anladım hocam. yine de olumlu taraftan bakmak lazım. hayatı paylaştığınız bir insan var. siz araba konusunda birz dikkatli olduğunuzu hissettirseniz? ya da aklıma başka planlar geliyor. mesela bıktırma yöntemi uygulasanız. yani siz eşinizden daha fazla önem gösterin. onun yaptığı bir dikkatsizlikte siz ona tepki gösterin. bu hem empati kurmasını sağlayacak hem de sizin arabaya önem vermenizden bıkacak. nasıl fikir:) o kadar eğitim bilimleri gördük. uygulamaktan zarar çkmaz bence:)
ben üç yıl yalnız yaşadım ailemden uzak bi şehirde sanırım artık alışmışım huzurlu stressiz bi ev ortamına iki kişi olmaya henüz alışamadım... evliliğin ilk yılı zordur derler hep ona bağlıyorum artık bu durumu..araba konusunda maşallah kendisi çok dikkatli o yüzden tepki göstercek bişe bulamıyorm zaten trafik kurallarını da bilmediğimden pek karışamıyorum.. ama onun gibi pimpirikli olsam onu taklit ettiğimi onun tavırlarıyla dalga geçtiğimi düşünür eminim.. o eğitim bilimlerinde gördüklerim hep teoride kaldı hiç hayata uygulayamadım :)