hayatımıza araba girdiğinden beri mutsuzuz :((

biri arabamı dedi:53: yahu bu erkeklerin hepsi mi aynı olur, bana göre kuma, kocama göre kızı olur kendileri ve hiç abartmıyorum her sene yeni bir modelle sıfır olarak değişir, pazar sabahları kahvaltıdan önce bir kere binmeden gelmez bahanesi arabayı yıkatıp gelicem dışardanda poğaça börek alırım sen kahvaltıyı hazırlayana kadar geliyorumdur ha atlamayım araba yıkandıysa o gün camları açılmaz leke oluyormuş, yolda sulu bi zemin görsün araba kirlenmesin diye sağa sola nereye kaçacağını bilemez hele bir damla su gelsin saymadığı laf kalmaz nasıl dayanıyorum o arabada hayret ediyorum şimdi bebeğimiz var arabada emzirmeme bile karışır oldu koltuklarına kusarmış düşün artık ama zamanla alıştım:... hiiiç takma canım bu yüzden bak beterin beteri var:1:

ciddimisin canım sen:26:
bebeği arabada emzirmene de mi kızıyor eşin:53:yok daha neler
bu kadarı da fazla hiç alttan alma canım
düşkünlüklerini anlıyorum ama bu kadarı da abartılı artık:19: sonuçta araba demir yığını insanlar ölüyor hastalanıyor yaralanıyor arabaya da birşeyler olabilir bu kadar da abartılmaz ki

bizde de tam tersi benm arabaya olan düşkünlüğüm eşimi çileden çıkartıyo :30:
oğlum diye seviyorum çok değer veriyorum , kmseye de kullandırmam tabi eşim hariç ama oda benden korkusuna kullanmıyo beni sen bırak oğlunla arana grmiyim diyo:1:

araba bi tutku kızlar bağlılık bnm kendi paramla dişimle tırnağımla aldığım ilk malım o yzden öyle değerliki isim bile koydum ona düşünün:1::1: ve bu bağımlılık farklı bişi şuan piyasada bilmediğim araba yoktur her otoshow olduğunda beni orda mutlaka görebilirsniz:))

şimdi 2013 araçları bekliorum çıksın sıfr araç alıcam allah kısmet ederse...

Kimse Kusura bakmasında okuduklarıma hayret ediyorum benim eşim yapsa o arabayı çatır çatır yakarım anahtarı alır boydan boya çizerim yaparım da arabayı alır elektrik direğine sokarım ne Sacma birşey yahu alt tarafı araba ve Dünya malına hiç bi şekilde önem vermiyorum vermemde öteki tarafa benlemi gelecek çok şaşırdım :S

Son düzenleme:
hocam hevesim kırılıyor. bu yazdıklarınızı görünce. 5 yıllık öğretmenim.daha evlenmedim:( evlenmeyi çok istiyorum.

teşekkür ederim senin de öğretmenler günün kutlu olsun.. evet eşim de öğretmen.. hevesini kırmak istemem işte bazen insanın canını sıkıyo böyle erkek milleti..

malı kıymetli olan insanlardan nefret ediyorum...al arabanı başına çal diyeceksin ceza yediyse yedi ne yapalım..trafiğe çıkınca ceza yemiyenmi varr...

O arabayı ortak aldınız, niye sadece onunmuş gibi davranmasına izin veriyorsunuz?

Araba için beni kıracak, gider bi'çizikte kasıtlı atarım hiç olmazsa azar işittiğime değer:44:

Bence o arabanın ikinizin olduğunu hatırlatın. Benim babamda araba delisi adam kendine parfüm sıkmaz, arabada parfüm kokusundan geçilmez:19:

bende annemle babamın ilk kavgalarını arabamızı aldıktan sonra duyar olmuştum :37:
Bence o araba eşinizden çok sizin,kendi altınlarınızı vererek fedakarlık yapmışsınız ama eşiniz bunu görememiş bile..İsterseniz bunlar benim güvencem der saklardınız,ne kadınlar var yani...eşiniz kötüyü görmediği için kıymetinizi bilmiyo olabilir...
bu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun
eşinizin arabayla sizi almamasına takılacağınıza elleri kolları hediyeleriyle dolan sevilen bir öğretmen olduğunuzu düşünüp rahatlayabilirsiniz:)))

O arabayı ortak aldınız, niye sadece onunmuş gibi davranmasına izin veriyorsunuz?

Araba için beni kıracak, gider bi'çizikte kasıtlı atarım hiç olmazsa azar işittiğime değer:44:

Bence o arabanın ikinizin olduğunu hatırlatın. Benim babamda araba delisi adam kendine parfüm sıkmaz, arabada parfüm kokusundan geçilmez:19:

kavgaya müsait bir yapım yok malesef ya da benim tatışmalarım anlıktır da diyebilirim uzatıp mutsuz olmak istemiyorum inatlaşıp huzursuz bir ortam yaratmak yerine ödün verip mutlu olmayı tercih ediyorum galiba çünkü eşim gülerce surat asabilme kabiliyetine sahip.. aslında çekip gitmek var şöyle bi süre kafa dinlemek için ama malesef işim yüzünden burdan ayrılamam

Sırf bu yüzden arabayı yenilemek istemiyorum hoş işten çıktım ama çıkmasak değişecektik ya araba ya çocuk dedik çocuğu tercih ettik ama araba değişse yani bende uyuz olurdum arabayı kullanamazdım kesin ödüm patlardı eşim yeni diye hergün incelerdi 6 senedir alıştı bu arabaya çizilsede sesi çıkmaz en azından keyfim yerinde yaa :)))

yazılanları okudum ıyıkıde okudum esımde araba alalım dıye bana ısrar edıyo bende kararsızdım bıraz bırıkmısım vardı vermek ıstemıorum yazılanlardan sonra kesın araba almıyoruz ağrısız başımı ağrıtamam :41::41::41:

yazılanları okudum ıyıkıde okudum esımde araba alalım dıye bana ısrar edıyo bende kararsızdım bıraz bırıkmısım vardı vermek ıstemıorum yazılanlardan sonra kesın araba almıyoruz ağrısız başımı ağrıtamam :41::41::41:

Araba olsa bir dert olmasa bir dert.... Araba için bile ezilen kırılan yine kadın oluyor maalesef....üzme kendini arkadaşım

keşke benim eşimde sizinkine benzese biraz:)

krediyle güzel bir araba aldık bi baktım arkayı çarpmış kızdım biri gelmiş vurmuş dedi.bişey diyemedim ama inanmadım resmen parkederken vurmuş.bi gün baktım kocaman çizik.yine kızdım.bi gün baktım araba leş gibi bi sürü eşye taşımış iş için.bigün aradım arabayla berbat bi semte gitmiş iş için.ben özeniyorum ama eşim hiç önemsemio.o kapıları bi çarpıoki sanırsın kapı yerinden çıkıyooo...çok kızıyorum ama değişmio.bende en sonunda sattırdım.ucuz bi araba aldık rahat ettim sinirlenmiorumda:)

bizde de tam tersi benm arabaya olan düşkünlüğüm eşimi çileden çıkartıyo :30:
oğlum diye seviyorum çok değer veriyorum , kmseye de kullandırmam tabi eşim hariç ama oda benden korkusuna kullanmıyo beni sen bırak oğlunla arana grmiyim diyo:1:

araba bi tutku kızlar bağlılık bnm kendi paramla dişimle tırnağımla aldığım ilk malım o yzden öyle değerliki isim bile koydum ona düşünün:1::1: ve bu bağımlılık farklı bişi şuan piyasada bilmediğim araba yoktur her otoshow olduğunda beni orda mutlaka görebilirsniz:))

şimdi 2013 araçları bekliorum çıksın sıfr araç alıcam allah kısmet ederse...
merhaba canım. merak ettim arabayı bekarken mi almıştın.

teşekkür ederim senin de öğretmenler günün kutlu olsun.. evet eşim de öğretmen.. hevesini kırmak istemem işte bazen insanın canını sıkıyo böyle erkek milleti..

anladım hocam. yine de olumlu taraftan bakmak lazım. hayatı paylaştığınız bir insan var. siz araba konusunda birz dikkatli olduğunuzu hissettirseniz? ya da aklıma başka planlar geliyor. mesela bıktırma yöntemi uygulasanız. yani siz eşinizden daha fazla önem gösterin. onun yaptığı bir dikkatsizlikte siz ona tepki gösterin. bu hem empati kurmasını sağlayacak hem de sizin arabaya önem vermenizden bıkacak. nasıl fikir:) o kadar eğitim bilimleri gördük. uygulamaktan zarar çkmaz bence:)

kavgaya müsait bir yapım yok malesef ya da benim tatışmalarım anlıktır da diyebilirim uzatıp mutsuz olmak istemiyorum inatlaşıp huzursuz bir ortam yaratmak yerine ödün verip mutlu olmayı tercih ediyorum galiba çünkü eşim gülerce surat asabilme kabiliyetine sahip.. aslında çekip gitmek var şöyle bi süre kafa dinlemek için ama malesef işim yüzünden burdan ayrılamam
o dediğini yaz tatilinde yaparsın. ama bence az önceki planımı düşün:)

kalabalık bir aileyseniz alınabilir ama 2 kişiyseniz hiç gerek yok

yaşarken eminim stresli bi durumdur ama okurken kulağa komik geliyo bide iki kere çizmişsin arabayı hey allahım.:27:

yazilarinizi hayretle okudum kizlar cok komik geldi bana helede eslerin tavirlari
esim uyansin ona tesekker edecem
bizimde son model bir arabamiz var hayatimizda arabasiz bir donem hic olmadi ama boyle olaylarlada hic karsilasmadik
esimin arabasina cocuklar fistik adini takmisti ogun bugun arabalarimizin adi hep fistiktir navinin adida zilli
mesela esimin arabasina en son benim yigenim kusmustu ama hic sorun olmadi esim zaten essek gibi naraba kullanir
bagaj zaten daginiktir pet siseler yada ne bileyim yani sizin eslere gore harbi pistir
bana hep benim arabayi al ben seninkiylede giderim der
bizim araba tamamen bizim rahatimiza amadedir
yok boyle bir sey yaaaaaa
ama merak ettim neden boyle davraniyorlarki

keşke benim eşimde sizinkine benzese biraz:)

krediyle güzel bir araba aldık bi baktım arkayı çarpmış kızdım biri gelmiş vurmuş dedi.bişey diyemedim ama inanmadım resmen parkederken vurmuş.bi gün baktım kocaman çizik.yine kızdım.bi gün baktım araba leş gibi bi sürü eşye taşımış iş için.bigün aradım arabayla berbat bi semte gitmiş iş için.ben özeniyorum ama eşim hiç önemsemio.o kapıları bi çarpıoki sanırsın kapı yerinden çıkıyooo...çok kızıyorum ama değişmio.bende en sonunda sattırdım.ucuz bi araba aldık rahat ettim sinirlenmiorumda:)

herkes kendinde olanda kabahat buluyo :) herşeyin fazlası zarar işte ne çok hoyrat kullansın ne çok titiz olsun yok galiba böyle bi koca..

Back
X