hayatımıza araba girdiğinden beri mutsuzuz :((

ninaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
331
11
26
Edirne
eşimle evlendikten 1 ay sonra araba hayallari kurmaya başladık intden araştırdık eşim bir tane arabayı beğendi ben aynı fikirde değildim fakat çok istekli olduğu için aldık bana düğünde takılan altınları sattık ve kredi çektik.. zaten borçlarımız varken bir borcun daha altına girdik bu yüzden çok tartışmamız oldu evliliğimizin en güzel günleri arabanın verdiği fikir ayrılığıyla huzursuz geçti ben ki kendi isteklerimi rahatlıkla ifade edebilen biriyim eşime söz geçiremez oldum hayır desem hemen surat yapıyo evet deyince de sen de istedin diyo bu nasıl iş. artık arabası onun herşeyi geçenlerde kapıyı açarken çizdim diye bi ton laf işittim. bugün da hava yağmurluydu genelde kendisi işe hep arabayla gider gelir dedimki beni işten almaya gel eşyalarımda çoktu yanımda, baktım gelmiyo aradım meğer diğer caddede beni bekliyormuş bende ısrar ettim iş yerimin olduğu sokağa girmesi için öğretmenim bi sürü hedyie geldi çocuklardan oraya taşıyamam dedim.. eşim o ara trafik cezası yemiş nasıl kızgındı anlatamam bu arada bende eşyaları içeriye sokayım derken kapıyı kaldırıma sürttüm eşim delirdi nasıl araba kullanıyo anlatamam offf çok bunaldım hayattan.....

Son düzenleme:
bilerek yapıyo değilim ya işte sakınılan göze çöp batııyo bide arabayı kullanmaya başlasam napıcak acaba :(

araba=kuma demek öğren bence bunu:43::43:

gece bi ağrıyla uyanırım eşimi uyandırırım hı hı dan başka bi şey çıkmaz ağzından ama dışardan tak tuk sesi gelsin fırlar camın önüne arabamda arabam diye..

tek sıkıntım bu olsun diyorum bende artık:51::51:

araba=kuma demek öğren bence bunu:43::43:

gece bi ağrıyla uyanırım eşimi uyandırırım hı hı dan başka bi şey çıkmaz ağzından ama dışardan tak tuk sesi gelsin fırlar camın önüne arabamda arabam diye..

tek sıkıntım bu olsun diyorum bende artık:51::51:

ama çekilmezz oldu artık tavırları yani noluyo anlamıyorum sonuçta ikimizin arabası bu sahiplanme niye.. bazen benimle sırf araba almak için evlenmiş gibi hissediyorum..

:) benimki de tır hastası. Tır görsün bütün alıcılar o tarafa yöneliyor, hele bindi mi çocuk gibi mutlu sormayın :) bayılıyorum o hallerine :)

ama sizin işiniz çok zor. eşiniz öyle bişey yaşamalı ki sizin arabadan daha değerli olduğunu öğrensin. (bişey yaşamalı derken kötü bişey değil tabi ki Allah korusun ama nasıl bişey olacağıda aklıma gelmedi bir türlü)

:) benimki de tır hastası. Tır görsün bütün alıcılar o tarafa yöneliyor, hele bindi mi çocuk gibi mutlu sormayın :) bayılıyorum o hallerine :)

ama sizin işiniz çok zor. eşiniz öyle bişey yaşamalı ki sizin arabadan daha değerli olduğunu öğrensin. (bişey yaşamalı derken kötü bişey değil tabi ki Allah korusun ama nasıl bişey olacağıda aklıma gelmedi bir türlü)

hep bayanlar ezilen taraf işte okuyoruz çalışıp çırpınıp para kazanıyoruz birikim yapıyoruz gene bi erkeğin gözünde değişmiyo konumumuz.. her şeye o karar vericek onun dediği olucak evlilik böyle bişeymiydi.. öyle olduğunu bilseydim ömür boyu flört ederdim en azından maddi olarak karışamıyodu, bi saygısı vardı.. off özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyorum hayatımı ben yönlendiremiyorum artık

Ne kadar ayıp şey ya.. Benim de arabam çok kıymetlidir ama bu kadarını da yapmam sevdiğime.

hep bayanlar ezilen taraf işte okuyoruz çalışıp çırpınıp para kazanıyoruz birikim yapıyoruz gene bi erkeğin gözünde değişmiyo konumumuz.. her şeye o karar vericek onun dediği olucak evlilik böyle bişeymiydi.. öyle olduğunu bilseydim ömür boyu flört ederdim en azından maddi olarak karışamıyodu, bi saygısı vardı.. off özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyorum hayatımı ben yönlendiremiyorum artık

aynı şeyleri bende yaşıyorum.ama bişey yapamıyorum bu durum beni sinir küpü haline getirdi.

bu ay bütün borçları yatırdık elimizde az bişe kaldı dedimki bunu idareli kullanalım kredi kartlarına dokunmmayalım baktım bir fiş masanın üzerinde kartıyla benzin almış dedim neden aldın gerek varmı zaten vardı yok acil bişe olursa diye almışmış en acil şeyimiz benzin oldu :((

Sizin ehliyetiniz var mı ? Yoksa bir an önce alın ve sizde kullanmaya başlayın.
Belirli zamanları bölüştürün. Böylece biraz sahiplenmekten vazgeçer.
Sonuçta hayat arkadaşısınız siz ve beraber almışsınız, ortak kullanım aracıdır araba.

Sizin ehliyetiniz var mı ? Yoksa bir an önce alın ve sizde kullanmaya başlayın.
Belirli zamanları bölüştürün. Böylece biraz sahiplenmekten vazgeçer.
Sonuçta hayat arkadaşısınız siz ve beraber almışsınız, ortak kullanım aracıdır araba.

ehliyet kursuna gidiyorum ama arabayı bu kaygıyla nasıl kullanıcam arabaya bişe olsa kalp krizi geçirecek.. bu kadar stresle öğrensem de kullanabileceğimi sanmıyorum :(

Ayy..Eşimin de kıymetlisidir arabası.. :1: Ben de dikkat etmeye çalışırım,bunun için kavga mı edeceğiz.. Bütün altınları satıp kredi çekip aldık,sonuçta alındıktan sonra kavgasını etmenin anlamı yok ki.. çok şükür bitti borcumuz.. hiç sesimi çıkartmadığım halde eşim kredi çekmeye tövbe etti..Bir daha asla dedi,ben de doğru yolu bulduğu için sevindim.. :27:

bazı konularda çok yüz-göz olmama taraftarıyım. para yerine geliyor ama kırgınlıklar kalıyor ... :ssz:

Eşiniz hevesini alana kadar gülüp geçin,siz de özenli olun.. biraz daha dikkat edin yeter noolcak..

Komşumuz vardı burada,araba konusunda adamdan çok kadın hassastı,arka koltuğa eşya,valiz bile koydurmuyordu.. :1:

Ayy..Eşimin de kıymetlisidir arabası.. :1: Ben de dikkat etmeye çalışırım,bunun için kavga mı edeceğiz.. Bütün altınları satıp kredi çekip aldık,sonuçta alındıktan sonra kavgasını etmenin anlamı yok ki.. çok şükür bitti borcumuz.. hiç sesimi çıkartmadığım halde eşim kredi çekmeye tövbe etti..Bir daha asla dedi,ben de doğru yolu bulduğu için sevindim.. :27:

bazı konularda çok yüz-göz olmama taraftarıyım. para yerine geliyor ama kırgınlıklar kalıyor ... :ssz:

Eşiniz hevesini alana kadar gülüp geçin,siz de özenli olun.. biraz daha dikkat edin yeter noolcak..

Komşumuz vardı burada,araba konusunda adamdan çok kadın hassastı,arka koltuğa eşya,valiz bile koydurmuyordu.. :1:

malesef ben böyle sabırlı biri değilim özellikle de isteklerim göz ardı edildiği için daha da anlayışsızlaşıyorum ona karşı.. inanın çok özeniyorum ama oluyor işte yani artık kendime güvenimi de kaybetmeye başlıyorum benden değerlimi bi araba ben öyle şeylere önem vermem pek aslında daha önce hiç bu tarz hayallerimde olmamıştı arabam olsun evim olsun vs.. evlendikten sonra şöyle arabamız olsun falan derken bide baktım iş ciddileşmiş..

Eşimin arabası kıymetli değildir,ama ben çizik vs oldu mu çok sinirlenirim. :))) :7:

Sizleri Okurken hem Şaşırdım hem güldüm hem Üzüldüm. Sonuçta Cansız varlık bunlar neyine Sevgi verirler anlamadım :50:

bende anlayamıyorum yani yüz göz olduk şu araba yüzünden bana diyoki aldığımızdan beri benimseyemedin şu arabayı napıcaktım evladım yerine koyacak değilim ya... sabır ver rabbim....

malesef ben böyle sabırlı biri değilim özellikle de isteklerim göz ardı edildiği için daha da anlayışsızlaşıyorum ona karşı.. inanın çok özeniyorum ama oluyor işte yani artık kendime güvenimi de kaybetmeye başlıyorum benden değerlimi bi araba ben öyle şeylere önem vermem pek aslında daha önce hiç bu tarz hayallerimde olmamıştı arabam olsun evim olsun vs.. evlendikten sonra şöyle arabamız olsun falan derken bide baktım iş ciddileşmiş..

Canım,isteklerinin kale alınmaması gibi düşünme,kendini üzüyorsun bu şekilde. Ben de her zaman orta yoldan yana olmaya çalışıyorum.. sonuçta evlilikte 2kişiyiz ve birinin dediği olacağına orta yolda buluşulsun... :ssz:

Tabi ki araba senden değerli değil..Erkeklerde ki otomobil sevgisi farlı ya..Çok önem verdikleri hobi gibi..

Bir de naçizane tavsiyem, ehliyetini alınca sürüş pratiği yaparken eşinle birlikte binme..Arabadan soğutuyorlar.. Ben artık eşime dedim "sen çalışacağım yerde kenarda durup oturursun ben arabayla yakın mesafede sürerim" diye..o kadar çok tartıştık ki ani fren yapıyorsun bir saat konuşuyor !! :47:

Back
X