hayatımıza araba girdiğinden beri mutsuzuz :((

anladım hocam. yine de olumlu taraftan bakmak lazım. hayatı paylaştığınız bir insan var. siz araba konusunda birz dikkatli olduğunuzu hissettirseniz? ya da aklıma başka planlar geliyor. mesela bıktırma yöntemi uygulasanız. yani siz eşinizden daha fazla önem gösterin. onun yaptığı bir dikkatsizlikte siz ona tepki gösterin. bu hem empati kurmasını sağlayacak hem de sizin arabaya önem vermenizden bıkacak. nasıl fikir:) o kadar eğitim bilimleri gördük. uygulamaktan zarar çkmaz bence:)

ben üç yıl yalnız yaşadım ailemden uzak bi şehirde sanırım artık alışmışım huzurlu stressiz bi ev ortamına iki kişi olmaya henüz alışamadım... evliliğin ilk yılı zordur derler hep ona bağlıyorum artık bu durumu..araba konusunda maşallah kendisi çok dikkatli o yüzden tepki göstercek bişe bulamıyorm zaten trafik kurallarını da bilmediğimden pek karışamıyorum.. ama onun gibi pimpirikli olsam onu taklit ettiğimi onun tavırlarıyla dalga geçtiğimi düşünür eminim.. o eğitim bilimlerinde gördüklerim hep teoride kaldı hiç hayata uygulayamadım :)

yaşarken eminim stresli bi durumdur ama okurken kulağa komik geliyo bide iki kere çizmişsin arabayı hey allahım.:27:

aklına geldikçe kızıyo.. diyorum hala özür dilemedin bak gene aklıma getirdin diyip gene söyleniyo üste çıkma taktiğiyle.. ilk zamanlar arabaya alışmamıştı kullanamıyodu bende hep tedirgin oturuyodum yanında, çantam kucağımda, şöyle bi koltuğa yayılma falan olmadan her an arabadan atlıcakış gibi :) ona da kızıyodu sanki emanete binmişin gibi bi rahat et allah aşkına diyordu.. napim benim babam usta şöfördü uyuyarak giderdim yolda eşimle binerken bildiğim bütün duaları okuyarak gidiyordum neyseki o dönemleri atlattık artık iyi kulanıyo..

Bu erkeklerin normal hali.
Benim eşimde devamlı camdan bakar arabasına.
Durur durur dur bir bakayım camdan arabaya, der gider bakar :)
Tabi araba için beni kırmaya başlar, abartırsa benim de hoşuma gitmez.
Ne olursa olsun, Allah korusun birgün arabayı size verse ve kaza yapsanız
yine arabam arabam mı diyecek.
Benden daha önemli değil ne olursa olsun arabası.

ben üç yıl yalnız yaşadım ailemden uzak bi şehirde sanırım artık alışmışım huzurlu stressiz bi ev ortamına iki kişi olmaya henüz alışamadım... evliliğin ilk yılı zordur derler hep ona bağlıyorum artık bu durumu..araba konusunda maşallah kendisi çok dikkatli o yüzden tepki göstercek bişe bulamıyorm zaten trafik kurallarını da bilmediğimden pek karışamıyorum.. ama onun gibi pimpirikli olsam onu taklit ettiğimi onun tavırlarıyla dalga geçtiğimi düşünür eminim.. o eğitim bilimlerinde gördüklerim hep teoride kaldı hiç hayata uygulayamadım :)

anladım hocam. o zaman siz araba konusunda kendinizi geliştirin. ama kocanızın empati kurması gerekiyor.yoksa çok üzüleceksinniz

şeytan diyor ki o arabaya bin git duvarlara duvarlara çarp.
eşinden kıymetli mi sanki, kapısı çizildi diye karının kalbinde çizikler bırakıyorsun be adam!

bende anlayamıyorum yani yüz göz olduk şu araba yüzünden bana diyoki aldığımızdan beri benimseyemedin şu arabayı napıcaktım evladım yerine koyacak değilim ya... sabır ver rabbim....

:))) güldüm iter istemez yazdıklarınızı okurken, benim eşimin arabası yok ama benim var. ehliyeti vardı bizimkinin ama araba olmayınca kullanamıyordu haliyle evlendikten sonra bi heveslendi benim arabaya elinden gelse ekmek almaya arabayla gidecek, her yere arabayla gitmek istiyor gidiyor yıkatıyor benzin alıyor hep bir bahanesi var işin kötü yanı çok acemiydi başlarda. ödüm kopuyordu bayılacak gibi oluyordum o sürerken arabayı binmek istemiyordum ben sürerim diyince bu sefer küsüyordu arabanı bana vermek istemiyorsun falan diyordu :D böyle garip günler geçirdik sorma çok zordu sürekli bir araba kavgası vardı. ona sorsalar o da benden şikayetçi olur herhalde arabası kıymetli diye :)

boşver çok takılmamaya çalış ama çok da taviz verme mesela sinema vb konularda sen de ısrarcı ol boyun eğme biraz da senin istediğin olsun.

bizimki de kullanmayı ilerletti neyse de artık kavgalarımız bitti araba konusunda :D

Ben hep diyorum eşime bizde bi terslik var diyede oda hep güler geçer.Benim elimden gelse arabamı salona çıkartırım baş köşeye :37: Eşimde hiç bakmaz bile.Ben çıldırrım biri yaklaşsa incelemek için falan eşim bana sakin olmam için telkin verir.Bi teneke parçası der hep önemli olan mal değil can der.Şu konudan anladığım bişey varki bende çoook abartıyomuşum:37:

Ama bunu bi hobi gibi görmek lazım zannımca:ssz:

aklına geldikçe kızıyo.. diyorum hala özür dilemedin bak gene aklıma getirdin diyip gene söyleniyo üste çıkma taktiğiyle.. ilk zamanlar arabaya alışmamıştı kullanamıyodu bende hep tedirgin oturuyodum yanında, çantam kucağımda, şöyle bi koltuğa yayılma falan olmadan her an arabadan atlıcakış gibi :) ona da kızıyodu sanki emanete binmişin gibi bi rahat et allah aşkına diyordu.. napim benim babam usta şöfördü uyuyarak giderdim yolda eşimle binerken bildiğim bütün duaları okuyarak gidiyordum neyseki o dönemleri atlattık artık iyi kulanıyo..

çok duydum böyle erkekleri. bizim arabamız yok ehliyetimizde. araba almayı düşünürsem alırım ehliyet nekadar zor olabilirki diye düşünüyorum. eşimde ısrarla araba alalım ehliyet al sen kullan ben istemem falan diyo. ama bende eminim bilmediği gibi beni direksiyonda deli eder.bide en son başkasının kullandığı bi arabada üniversitedeyken büyük bi kaza atlattım. gaz tankeriyle çarpıştık. üstelik biz yeşilde geçerken adam kırmızıda geçiyo diye. bu yüzen içimde hep korku var hiç istemiyorum direksiyona oturmak.

bi keresinde bi tanıdığın arabasıyla pikniğe gittik kimse yoktu arabayı gölgeye çekicekti eşim. ama baktım ha bire denize doğru gidiyo. durup drup gidiyo araba. koştum dedim noluyo diyoi bu araba niye geri gitmiyo :9::52:. dedim geri vitesi denesen :53:.

tabi alamadı geri vitese ben aldım. sonra geri gitti tekrar ileri taktım falan. ama bunu biyerde anlatıyım acayip bozuluyo okadar dalga geçtiğim halleri var en çok buna bozuluyo. araba kullanabilme erkekler için gurur meselesi gibi bişi herhalde. ben yinede dalgamı geçerim yemişim gururunu:56::56::56:

Back
X