Hayatımın tokadı

Böyle birinden kurtulduğuna dua et. Vurmak nedir ya yeni nesil gerçekten çok çirkin hepsini genellemek değil amacım ama gördüklerimiz böyle. Ayrıca çok geçmiş olsun.

hiç bir şekilde size ulaşmasını sağlamayın sizde gerekirse numaranızı hesaplarınızı değiştirip onu her yerden engelleyin öyle bir insanın bir daha ne sesini duymak isterdim ne de kendi sesimi ziyan ederdim öyle birine.

Insanda biraz vicdan olur... Ama positif düsün gercek yüzü evlenmeden önce ortaya cikti. O sana nasil tokat atiysa birgün gelir hayat ona güzel bir tokat atar. hic pesinden yürüme cünkü kendisini birsey sanar yoksa.
Allaha dua et gercek yüzünü gösterdi diye. Asil zor zamanda insanin karakteri belli olur oda oldu malesef. Oluruna birak

Vurmakmi?? Bence verilmis sadakan varmis. Adam resmen siddete meyilli.
Evlenmis olsaniz hem piskolojig hemde fiziksel siddet gorurdunuz.
Dua ederken dikkat edin, pisman oldugunu bile sahit olmayin yine hayatiniza girmek isteyip sizi mutsuz edebilir.

Güzel ve destek veren yorumlarınız için teşekkür ederim zaten 1 hafta önce haberi geldi ayrildigimiz gün başkası ile başlamış benimleyken de kızla mesajlaiyordu zaten ogretmendi kursu vardı ordaki öğrencisiyle Allah büyük dayanması zor bu kadar sınava ve acıya ama geçmek zorunda

Reactions: Oof
Güzel ve destek veren yorumlarınız için teşekkür ederim zaten 1 hafta önce haberi geldi ayrildigimiz gün başkası ile başlamış benimleyken de kızla mesajlaiyordu zaten ogretmendi kursu vardı ordaki öğrencisiyle Allah büyük dayanması zor bu kadar sınava ve acıya ama geçmek zorunda

Ben bu haldeyken o başkasıyla aşk yaşıyor ve bana büfesi sana ben vermedim hasattaligi yani böyle demişti dilerim Allahtan yasattiginin ceksin

Öncelikle hemen normale dönmeyi bekleme, insanlar senden bunu bekleyecekler. Ailen, çevren, herkes "aman boşver, o kaybetti, hadi kendini bırakma" diyecekler ama bu hemen olmayacak acını bastırma. Üzül, ağla, odana kapan ama duş almayı yemek yemeyi diş fırçalamayı ihmal etme. Saçma gelebilir ama insan bazen bunları bile yapmıyor acıdan. Bedenen güçsüz düşme yemeğini ye ve aklına geldikçe su iç. Ama acını bastırma. Yaşa, yasını tut.

İnsanlar sonsuza kadar birlikte olmayabilir, insanlar artık başkalarına da aşık olabilir evet ama bunu dürüstçe söylemek gerekir. Hele ki şiddet üstelik hasta olduğunu bile bile. Vicdanın zerresi olmayan biriyle gelecek düşünülmez. Şöyle düşün bu yaptıklarından sonra hele de hayatına başka biri girmişken geri dönse başlayabilecek misin? Cevabın hayır olduğunu düşünüyorum nasıl güveneceksin. Suçluluk duyuyorsan, o iyi biriydi ben ittim onu bu davranışlara diyorsan (ben diyordum çünkü düne kadar) ilişkideki hatalar tek başına yapılmaz, o an yanlış davrandıysan mutlaka onun da katkısı vardır. O sana nasıl gelmesen bunlar olmazdı demişse sen de içinden eğer o bana öyle davranmasa ben de zamanında böyle davranmazdım diye düşün.

İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama o kızla ilişkisinin kalıcı olmayacağını düşünüyorum. Şu an durumun çok da farkında değil çünkü sen eldesin ona göre tamamen, ceptesin. Hala peşindesin. Sosyal medya hesabı gibi hala seni görebileceği yerler varsa güzelleş, mutlu gibi görün kendini toparladıktan sonra. Pişman olacaksa böyle olur ki inan bana olur. Sakın arama sorma ve sakın engelleme bile. O hiç olmamış gibi davran, hesap kalmadı sorulacak. O onun çirkinliği anlıyorum güzelleştirmeye çalışıyorsun içinde ama o değişmez. O kızı da sakın kıskanma sadece acı ona.

inanilir gibi degil. Vicdani olmayan insan en tehlikeli insandir bence. Senden uzak olsun, ne hali varsa gorsun. Sen de kurtulduguna sevinmelisin bence, gercekten. Kimse yasattigini yasamadan da gocmez bu dunyadan, merak etme.

Reactions: Oof
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…