• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımızdan Çıktı sanıyordum :(

Boşanma kararınızda babanın çocuğu göreceği şartlar belirlenmiştir herhalde. O günler dışında zaten vermeme hakkınız var.
O günlerde de biraz zorlaştırın işleri. Evde kalmayın, icra ile gelip görsün. Bakalım ne kadar kararlı kızını görmeye bunu da ispatlamış olur ki bana kalırsa 1-2 denemeden sonra vazgeçecek.

canım aslında o şahsın derdi kızım değil.
annesigile yollmaıyorum uzun zamandır.
annesi doldurdu bence.

Allah yardımcın olsun canım. Ah ah işte 1 kuruş parası geçmez, açmı tokmu bilmez, evlat evlat der durur. Maksat huzur bozmak evlat sevgisi falan değil. Bu da imtihan ama işte napıcaksın ki. Bitane de ablamın başında var. 1 senedir 1 an bırakmadı yakalarını. Nasıl olucak bilmiyorum. Sana da çok dua edicem canım. Rabbim yardımcın olsun.

kadişim bende yollamak istemiyorum ama adam benım cocuğum illada görücem derse napayım.
kız bir kere gider baktık tuhaf bişiy oluyor savcılığa veririm.
gece klubu gibi bir yer iletriyor sanırım hayatı hayat değil içki ilaç ne ararsan vardır .
kızım için endişe ediyorum.
öz babası zarar verebilirmi bilmiyorum açıkcası.

Kurban olduğum Allahım görsün duysun sesimi.
babannaesi bir kaç kez aradı göndemedim.
babannesi olacak kişi arayıp gazlamış oalbilir.
sen ara sana hayır diyemezler die.
yoksa o adamda babalık hissi yok.

bırakmıyorum kızım genç kız oldu.
utanıyor sıkılıyor dicem.
sabha gelsin akşam alırım dicem.
valla ne sorun yapıyorlarsa yapsınlar .
İlaç ve alkol varsa tek başına 1 dk bile yalnız bırakma

12 yıl aklı nerdeymiş, içime oturdu yazdıklarınız.
herşey sizin istediğiniz gibi olur inşallah.

amin canım inan huzurum gitti.zaten panik atak hastasıyım kalbimde sorun var.çok kötü oldum.

Bir yorumunda cok dehset birsey soylemistin eski esinle ilgili yanlis hatirliyorsam duzeltin
oyle birine cocuk emanet edilmez bence

neydiki gülüm öyle çok şey yaşadımki.

canım aslında o şahsın derdi kızım değil.
annesigile yollmaıyorum uzun zamandır.
annesi doldurdu bence.

Farketmez sonuçta ortada mahkemenin verdiği karar var. Şu günlerde şu saatler arasında görebilir diyor.
O günlerde psikolog, polis vs gelsinler, icraya para yatırsın kızını (annesine göstermek) görmek için. Bu kadar uğraşsın madem anası için.

Allah yardımcın olsun canım. Ah ah işte 1 kuruş parası geçmez, açmı tokmu bilmez, evlat evlat der durur. Maksat huzur bozmak evlat sevgisi falan değil. Bu da imtihan ama işte napıcaksın ki. Bitane de ablamın başında var. 1 senedir 1 an bırakmadı yakalarını. Nasıl olucak bilmiyorum. Sana da çok dua edicem canım. Rabbim yardımcın olsun.

Rabbim ablana sonra bana ve tüm dardakiler yardım etsin.gerçekten çok zor benım sınavım bu.

Kızında istemiyomuş abla.
Görüştürmemen en iyisi. Şikayettemi? bulunsan acaba o_O
7 yasından sonra cocuk kendı kararını kendı verebılır aslında
ıstemıyorsa gorusmez
bazen cokmu ınce dusunuyoruz dıyorum
benımde oglum 5 yasında
sen o kadar emek ver o vicdansız iskele babası gelsin elinden alsın

düşüncesi bile ürkütücü,

umarım ne sen nede bu durumdaki hiç bir anne bu durumu yaşamaz.
aslında mantıklı dusununce velayetı alması ımkansız benım gercekten gozumden sakındıgım evladımı , 5 senedır onu aramayan babaya verme ıhtımallerı bılem yok ama
uzuldum ruyada gormek bıle yettı

kadişim bende yollamak istemiyorum ama adam benım cocuğum illada görücem derse napayım.
kız bir kere gider baktık tuhaf bişiy oluyor savcılığa veririm.
gece klubu gibi bir yer iletriyor sanırım hayatı hayat değil içki ilaç ne ararsan vardır .
kızım için endişe ediyorum.
öz babası zarar verebilirmi bilmiyorum açıkcası.

öz babalar bile zarar veriyor canım duyuyoruz.gece orada kalmasın gündüz dışarda görüşsün kızıyla ama başka türlü izin verme.

7 yasından sonra cocuk kendı kararını kendı verebılır aslında
ıstemıyorsa gorusmez
bazen cokmu ınce dusunuyoruz dıyorum
benımde oglum 5 yasında

aslında mantıklı dusununce velayetı alması ımkansız benım gercekten gozumden sakındıgım evladımı , 5 senedır onu aramayan babaya verme ıhtımallerı bılem yok ama
uzuldum ruyada gormek bıle yettı
cutem korkma senınki cocugu değil bokunu bile alamaz.

buarada annesıne babasına gonderme gıbı bır zorunlulugun yok
ben olsam gondermezdım
ayretten cocuk babannede bır zarar gorurse
anaya kamu davası acılıyor?
cocugu kıme neden nasıl emanet ettın dıyerekten?

Farketmez sonuçta ortada mahkemenin verdiği karar var. Şu günlerde şu saatler arasında görebilir diyor.
O günlerde psikolog, polis vs gelsinler, icraya para yatırsın kızını (annesine göstermek) görmek için. Bu kadar uğraşsın madem anası için.
mahkeme yazın bir ay hak veriyor.
ama o bir ay almaya kalkarsa ki kız dırmaz.
12 yaşında kocaman yıkar ortalığı.
hem kendi çalışıyor pav..... götürcek çocuğuı
bende yasal haklarımı arıcam.
ortalık karışcak ama karışsın

buarada annesıne babasına gonderme gıbı bır zorunlulugun yok
ben olsam gondermezdım
ayretten cocuk babannede bır zarar gorurse
anaya kamu davası acılıyor?
cocugu kıme neden nasıl emanet ettın dıyerekten?
benım bugun av.aramma şart oldu.

amin canım inan huzurum gitti.zaten panik atak hastasıyım kalbimde sorun var.çok kötü oldum.

neydiki gülüm öyle çok şey yaşadımki.
çok geçmiş olsun. kendine dikkat et lütfen, kızının sana çok ihtiyacı var ve olacak. ahhh bilemedim ne diyeceğimi:(
çabucak geçsin bu verdiği huzursuzluk. inan çok dokundu yazdıkların, yavrum da benzer durumları yaşayacak mı endişesi belki, kalbime değdi durumun...

Beni az çok tanıyorsunuz ;

12 yıl önce ayrıldım.

kızım babası ile bu süreçte belki 3 belki 4 kez görüştü.

maddi manevi hiç bir şekilde destek olmadılar.

o yaratık zaten benle evliyken başkasıyla beraberdi ve ayrıldık.onla evlendi ondanda ayrıldı.

15 gündür babalığı depreşti.

sürekli arıyor kızla görüşmek buluşmak istiyor.

kız istemiyor ailem istemiyor ben arada kaldım.

12 senedir görmüyorum bilmiyorum nasıl bir hayat sürüyor ne iş yapıyor kız cocuğu güvenip
kalmaya felan yollayamıyorum.

velayet için dava açsa ; alamaz biliyorum aslında ben kızımla o şahsın arasına girmekte istemiyorum.gitsin görüşsün ama ama amaaaaalar.....deli sorular.

değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
neden yorum yapmadığımı biliyorsun ne düşündüğümüde biliyorsun daşım ;)üzme tatlı canını sen bakem:KK37:

Kızınız eğer görmek isteyip dile getirmiyorsa kendi kendine kırılır küçücük kalbi. Aklı selim bir büyüğünüzle kısa da olsa yollasanız mı acaba yanına 1saat bile olsa. Yalnız kalmalarına asla müsaade etmeyin tabii ama babası sonuçta belki tanımak ister kız. Allah yardımcınız olsun

Beni az çok tanıyorsunuz ;

12 yıl önce ayrıldım.

kızım babası ile bu süreçte belki 3 belki 4 kez görüştü.

maddi manevi hiç bir şekilde destek olmadılar.

o yaratık zaten benle evliyken başkasıyla beraberdi ve ayrıldık.onla evlendi ondanda ayrıldı.

15 gündür babalığı depreşti.

sürekli arıyor kızla görüşmek buluşmak istiyor.

kız istemiyor ailem istemiyor ben arada kaldım.

12 senedir görmüyorum bilmiyorum nasıl bir hayat sürüyor ne iş yapıyor kız cocuğu güvenip
kalmaya felan yollayamıyorum.

velayet için dava açsa ; alamaz biliyorum aslında ben kızımla o şahsın arasına girmekte istemiyorum.gitsin görüşsün ama ama amaaaaalar.....deli sorular.

değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Onca yıldan sonra oluyorsa ciddi güven vermesi lazım sana samimiyet konusunda. En nihayetinde o da onun babası, hani az da bir ihtimal olsa herkes geçmişten pişmanlık duyabilir.
Ama diğer yandan da öz amcaların, dayıların hatta babaların bile neler yaptığını okuyoruz. Bunca yıldan sonra ben de pat diye güvenemezdim.

Back
X