eşimle evlendikten 1 ay sonra araba hayallari kurmaya başladık intden araştırdık eşim bir tane arabayı beğendi ben aynı fikirde değildim fakat çok istekli olduğu için aldık bana düğünde takılan altınları sattık ve kredi çektik.. zaten borçlarımız varken bir borcun daha altına girdik bu yüzden çok tartışmamız oldu evliliğimizin en güzel günleri arabanın verdiği fikir ayrılığıyla huzursuz geçti ben ki kendi isteklerimi rahatlıkla ifade edebilen biriyim eşime söz geçiremez oldum hayır desem hemen surat yapıyo evet deyince de sen de istedin diyo bu nasıl iş. artık arabası onun herşeyi geçenlerde kapıyı açarken çizdim diye bi ton laf işittim. bugün da hava yağmurluydu genelde kendisi işe hep arabayla gider gelir dedimki beni işten almaya gel eşyalarımda çoktu yanımda, baktım gelmiyo aradım meğer diğer caddede beni bekliyormuş bende ısrar ettim iş yerimin olduğu sokağa girmesi için öğretmenim bi sürü hedyie geldi çocuklardan oraya taşıyamam dedim.. eşim o ara trafik cezası yemiş nasıl kızgındı anlatamam bu arada bende eşyaları içeriye sokayım derken kapıyı kaldırıma sürttüm eşim delirdi nasıl araba kullanıyo anlatamam offf çok bunaldım hayattan.....
Son düzenleme: