• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımızdan Çıktı sanıyordum :(

Bu Tarz seylerı okudujca,artık evlen diyenleri kovalamk itiyorum:Kime nasıl guvencen bu devirde.Bir zamanlar cocuk yaptıgın adama guvrnıpte kendi kızını yollayamamak :KK34:

çok zor semiramis çokkk yaşayn bilir.
bu yaptıkları bunların yanlarına kalacakmı yaaaaaa

Kalmayacak kesinlikle canım.Sen gönlünü ferah tut.Huzurunuzu bozmasına
izin verme.Görüştüreceksen eğer yanlarında
güvendiğin birisi olsun mutlaka.Biliyorum sağı solu belli olmaz bu tip adamların.

Bu Tarz seylerı okudujca,artık evlen diyenleri kovalamk itiyorum:Kime nasıl guvencen bu devirde.Bir zamanlar cocuk yaptıgın adama guvrnıpte kendi kızını yollayamamak :KK34:
Eevet öz babasından korkmak çekinmek enişe etmek ?
ne acı bişey değilmi ?

şunu anladım herkese cocuk doğrulmaz.

Hem çevresi, işi, arkadaşları iyi değil hem diğer çocuğunu kaçırmaktan sicili temiz değil. Tek başına gönderme, ille isterse çocuk bende kalacak derse (!?)icra kanalıyla alsın, dava açar babanın yaşamını, çocuğa etkisini anlatır baba ile ilişiğinin kesilmesini istersiniz.

Hem çevresi, işi, arkadaşları iyi değil hem diğer çocuğunu kaçırmaktan sicili temiz değil. Tek başına gönderme, ille isterse çocuk bende kalacak derse (!?)icra kanalıyla alsın, dava açar babanın yaşamını, çocuğa etkisini anlatır baba ile ilişiğinin kesilmesini istersiniz.
böyle bir hakkım varmı gerçekten.
savcıyada hakimede anlatırım.
ben bu adama güvenmiyorum.
zaten kararda yatılı yazmıyor.
sabah alıp akşam getircek yazıyor.
ara karnede 1 hafta diyor ama.

böyle bir hakkım varmı gerçekten.
savcıyada hakimede anlatırım.
ben bu adama güvenmiyorum.
zaten kararda yatılı yazmıyor.
sabah alıp akşam getircek yazıyor.
ara karnede 1 hafta diyor ama.
Tabi ki var. Sırf babası diye, çocuğa zararlı olmasına rağmen çocuğu görecek diye bir kaide yok :) İşlettiği yere pavyon diyorsunuz, madde kullanımı olabilir diyorsunuz, çocuk kız çocuğu ve 12 senedir hiç görmeyen baba birden böyle bir hayatla kızının karşısına çıkıyor. Baba ile çocuğun görüşmesinin çocuk için sakıncalı olacağı kanaatine varırsa hakim, o görüş günleri kaldırılıyor, göremiyor baba çocuğu.

Tabi ki var. Sırf babası diye, çocuğa zararlı olmasına rağmen çocuğu görecek diye bir kaide yok :) İşlettiği yere pavyon diyorsunuz, madde kullanımı olabilir diyorsunuz, çocuk kız çocuğu ve 12 senedir hiç görmeyen baba birden böyle bir hayatla kızının karşısına çıkıyor. Baba ile çocuğun görüşmesinin çocuk için sakıncalı olacağı kanaatine varırsa hakim, o görüş günleri kaldırılıyor, göremiyor baba çocuğu.
canım adalette insanın iflahını sokuyor.
şahit bilmem ne
kimse bu adamın karşısında şahitlik yapmaz nasıl ispta ederim
sosyal medyada boy boy resimleri ver yeterli olurmukı ?

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK36:
karşısında güçlü durmmam lazım
12 senelik birikmiş nafakada 45-50 bin yapıo
artık faizi ile öder.
aylık nafakada talep ederim.
o zaman ararmı bir daha bilmem :) sanırım bide kızım 25 e girince arar

karşısında güçlü durmmam lazım
12 senelik birikmiş nafakada 45-50 bin yapıo
artık faizi ile öder.
aylık nafakada talep ederim.
o zaman ararmı bir daha bilmem :) sanırım bide kızım 25 e girince arar
Zaten kızına karşı babalık duygusu taşımıyor, uğraşacağını hiç sanmıyorum boşa stres yapıyorsun şu an bence. Belki ölüm korkusu, yaşlılık biraz hislerini dürtmüştür ama gelip geçicidir. Bu duygu sonradan insana gelmiyor, doğuştan olması gerekli. Mesela ben diğer eşinden olan çocuğunu kaçırma nedenini de annesi ile barışmak olduğunu düşünüyorum.

Zaten kızına karşı babalık duygusu taşımıyor, uğraşacağını hiç sanmıyorum boşa stres yapıyorsun şu an bence. Belki ölüm korkusu, yaşlılık biraz hislerini dürtmüştür ama gelip geçicidir. Bu duygu sonradan insana gelmiyor, doğuştan olması gerekli. Mesela ben diğer eşinden olan çocuğunu kaçırma nedenini de annesi ile barışmak olduğunu düşünüyorum.
olabilir cnm.
kadına tepki maksatlıda olabilir.

kiziniz kaç yasinda??? eger mümkünse kanunlar aksine izin vermedigi, elindende geldigi sürece görüstürme!
kizinin aklini bulandirabilir... kizinin saglam karakterli bir annesi varsa, vasifsiz bir babaya ihtiyaci yoktur...

Kızınıza zarar gelmeyeceğine emin olduğunuzda onun da bir babaya ihtiyaç duyabileceğini, sevgisini hissetmek isteyeceği anlar olabileceğini aklınıza getirin ve onları bir araya getirin. En başta söylediğim gibi zarar gelmeyeceğine emin olduğunuz sürece.

kiziniz kaç yasinda??? eger mümkünse kanunlar aksine izin vermedigi, elindende geldigi sürece görüstürme!
kizinin aklini bulandirabilir... kizinin saglam karakterli bir annesi varsa, vasifsiz bir babaya ihtiyaci yoktur...

kızım 12 yaşında kanunların belirlediği saatler belli.
hafta sonu bi gün sabah alıp akşam aldığı yere getirmek şartı var.
cocuk gitmek istemiyor.
bugun ararsa söylicek sınavlarım var test cözüyorum
gelemicem dicek.
zorla güzellik olmaz.

Kızınıza zarar gelmeyeceğine emin olduğunuzda onun da bir babaya ihtiyaç duyabileceğini, sevgisini hissetmek isteyeceği anlar olabileceğini aklınıza getirin ve onları bir araya getirin. En başta söylediğim gibi zarar gelmeyeceğine emin olduğunuz sürece.
adamın hayatı hayat değil aklınıza gelebilecek bütün kötü alışkanlıklar var.
öz babası illa zarar vermez ama güvenemiyorummmm kendimi çok
zorluyorum ama güvenemiyorummmm

Meleğimmm bitanem,bu adamın huyunu suyunu bilmiyormuydum evlenirken,birde ne iş yapar bu ex ous
abla evledniğimi zaman normal bir vatandaştı
kızım doğunca bişeyler oldu
kötü arkadaşlar edindi sonra sevgili yaptı
öyle biri olsa evlenirmiydim.
şu an gece klubu işletiyormuş abla tabiri caizse pav.....anla işte.

adamın hayatı hayat değil aklınıza gelebilecek bütün kötü alışkanlıklar var.
öz babası illa zarar vermez ama güvenemiyorummmm kendimi çok
zorluyorum ama güvenemiyorummmm
daşım elalemin yollu herifinden (bu yollu lafı bi kadınlara gitmiyomuş dimiiiiii:KK70:) bu kıza baba maba olmaz ...yolda baba kız gezerken nabıyon lan ke...nacı dese biri yavrumun suratı yerlere paspas olur bu sebep ile mümkün mertebe bahaneleri diz..zaten kendine değil o eski bet kaynanadan çıkıyordur bu fikirler çok merak ediyorsa torununu bi cafede görüşsün..zamanında yedikleri hurmalar bir gün muhakkak tırmalayacaktı bunları o günde bu gün olur işte misss:KK70:

Back
X