HAYATIMIN KARARI!!

Eşinden boşanma aşamasında olan bir kadını üstelik ortada bir çocuk da varken babasının evinden kovma lüksünüz yok. Ne yapmış olursa olsun, isterse dünyanın en kötü ablası olsun düşüncem bu.
Rahatsız olan evini ayırabilir, o konuda problem yok. Ama ben bununla anlaşamıyorum, bu gitsin demek çok saçma.

alsın ablanın gıtmesı gerekmez bosanma durumundalarsa ve bence bosanmazlar durum cıddı olsaydı beraber bıyere gtmezlerdı
annem ablamı eniştemin peşine taktı barışsınlar diye çünkü eniştem ne yaptıysa ablama yaranamadı
adam dövmedi sövmedi sokağa atmadı keyfine boşanıyor yani annemde barışmaları için yaptı
geçen babam kızım evine dön bukadar kafa dinlemek yeter dedi babamı intihar etmekle tehtit etti

annem ablamı eniştemin peşine taktı barışsınlar diye çünkü eniştem ne yaptıysa ablama yaranamadı
adam dövmedi sövmedi sokağa atmadı keyfine boşanıyor yani annemde barışmaları için yaptı
geçen babam kızım evine dön bukadar kafa dinlemek yeter dedi babamı intihar etmekle tehtit etti
bu arada cocuga kım bakıyor ?
ablan sızde kalınca yanı

merhaba arkadaşlar

şuan öyle bir dönemdeyimki yardımınıza ihtiyacım var ablamla olan problemlerimi saymakla bitiremem heleki bana attığı iftiralar pislikler haddi hesabı yok şimdi de kocasından boşanıyormuş daha önceki konularımda uzun uzun bahsetmiştim kendisinden zamanında bana yaptıklarını bir türlü affedemiyorum
şimdi bizde kendisi iğrenç duygu sömürüleri yalanlar iftiralar havada uçuşuyor
katlanamıyorum artık elimde değil psikolojim bozulma aşamasında beleşçinin teki ben didiniyorum eve katkıda bulunuyorum o para biriktiriyor böyle adi bir mahlukat
asıl olay ise yarın kocasıyla alışverişe çıkacaklar oğluna kıyafet için ,inşallah orada barışırlarda evine gider
az önce annemle konuştumyapamıyorum dedim gizli gizli cinslikler yapıyor ben tüm gün çalışıyorum
akşam yemek masasında ders çalışıyor ben ayakta tezgahın üstüde yemek yiyorum kalkmıyor bile en azından toparlansında ben yemeğimi yiyeyim daha neler nelerrrrrrrrr
anneme dedimki cumartesi günü ya evine döner yada seçim yapacaksınız ben çıkıp giderim yada o evine döner diye annem bilmiyorum dedi
babamla konuşucam cumartesi akşamı eğer gitmezse ne demeliyim nasıl konuşmalıyım lütfen bana akıl verin
not:28 yaşındayım çalışıyorum çok fazla olmasada düzenli bir gelirim var.

baya düşmansınız yanlız ya sanki el kızından bahseder gibisiniz

Ablanın anlattığın kadarıyla kişiliği oturmamış, peki sen niye bu kadar umursuyorsun ?
Aileni seçim yapmaya zorlaman fln çok yanlış, yerinde olsam görmemezlikten gelirdim.

Eşinden boşanma aşamasında olan bir kadını üstelik ortada bir çocuk da varken babasının evinden kovma lüksünüz yok. Ne yapmış olursa olsun, isterse dünyanın en kötü ablası olsun düşüncem bu.
Rahatsız olan evini ayırabilir, o konuda problem yok. Ama ben bununla anlaşamıyorum, bu gitsin demek çok saçma.
herkeste haddini bilmeli ama değilmi yaptığı tüm pisliklere rağmen başımın üstünde taşıyacak değilim
azcık insan olmuş olsa hiç bir sorun kalmayacak ayrıca durumu yaşayan bilir empati yapmayacaksanız yorumda yapmayın bence

zaten boşanma aşamasında yaptığı terslikler bence psikolojisiyle ilgilidir,abla bu can ya hayret nasıl bukadar kin dolu oluyorsunuz.

baya düşmansınız yanlız ya sanki el kızından bahseder gibisiniz
nasıl bir insan biliyormusun kardeşime böbreğimi verdim ben bunu duyan akrabalarım bana okadar güzel cümleler kullandılarki kıskançlığından para için böbreğini verdi dedi böyle ablamı olur ben halen çalışıp o eve para veriyorum

zaten boşanma aşamasında yaptığı terslikler bence psikolojisiyle ilgilidir,abla bu can ya hayret nasıl bukadar kin dolu oluyorsunuz.
aklı selim bir insan olsaydı adam gibi biri olsaydı sorun yoktu eşinden boşanma gerekçesi ise işe başladıktan sonra fark etmiş dışarıda çok yakışıklı erkekler varmış

herkeste haddini bilmeli ama değilmi yaptığı tüm pisliklere rağmen başımın üstünde taşıyacak değilim
azcık insan olmuş olsa hiç bir sorun kalmayacak ayrıca durumu yaşayan bilir empati yapmayacaksanız yorumda yapmayın bence

Ne yapıp ne yapmayacağıma siz karar vermeyeceksiniz öyle değil mi? Diyorum ki ne olursa olsun boşanma aşamasındaki bir insanı babasının evinden kovamazsınız. Hatta bir insanı babasının evinden kovamazsınız. Bir anne babayı iki evladı arasında tercih yapmaya zorlayamazsınız. Bitti.

X