Hayatımın kararı

aslında kıskanılmak güzel. aklınca sahipleniyor. çünkü içki içtğne göre dini yaşamadğna göre erkek arkadaşına muhafazakar demek yanlış olur. kıskandğı içn ve çewre ne der etkisi var sadece. şmdi ne yaşıyorsan ewlendğnde 2 katını yaşayacaksınz bunu göz önünde bulundr.
yol yakınken dön. ewlendğnde pencereden baktrmayacak bi potansiyel gördm onda :süslü:

Aynen öyle 2 seçenek var. Ben asla görüş olarak genişlemem ben böyleyim diyor. Benimle bir ilişki istiyorsan bu konularda değişeceksin diyor. Böyle söyleyince bana da çok itici geliyor ama şu giyim konusundan başka sıkıntımız yok. O yüzden bir türlü karar veremiyorum
Bence kadınlar böyle erkekleri örnek almalı. Ben böyleyim benimle bir ilişki istiyorsan değişeceksin. Sanırım kendini mitolojik bir varlık falan sanıyor. Rabbim şu özgüvenden tüm kadın cinsine versin inşallah.

5 yıllık bir ilişkim var kızlar ve sevgilimin ailesi çok muhafazakar ve buna bağlı sevgilim çok kıskanç. ( lütfen dini yerlere çekilmesin , konum kapanmasın ) Bana değişmem gerektiğini söylüyor , zira kendi değişemezmiş(!) genişleyemezmiş. Değişmekten kastı da giyimime daha özen göstermem , daha sakin biri olmam konusunda. Bense özgürlüğüme çok düşkünümdür , rahat bir ailede yetiştim. Kıyafeletlerime dikkat etmeye çalışıyorum ama asla beceremiyormuşum(!) Göğüslerim biraz yukarıda ve tişörtlerde doğal olarak açılmaya çok müsait. Olabildiğince kapalı şeyler alıyorum ama 1 cm açılsa ya da göğsüm gözükmese ama o tişört aşağı düşse kıyamet kopuyor. Göğüslerime uygun sütyenler aldım e bu sefer de sütyenler çok yüksek kaçıyor diyor. Bana kalırsa çok abartıyor. Sonra olay sen benim istediklerimi yapmıyorsun ben niye yapayime , senin göğüslerin açılıyor hata yapıyorsun ben de hata yapabilirime , sen açılınca özür dilemiyorsun ben de yanlış bir şey yapınca özür dilemeyeceğime kadar gidiyor. Şimdi geleceğimle ilgili önümde 2 seçenek var. Ya kendi hayatımı , tarzımı ona adayıp mütevazi bir hayat süreceğim , ya da özgürlüğümü seçeceğim. 2 seçenek arasında çok uçurum olmasına rağmen seçim yapamıyorum. Sevdiğim adam için değişmeli , bir kaç kıyafetten vaz geçmeli miyim yoksa bunun sonu gelmez mi? Bu arada ikimizinde işi gücü var , belli olgunluğa gelmiş insanlarız. Seneye evlilik düşünüyoruz yani bir an önce iş işten geçmeden karar vermem gerekiyor.
EKLEME: kendisi hiç muhafazakar değil arkadaşlar , dini vazifelerini yerine getirmediği gibi içki falan da içer. Ailesi muhafazakar ve babasından öyle gördüğü için normal geliyor ona
Hoşlanmadım ben bu çocuktan,kendisi ister muhafazakar olsun ister olmasın ama bir başkasını değiştirmeye çalışması çok yanlış.

Klasik olacak belki ama seni böyle görüp beğenip sevgili olmadınız mı,niye değiştirmeye çalışıyor,ben de bu kafayı anlamıyorum.Şimdi küçük bir sorun gibi görünebilir ama emin ol ileride boşanmaya kadar gider.

Kendi degisemezmis ama sizi degisime zorluyor ve siz de bunu oturup gercekten dusunuyorsunuz.
O sizin icin caba sarfetmiyor ama siz kendinizden vazgeciyorsunuz??

Şimdi insanın eşiyle sevgilisiyle uyumlu bir hayat görüşü ve yaşam tarzı vardır ama ailelerle zıttır (kuşak farkı görüş farkı ne dersek diyelim), yanlarına gidildiğinde bazı şeyler gözlerine sokulmayabilir, çok açıksanız biraz kapalı giyinirsiniz ya da çok kapalıysanız biraz rahat giyinirsiniz olabilir böyle şeyler. Ama bu çocuk öyle değil kişiliğine saygı duymuyor, seni kafasına göre eğip bükecek sonra da eski halin gibi kızlara sempati duymaya devam edecek.

lütfen sizden değişmenizi bekleyip kendi değişmeyen, göğüsleriniz açıldı diye bi özür bekleyen ve sizi resmen aldatmakla tehdit edip bunu normalleştiren bu insanı hayatınızdan çıkarın. Bendede vardı aynısından, 4 yıl sonra ayrılmak çok zor geldi ama aklıma geldikçe o mikroptan iyi ki kurtulmuşum diyorum

Belli olgunlukta insanlarız demişsiniz ama yazdıklarınızın arasında olgunluğa dair birşeye rastlamadım. Yani, sevgiliniz olgun bir adam olsa bir kadının nerde ne giyeceğine bu denli karışmaz o ki dekolteden hoşlanmıyor 5 senede gökten zembille inmediniz sizinle işi ne? Açıkça bunun size yapılan en ağır saygısızlıklardan biri olduğunu görecek kadar "olgun" musunuz? Siz nerde ne giyeceğini bilmeyen bir kadın mısınız? Bu kadar müdahil olmak nedir?? Üstelik her şeye misilleme ile cevap verip sen böyle yaptın ben de hata yaparım diyen bir insanın ne olgunluğu olacak söyler misiniz? Kaç yaşında bu adam, sene kaç olmuş hala mı bu hakimiyet dürtüsü... Ve koca bir EVET, siz şimdi kıyafet konusunda bunu yaşıyorsanız kesinlikle arkası gelecek 3.bir ebeveynle evlilik gerçekleştireceksiniz... Seçim sizin?

Back
X