• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın şoku

burcubahar0635

what u get is what u give
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
6.539
15.761
248
Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Gerçekten hayret.

Demek kı bunda bir hayır var.
Sen bu kadar korunmussun ama o çocugun dünyada yıyecek rızkı var demekkı.

Son düzenleme:
Hamile kalmak istemediğm için 2 farklı yöntemle korunduğum halde hamile olmam olabilir mi mesela

Önce bir derin nefes alin. Nasil oldugunu bende anlamadim hemde iki yöntem ile korunurken. Ultrasonu bekleyin hele. Dis gebelik felan olmasin. Vallaha bende yerinizde olsam sok olurdum ama sanirim bir tarafimda gizlice sevinirdi. Hakkinizda hayirlisi olsun

7 ay önce bende öyle diyordum,30 haftayı doldurdum bile hoş ben daha riskli bir korunma yöntemi tercih etmiştim size göre daha normal hamile kalmam. Spinal en güvenli olanlardan biri diye biliyorum ama kayma vb durumlar olabiliyormuş demekki o tarz bir durum oluştu.
Hakkınızda hayırlısı.
Ben spinal mi tüpleri bağlatma mı diye düşünürken konunuzu okuduktan sonra tüplerimi bağlatmaya karar verdim. En garantisi o sanırım.

Gerçekten çok ilginç ve şaşırtıcı olağanüstü bi durum. Abartmışsınız diyen arkadaş Abartmış bence. Bende pkoyum evlendim 3 ay hic korunmadım ama kalmadım şuandada 3 aydır korunmuyoruz gene hamile değilim yani pkoda hamile kalmak zor ve 2 şekilde korunduğunuz halde kalmışsınız kesinlikle dünyaya getirin o mucize bebeği :)

7 ay önce bende öyle diyordum,30 haftayı doldurdum bile hoş ben daha riskli bir korunma yöntemi tercih etmiştim size göre daha normal hamile kalmam. Spinal en güvenli olanlardan biri diye biliyorum ama kayma vb durumlar olabiliyormuş demekki o tarz bir durum oluştu.
Hakkınızda hayırlısı.
Ben spinal mi tüpleri bağlatma mı diye düşünürken konunuzu okuduktan sonra tüplerimi bağlatmaya karar verdim. En garantisi o sanırım.

Oda garanti degil. Tanidigim tüplerini baglatti ve yinede hamile kaldi. Buba 1% ihtimal veriyor tıp. Ama o arkadas icin cok iyi oldu,cünkü daha önce tek kizini kaybetmisti. Allahin hikmeti iste

Abovvvv ben gene dertlere gark oldum :KK17::KK17::KK17::KK17:

Şimdi iyi yanından bakalım
İleride Bi çocuk daha istiyorsan şimdiden olmuş. 1 sene hamile kalma demiş doktor ama bi çare bulunur.

Hiç istemiyorsan o zaman resmen sana büyük sürpriz.
Hayırlısı olsun, belki de böylesi iyi olmuştur bu kadar korunmaya rağmen olduysa...

Oda garanti degil. Tanidigim tüplerini baglatti ve yinede hamile kaldi. Buba 1% ihtimal veriyor tıp. Ama o arkadas icin cok iyi oldu,cünkü daha önce tek kizini kaybetmisti. Allahin hikmeti iste
Ay o zaman ben ne yapayım,nerelere gideyim. Arkadaşınızın kaybına üzüldüm,tekrar hamile kalmasına sevindim ama kendi adıma 3.çocuk düşünemiyorum.

spiral ile hamıle kalan kadınları nedense buralar cok duyuyorum.. büyük ihtimal spiral kaydı sizde bir sefer prezervatıfız ılıskı yasadınız ozaman oldu.. bukadar önleme ragmen dünyaya gelmesı gerekıyormus demekkı hayırlı ugurlu olsun

Muhtemelen prezervatifde problem vardı ve ya eşin çok dikkat etmedi kullanımına.Spirali takan doktorla sana 1 yıl hamile kalma diyen doktor aynıysa ona sorarsın;doktor bu ne diye!!!

Evet aynı doktor.Kesin sorucam da artık olan olmuş yüZüme boş boş bakar.

Spiral takıldıktan sonra kontrole gittinizmi muhtemelen kaymıştır bu kadar korunmaya rağmen dünyaya gelmeye karar verdiyse vardır bunda bir hayır şoku atlattıktan sonra sevinirsiniz inşallah

Evet gitmiştim 2 ay sonra yani hamile kalmadan 1 ay önce.Sorun yoktu.

Hakkınızda hayırlısı.

valla spiral için kontrole de gitmiştim daha 2 ay önce bi sorun yok diyip yolladılar bu naptı spirali mi deldi geçti çözemedim valla.

Abovvvv ben gene dertlere gark oldum :KK17::KK17::KK17::KK17:

Şimdi iyi yanından bakalım
İleride Bi çocuk daha istiyorsan şimdiden olmuş. 1 sene hamile kalma demiş doktor ama bi çare bulunur.

Hiç istemiyorsan o zaman resmen sana büyük sürpriz.
Hayırlısı olsun, belki de böylesi iyi olmuştur bu kadar korunmaya rağmen olduysa...

Maalesef hiç istemiyorum çünkü korkunç bi hamilelik yaşadım ailecek çok yıprandık.Bebeğim doğar doğmaz çok büyük bi ameliyat geçirmek zorunda kaldı yenidoğan yoğun bakım önlerinde perişan olduk.Ve işe dönmem lazım maddi manevi bitik haldeyiz.

Back
X