Hayatımın hatasınımı yapıcam bu akşam??

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhaba arkadaşlar
Buraya çok konu açtım bir çoğunuz çok yardımcı oldu Allah razı olsun.
Diger konularımı hatırlayanlar varsa çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum çocugum olmasa 1 dakika durmayacağım ama oğlum üstelik 19 aylık .. eşimle cinsel problemimiz vardı neden yaklasmıyorsun diyince dün patlamalar yaşadı ben emzirme birlikten sonra göğüsüm hamur gibi olduğu için yaptırmak istemiştim sütyenler bile olmuyor sarktı yârim atlet takıyorum bir keresinde çekinmiştim bu sekilde ilişkiye girmekten bir kere istemedim diye daha da yaklaşmamış benim piskolejim seksten daha önemliymiş cinsellik onun için geri plandaymış onun sağlıkla ilgili bi problemi yokmus çocuktan dolayıymış gece çok uyanıyormuş. Anneme durumu anlattım ben dün uyurken eşim 11 den 1 e kadar whatsptaymıs sordum durumlara bakıyorum dedi ve çıldırdı ne ima esiyorsun gibilerinden normal sordum bana güvenmiyorsun falan dedi
Suan için bi mesleğim Yok kenarda paramda Yok ben me yapacağımı bilmiyorum annem ve abim hep arkamdalar ama ben İnan'ın ne yol izleyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum..bu aksam boşanma konusunu konusmalımıyıö

Aşırı öfke hali hatayı gizlemek için olabilir
İlişkinizde eşinizin size karşı bir soğukluğu var anlattığınız kadarıyla
Öfke ile karar almayın ama bu ilişki bu haliyle yürümez

Boşanacak yeri bulamadım. Cinsel probleminiz var insallah atlatırsınız. Whatsappa gece iki saat girdi diye adam boşanacak olsa eşim beni eğlendiğimiz ilk yıl boşarmış var mı böyle şey

Merhaba arkadaşlar
Buraya çok konu açtım bir çoğunuz çok yardımcı oldu Allah razı olsun.
Diger konularımı hatırlayanlar varsa çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum çocugum olmasa 1 dakika durmayacağım ama oğlum üstelik 19 aylık .. eşimle cinsel problemimiz vardı neden yaklasmıyorsun diyince dün patlamalar yaşadı ben emzirme birlikten sonra göğüsüm hamur gibi olduğu için yaptırmak istemiştim sütyenler bile olmuyor sarktı yârim atlet takıyorum bir keresinde çekinmiştim bu sekilde ilişkiye girmekten bir kere istemedim diye daha da yaklaşmamış benim piskolejim seksten daha önemliymiş cinsellik onun için geri plandaymış onun sağlıkla ilgili bi problemi yokmus çocuktan dolayıymış gece çok uyanıyormuş. Anneme durumu anlattım ben dün uyurken eşim 11 den 1 e kadar whatsptaymıs sordum durumlara bakıyorum dedi ve çıldırdı ne ima esiyorsun gibilerinden normal sordum bana güvenmiyorsun falan dedi
Suan için bi mesleğim Yok kenarda paramda Yok ben me yapacağımı bilmiyorum annem ve abim hep arkamdalar ama ben İnan'ın ne yol izleyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum..bu aksam boşanma konusunu konusmalımıyıö

Bence acele etmeyin. Üzerine bir uyku uyuyun, aradan 1 gün geçsin, buradaki yorumları da göz önünde bulundurarak öyle karar verirsiniz.

Bence boşanma konuşması yerine önce güzel güzel, onu suçlamadan konuşun. Ya doğru söylüyorsa? Uykusuzluktan dolayı sinirleri yıprandığı için bu kadar tepki göstermiş olabilir.

Güzel güzel konuştuktan sonra da düzelmezse, o zaman ilişki terapistine gitmeyi önerirsiniz. Şu an boşanma teklif etmek sizi birbirinizden uzaklaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

Whatshapp ta 2 saat durdugunu nasıl anladıınız ?
Son görülmesi yazmıyor mu orda sadece .
Belkı başka sitelerde başka seyler yaptı . Gazete okudu veya tel. oyun oynadı. en sonda whatsahpp durumlara bakım demiştir.

Bu kadar kolay yıkmayın yuvanızı

Boşanacak yeri bulamadım. Cinsel probleminiz var insallah atlatırsınız. Whatsappa gece iki saat girdi diye adam boşanacak olsa eşim beni eğlendiğimiz ilk yıl boşarmış var mı böyle şey
Hayır hanımefendi bizim evliliğimiz 3 yılı ve toplasanız 20 kere ilişkiye girdik bu adam bana yaklaşmıyor

Whatshapp ta 2 saat durdugunu nasıl anladıınız ?
Son görülmesi yazmıyor mu orda sadece .
Belkı başka sitelerde başka seyler yaptı . Gazete okudu veya tel. oyun oynadı. en sonda whatsahpp durumlara bakım demiştir.

Bu kadar kolay yıkmayın yuvanızı
Annem farkettti durumu anlattığım için whatsa bakmış ve hep çevrimiçiyi deri

Hem kendinizi beğenmeyen reddeden sizsiniz hem eşim yaklaşmıyor diyen de sizsiniz adam sizi boğmamış zorlamamış benim için önemli değil demiş. Whatsappa girdi diye insan boşanmak ister mi fol yok yumurta yok biraz kendinize özen gösterin bakım yapın kuaföre gidin sonra da eşinizle yakınlık kurun zaten ailenize özel konularınızı anlatmanız da hoş değil karı koca arasında kalmalı böyle şeyler annenizde tüm gece oturup eşinizi mi takip etmiş o saatte ne saçma

Özgüvenli olun en önemlisi bu bence. Göğüslerinizi beğenmiyorsanız güzel bi südyen alın toplayıcı yada destekli. Yanında bakımlı dolaşın ama ilgilenmeyin onla. Eğer hala farketmezse bi sorun var eşinizde.

Hayır hanımefendi bizim evliliğimiz 3 yılı ve toplasanız 20 kere ilişkiye girdik bu adam bana yaklaşmıyor
Bazı adamlar cinsellik sevmiyor. Aslında erkekleri cinselliğe düşkün biliriz ama hepsinin karakteri farklı. Belki eşiniz çocukken bununla ilgili bi travma atlattı bilemezsiniz belki isteği az belki işi çok stresli olabilir bunlar

Bence madem herşey konuşuldu bundan sonrasını bi süre izleyin.. Yine yaklaşmazsa da boşanırsınız.. 3 yılda 20 ilişki şaka gibi cidden bi evlilik için.

Daha evliliğin baharindasiniz canım işin içine çocuk girdimi hepimiz huzursuz oluyoruz onceliklerimiz farklilasiyor ama eşiniz gelmiyosa siz yaklaşın siz ilgisini bir şekilde çekin
Sakin ortam yaratın uyutun çocuğunuzu giyinin geçin karsinisa eğer gelmezse bir sorun var diyin herseyinizede aileye hemen anlatmayin( eğer gerçekten bir sorun olduğuna inaniyorsaniz) siz affedersiniz ama onların içindeki kin ve ofke gecmez
Pire için yorgan yakmayin...

Back
X