- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi FallenAngel
abla sende mi ous yaMeleğimmm bitanem,bu adamın huyunu suyunu bilmiyormuydum evlenirken,birde ne iş yapar bu ex ous

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla sende mi ous yaMeleğimmm bitanem,bu adamın huyunu suyunu bilmiyormuydum evlenirken,birde ne iş yapar bu ex ous
Bende eger bır gun ararsa 5 senedır bırıktırdıgı nafakaları suratına carpacagımkarşısında güçlü durmmam lazım
12 senelik birikmiş nafakada 45-50 bin yapıo
artık faizi ile öder.
aylık nafakada talep ederim.
o zaman ararmı bir daha bilmem :) sanırım bide kızım 25 e girince arar
abla sende mi ous yasaygılar
![]()
fakire fukaraya dağıt başınızın gözünüzün sadakası olsun işteBende eger bır gun ararsa 5 senedır bırıktırdıgı nafakaları suratına carpacagım
ben asla onun parasını ıstemıyorum o sebeble odemedıgı nafakaların pesıne dusmedım
daha benım kazandıgım davanın tazmınatınıda odemedı umurumda degıl
ama cocugu bır ararsa
mahkemeye verecegım bende
ha parayla naparım bılmıyorum
ama har vurup harman savurururum dıyorum
ama ıstmeıyorum parasınıda onun olsun kendısıde
abla evledniğimi zaman normal bir vatandaştı
kızım doğunca bişeyler oldu
kötü arkadaşlar edindi sonra sevgili yaptı
öyle biri olsa evlenirmiydim.
şu an gece klubu işletiyormuş abla tabiri caizse pav.....anla işte.
zamanında bozdugu pskılojımı yerıne getırırımfakire fukaraya dağıt başınızın gözünüzün sadakası olsun işte![]()
benım eskı esımde kulakları cınlasınGerçek yüzünü sonradan göstermiş işte,kötü arkadaş,sevgili ayağı derken sıra gelmiş o kısıma ..
benım eskı esımde kulakları cınlasın
vur ensesını al ekmegını bır tıp ıdı
ıyıydı bıraz umursamazdı aam bende genıs bır kadınım yanı
sonracıma ufak ufak bısıler sezmeye basladım.
sonunda yaklaladım
anam adam oldu bır seytan
neler yaptı neler soyledı
anca bır ınsan kendını bu kadar sılebılırdı dıyorum
o yuzden ablacım ayrılırken herkez kotu
daşım elalemin yollu herifinden (bu yollu lafı bi kadınlara gitmiyomuş dimiiiiii) bu kıza baba maba olmaz ...yolda baba kız gezerken nabıyon lan ke...nacı dese biri yavrumun suratı yerlere paspas olur bu sebep ile mümkün mertebe bahaneleri diz..zaten kendine değil o eski bet kaynanadan çıkıyordur bu fikirler çok merak ediyorsa torununu bi cafede görüşsün..zamanında yedikleri hurmalar bir gün muhakkak tırmalayacaktı bunları o günde bu gün olur işte misss
![]()
Bende eger bır gun ararsa 5 senedır bırıktırdıgı nafakaları suratına carpacagım
ben asla onun parasını ıstemıyorum o sebeble odemedıgı nafakaların pesıne dusmedım
daha benım kazandıgım davanın tazmınatınıda odemedı umurumda degıl
ama cocugu bır ararsa
mahkemeye verecegım bende
ha parayla naparım bılmıyorum
ama har vurup harman savurururum dıyorum
ama ıstmeıyorum parasınıda onun olsun kendısıde
Gerçek yüzünü sonradan göstermiş işte,kötü arkadaş,sevgili ayağı derken sıra gelmiş o kısıma ..
aprkim o kadın aradı oğlumm arıoz cocuk gelmio annesi getirmio iyice bizden koptu
sen ara sen ararsan fallen tırsar yollar demiştir.
mahlukatlar.
benım parada gözüm olsaydı hergün arar nafaka nakafa derdim.
kendime eyri gelio koca kış ayakkabı almam çizme almam kızıma herşeyini alırım
hiç bir şeyi eksik değil en güzel okulda okuo dershaneye gidiyo.
Allahıma şükür 12 senedir çiçek gibi baktım yavruma.
madem çocuğun babasıyım hakkını savunuo
o zaman verecek birikmiş nakafayı cocuğa hesap açıp yatırcam
üniv.yesin içsin oje ruj alsın.
o pis oparasını eğitimine karıştırmam zaten
ssadece zevkine yesin çatır çatır.
her ay 500 tl ödesin nasılmış evlat sahibi olmak anlasın
derdim para değil cute
tabi canım mayasında varmış abla.
aynen canım utancından kız arkadaşlarımla tokalaşamazdı bile.benım eskı esımde kulakları cınlasın
vur ensesını al ekmegını bır tıp ıdı
ıyıydı bıraz umursamazdı aam bende genıs bır kadınım yanı
sonracıma ufak ufak bısıler sezmeye basladım.
sonunda yaklaladım
anam adam oldu bır seytan
neler yaptı neler soyledı
anca bır ınsan kendını bu kadar sılebılırdı dıyorum
o yuzden ablacım ayrılırken herkez kotu
Ben babamla görüşmüyorum. Bunu öğrenen kişiler de nasıl görüşmüyorsun, ne olursa olsun babandır diyorlar ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Evlilerken babamın elinde bir oyuncakla geldiğini bilmem, beni dinlediğini, bir yere götürdüğünü cahildi bilmiyordu belki ama bunlar bahane değildi. Ayrıldılar yine de aradım babamdır dedim ben aramadan aramaz sormaz merak etmezdi bir ihtiyacım için aradığımda öbür gün telefonu kapatmış olurdu sürekli bir işi olmadığından çok cüzi bir nafaka ödüyordu. Öyle böyle yine de görüştüm ben çağırınca zorla gelse de, bir evi vardı müteahite vermiştik zaten o yapılırken ve bizi kirada olduğumuz dönem boşandılar o ev bitti ve bizden habersiz satmış parasını yemiş bize pazardan üç beş çul çaput aldı meğer sattığı evin parasıymış evladım var demedi oğlum var ev kuracak demedi kızım var evlenecek demedi yine de görüştüm. Evleneceğim zaman söylediğimde evleneceğim kişiyi tanımak bile istemedi merak etmedi, sana şunu bunu alıcam dedi en aradı ne sordu ne yaptın söz nişan diye hiç sormadı ki annem ağabeyinin karısıyla görüşüyordu mutlaka haberi vardı ama aramadı bir iğnesi bile yok evimde o saatten sonra kestim görüşmeyi son damla oldu istemem nişanım dayımlarda oldu. Kendi maaşımdan biriktirdğimle, dayımların yardımıyla eksiksiz evlendim birkaç ay sonra aradı düğününe çağırmadın diye ne yaptın ki benim için çağırayım dedim bitti kardeşim görüşüyor ben görüşmüyorum. Yani kararı kızın verecek görüşmek istiyorsa görüşsün belirli zamanlarda ve evinde kalma olmadan ama istemiyorsa da görüşmesin.
aman karşına çıkmasında parasını alsın ..... töbe yaaazamanında bozdugu pskılojımı yerıne getırırım
yer ıcer gezerım![]()
kötü biri ama cocuğuna zarar vericek kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum.Neticede babası görüşsün diyeceğim ama kendisi de istemiyormuş.
Bilemedim ki, eski eşinin nasıl biri olduğunu en iyi sen bilebilirsin.
kötü biri ama cocuğuna zarar vericek kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum.
kızım şokta canım 12 sene olmuş dile kolay bilmiyorkiBen de öyle düşündüğüm için görüşmeleri gerektiğini savunurdum eğer kızın da isteseydi...
kızım şokta canım 12 sene olmuş dile kolay bilmiyorki
ha elin adamı ha babası
alışması etmesi zaman alacak.
ama ben kuru kuru kurban olurum olsun istemiyorum
12 senedir ben bakıyorum o cocukla manevi bağ kuracaksa hayatımıza
balıklama dalacaksa
maddi yukumluluklerınıde artık alacak.
Eevet öz babasından korkmak çekinmek enişe etmek ?
ne acı bişey değilmi ?
şunu anladım herkese cocuk doğrulmaz.