Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence çok güzel ve anlamlı bi dizi,günde elli tane dizi yayınlanıyor hiç bukadar güzelini görmedim bence tam aile dizisi
cıvık,cıvık insanlar birbirinin içine girmiyor,cinsellik yok,
enzından farklı bi konusu var
Çok tatlı bir dizi ya benim çok hoşuma gitti
Ben bunun kitabını okumuştum çok oluyor ama
Hazırlıktayken ödev olarak ingilizce hocamız vermişti
O zaman bile çok hoşuma gitmişti
Helede Haluk Bilginer Olunca dizinin başrolunde izlenmezmi hiç
ebru özkan ve haluk bilginer anlatılmaz seyredilebilir tadında oyuncular bence çokda yakışmışlar diziye ve ebru özkana hep dikkat etmişimdir hangi rolü verirlerse versinler hep zengin,alçakgönüllü,mütevazi,zarif hoş bir bayan rolü veriyorlar çoook da yakışıyor ona çok seviyorum ve çokde beğeniyorum .(özellikle ses tonu ve konuşması beni öldürüyor bayılıyorum bu kadına yahuuuuu)
ya bu adama hayranım ya... HALUK BİLGİNER süper oyuncu... dizinin konusu çok bilindik kaç kere de denendi dizisi de çekildi sinema filmi de ... ama haluk bilginer harika.. ben çok beğendim... zaten bu yaz bir işler güçler bir de hayatımı rolü... yetiyor zaten... fazla kalabalığa gerek yok
Robin Williams'ın oynadığı Mr.Doupfire'ın Türk versiyonu.Mr.Doubtfire çok daha komik ama bu dizi de güzel.Hele de içinde Haluk Bilginer olunca yetiyor zaten.
Dizide duygusal sahnelerden çok komediye ağırlık vermeli senaristler..Klip sahneleri hele bayıyor insanı
bugune kadar denenmişlerin en guzeli ama bence haluk bilginerin yaşar halindeykenki rollerinde özellikle heycan sahneleri ve dizinin finalinde ki bakışları çok itici bence,bu dizinin çok uzun sureceğine inamıyorum