu ve seninle zarin yuzunden evlenmeyecek yada evlenecek biriyle asla olma sen o zardan daha kiymetlisin birini oldurmus gibi buyuk hata demekten de kacinin artik tovbenizi.edin pisman olup bir daha evlenene kadar yapmayi ayrica.ortada bi.suc.yok.olsa.bile bunu anmenizin ustune atmayin ne yasadiysaniz kendi hur vicdaninizla yasadiniz pisman olursun olmazsin ama yasadiniz bitti sinir oluyorum kusura bakmayin hele zari diktirip evlenmek igrenc bence kendinizi bu kadar alcaltmayin

Bunu hata olarak gördüğünüz sürece mutlu olamayacaksınız... Siz bunu hata görüp beni böyle kim kabul eder dediğiniz sürece karşınıza çıkan erkekler sizi böyle kabul etmeyecek, bunu her fırsatta da yüzünüze vuracaklar.
27 yaşında olgun, çalışan, ayakları yere basan bir kadınsınız ve hala değerinizi bir zara indiriyorsunuz. Bunu 17 yaşında bir genç kız düşünse anlarım ama sizin bu şekilde düşünmenizi aklım almıyor malesef.

O kdr uzuldumki Allah yardimciniz olsun inanin sevdigi kadinin gecmisiyle ilgilenmeyen o kdr cok erkek varki ztn dogru olanda budur siz gonlunuzu ferah tutun ztn bu zamana kdr uzulmussunuz bundan sonrada uzulmeye degmez
Amin çok teşekkür ediyorum. Kafamı o kadar kurcalıyorki sürekli neden neden diyorum. Hayatını mahfetmeye değer miydi diye soruyorum kendime ama maalesef hiç birşey değişmiyor.
Hatalar insanlar içindir kimse tertemiz değil sanmaki her bakireyim diyen gerçekten öyle. Neler var neler sen hatanı kabul ediyosun Buda bi Pişmanlık ama sana tavsiyem ciddi bir ilişkin olunca mutlaka söyle bunları o insana ki sonradan öğrenmesin hata olur. Rabbim yardım etsin
Evet en doğrusu söylemek olacak, karşımdaki insan kabul eder yada etmez. Belki etmeyecek ve tekrar acı çekeceğim ama yapabilecek birşey yok sanırım.

seni 2 bacak arasiyla kabul etmeyecekse etmesin hic bi erkek. sennkadinsin cinsiyet ayrimciligini birak. once sen diyeceksin beni vucudumla degil fikirlerimle begensin. sen ezik misin niye kendine psikolojik eziet yapiyon.

Çok güzel söylüyorsunuz, evet bizi temiz kılan o zar değil ama yaşadığımız toplumdaki bazı yargıları da göz ardı edemeyiz maalesef. Yaşadığımız toplum, aile yapısı vs. hepsi etken. Benim bu yaşta bu konuyu açmam yada yanlış görmem tamamen kendi şahsi fikrimdir.
Aşağılayan sevgili arkadaşlar, ben yinede fikirlerinize saygı duyuyorum.

Evden kacman yanlış kişiyle beraber olman evet hata olabilir ama çözümsüz değil.seni sen olduğun için seven biri karşına çıktığında istersen ona anlatabillirsin yasadiklarini seni seven zaten sorun etmez ama öyle ameliyatla birşeyler yapmak çok yanlış bana göre.karsindakine değil kendine yaptığın yanlış olur.

Yaşadığın şeyi hata olarak görme sen öyle degerlendirirsen karşında ki kişilerde öyle görüp bunu yüzüne vurmaya başlar.

Ilk önce yaşadım bitti bu da hayatıma bir tecrübe kattı diyeceksin. Sonra da gerçekten sevdiğin guvendigin biri olursa o zaman durumdan bahsedersin ancak ezilip buzulmeden. Sen kimseyi öldürmeyi, kimsenin canını yakmadin, acı çektiremedin bu suçluluk psikolojisi neden?

Ayrıca ağır yorumlar yapan olursa saygi falan duyma çünkü onlar sana saygı duysa zaten ağır yorum yapmaz. Herkes kendi namus anlayışından sorumludur.

:KK12:sakin uzulme canim hatasiz kul olmaz,allah karsina seni gercekten sevecek sahiplenecek birini cikarir insallah:21:bazi arkadaslarinda dedigi gibi asla gizleme,hayatina biri girerse sana guven verirse severseniz birbirinizi ,uygun bir dille anlatirsin canim..seni gercekten seviyorsa eger seni oldugun gibi kabul eder zaten bahtin acik olsin :KK25:

Evet yazarken kendimi ezer gibi söylemiş olabilirim haklısınız. Amacım o değildi ama bana göre yanlış olan birşeydi bu yüzden bu şekilde yazdım. Ama elbette karşımdaki insanı bu şekilde lanse ederek asla anlatmam. Onun için böyle birşeyin önemi olup olmadığını sorarak anlatabilirim diye düşünüyorum. Elbette kendimi ezeceğim bir durum değil sonuçta yaşadıklarımızdan yalnızca biz sorumluyuz.

Kendinizi ezmeyin diyorsunuzda şuan ben kendimi ezmeyeceğim diye aileme "sizi ilgilendirmez benim zarım" gibi bir cümle kurmam benim hayatımın resmen sonu olur. Evet kendimizi ezdirmemeliyiz doğru ama bazı durumlarda freni de bilmek lazım.

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum hata olarak kabul edelim bu yaptığınızı .
Emin olun herkes hatalar yapıyor . Dua edin daha büyük pismanliklar yasamadiniz.
Hamile kalıp onu aldiranlar var, doğurup atanlar var..
Hayatta her şey bizim için. Benimde oldu çok pişman olduğum hareketler ama onları degistiremiyoruz . Yapman gereken tek şey önüne bakmak.
Sen yanlış bir şey yapmadın. O an onu yapmak istedin ve oldu o kadar.
Kİmse karışamaz hayatına senin. İleri de hayatına girecek olan adam da dahil.

Sen yine ayni sensin. Bir sey degismedi. Hatalar bizim icindir. Hayatin ne getirecegi hic belli olmaz. Bunlari dusunup etrafindski guzellikleri kaciriyorsun. Zaman akip geciyor. Artik boyle seyler onemli degil. Kendine bos yere zulum ediyorsun.

X