Hayatımın Rolü Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Haluk Bilginer ve Ebru Özkan’ı buluşturan dizi ” Hayatımın Rolü’

Ali – İnci Gündoğdu çiftinin patronu olduğu Süreç film yeni dizi ataklarına devam ediyor.

Televizyon dizisinin haberine göre Süreç Film, Haluk Bilginer’li bir diziye imza atmaya hazırlanıyor.” Hayatımın Rolü’ isimli dizide Haluk Bilginer kadın kılığına girecek.

Bilginer’in eşini ise son olarak ‘Anneler ve Kızları’ dizisinde Feride Çetin ile kamera karşısına geçen Ebru Özkan canlandıracak.

Hanımın Çiftliği dizisiyle akıllarda yer edinen Özkan’ın ağabeyi rolünü usta besteci ve yorumcu İlhan Şeşen hayat verecek.

Sadullah Çelen’in yöneteceği dizinin senaryosunu ise reyting rekorlu dizilerin başarılı kalemi Gamze Özer yazıyor.

LONDRA’DAN ÖZEL MASKE

Yapımcı Ali Gündoğdu, Haluk Bilginer denilince akla sit-com geldiğini fakat bu kez aile komedisi çekeceklerini söyledi. Haluk Bilginer dizide kullanmak için Londra’dan kadın maskeleri getirdi.

Yapımcı Gündoğdu, Bilginer’in maskeli kadın kılığındaki halini görenlerin onu normal bir kadından ayıramayacağını söyledi.

[video=youtube;Xh2-JXpda9Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xh2-JXpda9Q[/video]

$halukbilginerkadinkiligi.webp

En büyük hayalim bir gün gerçek bir kadını canlandırmak" diyen Haluk Bilginer, senaryosunu Gamze Özer'in yazdığı “Hayatımın Rolü” İçin kadın oldu.

Süreç Film'in Star TV için çektiği dizi temmuz ayında seyirciyle buluşacak.Yapımcılığını İnci-Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Sadullah Çelen’in üstlendiği Hayatımın Rolü’nde usta aktör Haluk Bilginer ve Ebru Özkan başrolleri paylaşıyor. Dizide tıpkı gerçek hayatta 6 yıllık eşi Aşkın Nur Yengi ile yaşadığı gibi eşinden ayrılan bir tiyatrocuyu oynayan Bilginer, çoçuklarının hasretine dayanamayıp dadı kılığına girerek tekrar evine dönecek.

Hayatımın Rolü’de de usta oyuncu Haluk Biginer, izleyicilerin karşısına Dadı Yaşar olarak çıkacak. Ela (Ebru Özkan), Müşfik (Haluk Bilginer)’in nekadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik istemeye istemeyeEla’nın boşanma isteğini kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerinevermesi sonucu onlardan ayrı kalmak zorunda kalan Müşfik, bu duruma bir çözümbulmaya kararlıdır. Ela’nın evde bir bakıcıya ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen bu iş için başvurur. En iyi bulduğu çözüm, dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır.

Her Maskenin maliyeti 1000 paund

Haluk Bilginer’in kadın kılığına girmek için kullandığı maskeler dünyaca ünlü İngiliz makyaj ustası Kristyan Mallet tarafından yapıldı. Haluk Bilginer’in yüz ölçümlerini alan ve kendisiyle birkaç prova gerçekleştirdikten sonra Londra’ya dönen Mallet, her bölüm için en az 3-4 maskeyi Türkiye’ye gönderiyor. Her maskenin maliyetinin 1000 paund olduğu, her bölümde dört maskenin kullanıldığı çekimlerde ise maskeler Bilginer’in suratında en fazla altı saat kalabiliyor. Kadın kılığına girebilmek için en az iki saat makyaj koltuğunda oturmak zorunda kaldığını söyleyen Haluk Bilginer, “Beni tek zorlayan şey makyaj ve bu sıcaklarda içime giymek zorunda kaldığım dolgu malzemeleri. Tabii bir de maskeler en fazla altı saat suratımda kaldığı için zamana karşı bir yarış söz konusu” diyor. Reyting rekorları kıran dizileri kaleme alan Gamze Özer’in senaryosunu yazdığı dizide, İlhan Şeşen, Bekir Aksoy, GüzinÖzyağcılar, Emel Göksu, Ebru Aykaç, Tiraje Başaran, Su Kutlu, Berke Tevfik veAlisa Sezen de rol alıyor.

Ben tesadüfen denk geldim yarısına doğru.Eğlenceli bir dizi bence.Haluk Bilginer çok iyi bir oyuncu her zaman ki gibi.

alıntı bir senaryo ama güzel ellerde harika bir uyarlama olmuş...
makyaja bayıldım gerçekten,profesyonel anlamda değerlendiremem ama seyirci gözüyle
kusursuz gibi duruyor..

haluk blginer in oyunluğuna diyecek şey yok ,gerçekten ses ve görsel anlamda çok beğendiğim
bir sanatçı..sonraki bölümleri gerçekten zevkli olacağa benziyor..:31:

yaz akşamlarında tahminimden daha güzel içerikli diziler var..:10:

buna benzer bi Türk dizisi daha vardı sanırım ama bu daha bi hoşuma gitti dün akşam izledim inş bundan sonrada takip edebilirim..

Haluk Bilginer izlenmezmi..Çok beğendim...Sırf o olsa yeter zaten..:1::1:
Umarım yeterli izleyicisi olurda yayından kaldırılmaz..
böylede bir şanssızlığı var..

çok tatlı bi dizi dün izledim ben de Haluk Bilginer bakışlarıyla oynuyor ne iyi oyuncu yahu

Son düzenleme:
dün bende tv rastgeldim izlemeye başladım bence güzel bir dizi tutar gibi gözüküyor ebru özkan ses tonuna aşığım bu kadının çook beğeniyorum oyunculuğunu kendisini herşeyini ve haluk bilginer onunla ilgili konuşmak ne mümkün çok başarılı seviyorum oyunculuğunu inşallah tutar dizileri :nazar:

bende beğendim güzel bir yaz dizisi bütün dizilerin tatile girdiği bir dönem izlenir bence.

haluk bilginer olurda izlemez miyim?? gene muhteşem oyunculuk,mimikler,ses tonu :21: yalnız diziyiyi izlerken adama acıyorum yazık yahu bu sıcakda hava aldırmayan maske,makyaj,kostüm :52: klimalı ortamda olsa çok zor ancak onun gibi usta bu işin üstesinden gelir....

Bu diziye karşı cok önyargılıydım ama izlerken büyük keyif aldım. Haluk Bilginer cok başarılı, Ebru Özkan da cok güzel ve zarif.. ( Ebru Özkan'ın mimiklerinde bir İffet 'lik sezdim nedense :1: )

Hele o Ecenaz ne şirin birsey, Allahım o konusurken ben bittim :8:

Back
X