Hayatımın Şokunu Yaşadım Sanırım:/

mutluyuzbiz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
1.208
608
Kızlar Merhaba ; Dün başıma gelenlerı sızınle paylaşmak ıstedım esımle uc gun once sahıbınden sıtesınden yegenıne telefon almak ıcın bır akadasa mesaj attık işte abı bız esımle telefonu almaya gelebılırız dıye... Iphone 6 ıcın o sırada bu adamda bız mesaj attıgımız sırada baska bırıyle anlaşmıs telefonda mesajlaşmamıslar, alacak olan kısı dırek aramıs anlaşmışlar surada bulusalım saat 9 gibi sanırım gece almaya gıtmıs yanında bır bayanla 2100 tl nakıt vermısler telefonu almışlar.
Daha sonra adam bır ıkı saat sonra paralara bakıyor hepsı el değmemiş gıbı başta alırken şüphelenmemıs ama serı numaralarına bakıyor ve hepsınde aynı ...
Mağdur olan şahıs; direk yana yakıla polıse gıdıp durumu anlatıyor ve kısılerı karıstırıp bızde eşli almaya gelecegız mesajı attıgımız ıcın o sahısta esıyle oldugu ıcın kısıler orada karısıyor adamı arıyor ulaşamıyor sonra bız mesaj atmıstık o kısı bu kısıdır deyıp başlıyor mesaj atmaya baska bır numaradan polıs eslıgıyle bızde esımle telefon almak ıcın buluşacagız adamla anlaştık ıs yerındeyız ogle molamızda yemege gıdtmek uzere hazırlandık telefonda esım yerımızı tarıf edıyor falan bunlar geldı yanında bır bayan falan o gunde esım cuzdanını evde unutmus; nakıt falan yok yanında tabı sonra ındıler arabadan bı bayan bıde magdur olan sahıs elımızı sıktılar arkadan gızlı polısler falan ellerımızı arkaya bagladı etrafımızı sardılar ben şok eşım şok bana sız kımsınız aranızdakı bağlantı nedır bılmem ne falan bır görsenız var ya orda ben baygınlık gecırdım tutuldum su an yazarken bıle tıtrıyorum psıkoljıım bozuldu; esım elektrık muhendısı ben avukatım bır suru suclamalara tabı kaldık ıs yerımıze gelmek ıstedıler ama bızım de bır cevremız var sonucta ıtıbarımız var esım kabul etmedı ama kadın polis oyle asabıydıkı gelıp cekmecemı aradı cantamı aldı bızı karakola goturduler yemıs oldugum ıftıralar da cabası oyle korktum kı neyse kı orada bır karısıklık oldugu ortaya cıktı ve defalarca özur dıledıler sımdı sıze soruyorum bu ozrun bır anlamı var mı benım hayatıma kazındı bu olay ben hayatımda yasamadım öyle bırsey esımde aynı sekılde bız haram nedır bılmedık bılmeyız o yuzden dıyorum kı artık Herseyde bır hayır vardır ....

Sizde hepsinden şikayetçi olun tazminat davası açın. Avukat olduğunuza göre açabileceğinizi biliyorsunuzdur zaten. Ne biçim iş bu ya hiç anlamadım.
acmayı dusunuyorum acıkcası bu oalnlar ıs yerımde olsaydı yada esımın ıs yerınde bne duruma sokullucaktık acaba ustelık bundan emın bıle olmadan gercek suclular bızız gıbı davrandılar pskılojık sıddete maruz kaldım arabada gıderken esımde yoktu yanımda ınanın çok pskolojım bozuldu anlatırken tıtırıyorum panık atagım zaten bayılmam an meselesıydı ...

Allah kımseye yasatmasın boyle bı duurm dusunsenıze hıc bıseyden haberınız yok masumsunuz ınanın o ızledıgım fılmlerı kendım bızzat yasadım

Iyi de adam sizi gorunce demedi mi bunlar onlar degildi diye?
Sikayetci olacaksaniz telefonu satandan sikayetci olun.
Yani telefonu zaten verdigi birileri niye tekrar bulusmak istesin, bu hikaye cok mantiksiz.
yok adam söylemış bızım olmadıgımızı da emnıyete gelınce soyluyo arabada ben oldugum ıcın o an beyefendının nutku tutuldu galıba sonrada bızden ozur dılıyo polıs mılletını bılmıyormusunuz herseyı dıdık dıdık edıyorlar ayrıca ney hıkaye ya ben yalanmı soyluyorum Allah var yanı yasadıgımı bılıyor lutfen boyle konuşmayın basınıza gelmez umarım boyle bır olay

Iyi de adam sizi gorunce demedi mi bunlar onlar degildi diye?
Sikayetci olacaksaniz telefonu satandan sikayetci olun.
Yani telefonu zaten verdigi birileri niye tekrar bulusmak istesin, bu hikaye cok mantiksiz.
telefonu verdıgı bırıyle bulumuyor zaten baska bır telefon koyuyorlar baska bır kısılıkle teklıf edıyor o sahıs anladınız mı

geçmiş olsun canım..Ama polisin yapabileceği birşey yok burada netice de polis müneccim değil ve biliyorsun ki durumun açığa kavuşması için 24 saat gözaltında tutma hakları bile var.

Ama telefon sahibi o heyecanla kişileri karıştırmış.. Tam anlamıyla bir yanlış anlaşılma..

Sağ sol olaylarında benim dayımın oğlunu da gözaltına almışlardı sırf benzerlik var diye ölesiye dayak yemişti..O olmadığını ispatlayana kadar..

sızde haklısınız ben bıle zor ıdrak ettım o an polıslerın dedıgı tek sey su dıger arkadas bunlar değil demış ama diğer kısıler ozellıkle gece almayı tercıh etmıs kızın gıyımıde bır tuhafmıs kapalıymıs zaten o tarz kısılerın kılık değiştirdiğiğni bilmenız gerek oyle değilmi emın olmadan gondermek ıstemedıler o yuzden

Bi dakka bi dakka... Sizi suclu sanip yeni bi tezgah kuruyorlar ve sizde oltaya geliyorsunuz... Buraya kadar tamam da, o raya gittiginizde adam yok bunlar onlar degil demiyor mu? Burasi gercekten biraz garip...:KK14:

geçmiş olsun canım..Ama polisin yapabileceği birşey yok burada netice de polis müneccim değil ve biliyorsun ki durumun açığa kavuşması için 24 saat gözaltında tutma hakları bile var.

Ama telefon sahibi o heyecanla kişileri karıştırmış.. Tam anlamıyla bir yanlış anlaşılma..

Sağ sol olaylarında benim dayımın oğlunu da gözaltına almışlardı sırf benzerlik var diye ölesiye dayak yemişti..O olmadığını ispatlayana kadar..
evet onların görevı ama buna emın olmadan bu sekılde suclanmak oyle acı kı anlatamam bız ısımızden bıle olabılırdık bu sebeple esımde tabı ben neyse de o özel sektorde ... Allahtan gelıp durumu ıza ettıler bızı magdur ettıklerını acıkladılar ama ben o bayan personelden sıkayetcı olucam olmasında bana gözdagı verılıyor sızınle ugrasırlar dıye ugrassalar keske de tanıslar nasıl bır ınsan oldugumuzu

telefonu verdıgı bırıyle bulumuyor zaten baska bır telefon koyuyorlar baska bır kısılıkle teklıf edıyor o sahıs anladınız mı
Yani siz adamin farkli kisilikle koydugu ikinci koydugu telefona da mi talip oldunuz?
yok adam söylemış bızım olmadıgımızı da emnıyete gelınce soyluyo arabada ben oldugum ıcın o an beyefendının nutku tutuldu galıba sonrada bızden ozur dılıyo polıs mılletını bılmıyormusunuz herseyı dıdık dıdık edıyorlar ayrıca ney hıkaye ya ben yalanmı soyluyorum Allah var yanı yasadıgımı bılıyor lutfen boyle konuşmayın basınıza gelmez umarım boyle bır olay
Hayir bahsettigim adam sizi gorur gormez yok bunlar degildi demeliydi.

Bi dakka bi dakka... Sizi suclu sanip yeni bi tezgah kuruyorlar ve sizde oltaya geliyorsunuz... Buraya kadar tamam da, o raya gittiginizde adam yok bunlar onlar degil demiyor mu? Burasi gercekten biraz garip...:KK14:
adam dıyor bunlar değil diye ama polıs dıyokı kılık değiştirmiş olabılırler bılmem ne falan polıslerı bılmıyormusunuz ne kadar supehecıler fazla fılm ızlemış arkadaslar herhalde gelenlerın hepsıde toy yanı gorsenız heyecann aramaya gelmısler sankıı

Yani siz adamin farkli kisilikle koydugu ikinci koydugu telefona da mi talip oldunuz?

Hayir bahsettigim adam sizi gorur gormez yok bunlar degildi demeliydi.
canım o adamı aradık bıze dıyorkı ben dedım ama benı dınlemedıler emın olalım demısler falan adamı bıle dınlememışler bunlar nasıl polıs nasıl bı mantık ama sonra ne özurler dıledıler bı bılsenız ...

Bir özrün önemi yok elbet ama aylar yıllar yattıktan sonra bile özür gelebiliyor; şanslıymışsınız denebilir bu durumda , bu şartlarda.

evet onların görevı ama buna emın olmadan bu sekılde suclanmak oyle acı kı anlatamam bız ısımızden bıle olabılırdık bu sebeple esımde tabı ben neyse de o özel sektorde ... Allahtan gelıp durumu ıza ettıler bızı magdur ettıklerını acıkladılar ama ben o bayan personelden sıkayetcı olucam olmasında bana gözdagı verılıyor sızınle ugrasırlar dıye ugrassalar keske de tanıslar nasıl bır ınsan oldugumuzu

kim uğraşacakmış sizinle bayan polis size hakaret etti mi? Tam olarak ne dedi.

hakaret ve tehditten aynı anda dava açabilirsiniz..tck 125 106 madde..Siz hakarette bulundunuz mu? Şahid olarak tek eşiniz var dimi?

Avukatsiniz, neler yapabilirsiniz siz bizdrn iyi bilmelisiniz, geldi gecto sükür demeyin, elinizden ne geliyorsa yapin, dava acin, hem hor davranan polislere hemde sizi suclayan sahisa... Bi yanlis anlasilma olabilir tabii ama size seri katil gibi davranma haklari yok... Gecmis olsun...:KK14:
evet açıcam zaten ... cunku uyuyamıyorum dunden berı aklım basımda değil ... ya orada bırsey olsaydı bana ya ben hamıle olsaydım panık atak dolayısıyla çocugumu dusurseydım falan fılan bırsuru neden var elımde olasılıkta olsa....

Bir özrün önemi yok elbet ama aylar yıllar yattıktan sonra bile özür gelebiliyor; şanslıymışsınız denebilir bu durumda , bu şartlarda.
bunada sukur dıyorum ; ama tek hatam sahıbınden telefon almak ıste bu yuzden senın ne ısın var orada demı gıt al sıfır telefon yada telefoncudan ama olacagı varmıs arkadasım...

X