Hayatımızı ilişkimzi ele geçiren teknolojiyle nasıl baş edebiliriz ???

mutsuzlarkralicesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
39
16
3
Arkadaşlar merhaba, hepimizin ortak sorunsalı teknolojiye fazla kapılmış olmamız. Eşim 7*24 telefonla oynuyo resmen. Ses etmesem asla basını kaldırmaz telefondan ve ben cok sıkıldım artık bu durumdan. evlılık denen bırsey kalmadı aynı evı ve yatagı paylasma dısında. ne en ufak bır sohbet var ne baska bırsey. varsa yoksa telefon. sızdede oyle mı? bu sorunla nasıl basa cıkabılırız ? onerılerıınızı beklıyorum.

Arkadaşlar merhaba, hepimizin ortak sorunsalı teknolojiye fazla kapılmış olmamız. Eşim 7*24 telefonla oynuyo resmen. Ses etmesem asla basını kaldırmaz telefondan ve ben cok sıkıldım artık bu durumdan. evlılık denen bırsey kalmadı aynı evı ve yatagı paylasma dısında. ne en ufak bır sohbet var ne baska bırsey. varsa yoksa telefon. sızdede oyle mı? bu sorunla nasıl basa cıkabılırız ? onerılerıınızı beklıyorum.[/QUOTE mrb cnm çok güzel bi konu.maalesef benim eşim de öyle. Sabahtan aksama kadar online oyun oyun yoksa telefon .Doğru düzgün yemek bile yiye mi yoz artık. Tek kelime konuşmaz .gözü beni görmüyor adeta bağımlı ĞİBİ. Çocuk ta yok BN var miyim.yok muyum belli değil. Sende var mi cocuk

oyy anladim olur insallah hayirli zamanda su zamanda cocuk olmuyor diye bir olay kalmadi coksukur. ama bu durumlarda uzuyor iste ben 2 senelik evliyim korundum hic denemedim cocuk olsun diye ins evliligim bir otursa allahin izniyle su durumda cok zor cocuk

Bizimde evliliğimizin başında aynı sorun vardı. İlk zamanlar trip yapardım benle ilgilenmiyorsun diye. Baktım hiç bi işe yaramıyor en sonunda işi cilveye döktüm. Ne zaman eline telefon alsa bi muhabbet açtım, yanına gittim rahat vermedim sürekli. Sonra alıştı :) yapayım diye kendisi bırakır oldu.. Şmdi çok nadir yapıyor benim eskisi kadar üstüne düşmememe rağmen. Uğraş gerekiyor yani biraz :)

Buna cok karsiyim. Asil benim ilgiye ihtiyacim var demekki telefonla oynamasindan beni ihmal etmesindwn rahatsiz oluyorum demekki kiziyorum kiriliyorum. Ve o bunun umursamiyor oyununa telefonuyla vakit gecirmeye devam ediyorsa burda ugras vermesi gereken kisi ben degilim. Her zaman erkeginmi ilgiye ihtiyaci olur en cok kadinin ilgiye ihtiyaci olur aslinda . Karsi taraf bunu takmiyorsa kendi bilir. Ilgim baska yonlere kayar o zaman bende insanim bir yerde. dusunsenize sizi gormeyen bir adam varsa yoksa oyun telefon. telefonda oyun arastirmak yerine karimi nasil mutlu ederimi arasttirsin mesela eger evliligini dusunuyorsa. bakin yine kadin halimle ben bir cozum ariyorumki bu postu actim. ilgisiz olan ben ama cozum arayanda ben . ama bir yere kadar ✋

Buna cok karsiyim. Asil benim ilgiye ihtiyacim var demekki telefonla oynamasindan beni ihmal etmesindwn rahatsiz oluyorum demekki kiziyorum kiriliyorum. Ve o bunun umursamiyor oyununa telefonuyla vakit gecirmeye devam ediyorsa burda ugras vermesi gereken kisi ben degilim. Her zaman erkeginmi ilgiye ihtiyaci olur en cok kadinin ilgiye ihtiyaci olur aslinda . Karsi taraf bunu takmiyorsa kendi bilir. Ilgim baska yonlere kayar o zaman bende insanim bir yerde. dusunsenize sizi gormeyen bir adam varsa yoksa oyun telefon. telefonda oyun arastirmak yerine karimi nasil mutlu ederimi arasttirsin mesela eger evliligini dusunuyorsa. bakin yine kadin halimle ben bir cozum ariyorumki bu postu actim. ilgisiz olan ben ama cozum arayanda ben . ama bir yere kadar ✋
Bende zaten "kadın halinle"neler yapabilirsin diye bi seçenek sundum ve unutma ki herşey kadının elinde. Bu düşünceyle giderse zaten bu işin sonu şiddetli geçimsizlikten boşanmaya kadar gider. Sen ben olayı evlilikte kesinlikle olmaması gereken bişey. O zaman o bana karşı öyleydi, ben biraz kovalayıp şmdi kenara çekildim. Şmdi ben yaptığımda oda bana aynı ilgiyi gösteriyor. Maalesef bişeyler vermeden, bişeyler kazanılmıyor. Önce o versin bilmemne olaylarına giriyosanda çözüm arayan sen olmuyosun maalesef.

evet haklisiniz ma 2 senedir deniyorum ve degisen birsey yok olmadi olmuyor . neden kendimi yorayim beni cabami mutsuzlugumu gormuyorsa karsimdaki
Erkeklerin en nefret ettiği şey kesinlikle bır bır söylenme, sürekli şikayet halinde olma,hiç bi şeyden memnun olamamadır. Bunu ona hissettirmemelisin. Böyle şikayet ederek değilde tatlı tatlı üstüne gitmelisin. Uğraş vermelisin ilgilenmelisin. Mesela onun hoşuna giden, ilgisini çeken bi konu açabilirsin. Onu biraz övebilirsin. Yani demek istediğim ilgisini farklı yöne çekebilmek. Orda bulduğu şeyin daha fazlasını bulsun sende. Tam tersi onu soğutup ona itmemelisin demek istediğim bu. Ha bunları yaparsın yinede olmaz, o zaman eyvallah. Sen umursamazsın bu sefer. Yapman gerekenleri yapar çekilirsin kenara, bi hobi edinirsin onla uğraşırsın. O yokmuş gibi davranırsın. Oda anlar sonra neyin ne olduğunu. Bunlar sadece tecrübeyle sabitlenmiş tavsiyeler. Sana uyar uymaz uygular uygulamazsın ben sadece fikir vermek istedim..

cok dogrusunuz haklisiniz ama bir yerden sonra patliyor insan neden hep ben diyorum neden hep ben yapmaliyim bunlari . kirilab uzulen alinan benim onun yemin ediyorum umrunda bile degil takmio resmen .neden cabalayim o zaman diOrum bende iste cunku yoruldum artik. kadin oldugumu hissetmek istiyorum bende

Erkeklerin en nefret ettiği şey kesinlikle bır bır söylenme, sürekli şikayet halinde olma,hiç bi şeyden memnun olamamadır. Bunu ona hissettirmemelisin. Böyle şikayet ederek değilde tatlı tatlı üstüne gitmelisin. Uğraş vermelisin ilgilenmelisin. Mesela onun hoşuna giden, ilgisini çeken bi konu açabilirsin. Onu biraz övebilirsin. Yani demek istediğim ilgisini farklı yöne çekebilmek. Orda bulduğu şeyin daha fazlasını bulsun sende. Tam tersi onu soğutup ona itmemelisin demek istediğim bu. Ha bunları yaparsın yinede olmaz, o zaman eyvallah. Sen umursamazsın bu sefer. Yapman gerekenleri yapar çekilirsin kenara, bi hobi edinirsin onla uğraşırsın. O yokmuş gibi davranırsın. Oda anlar sonra neyin ne olduğunu. Bunlar sadece tecrübeyle sabitlenmiş tavsiyeler. Sana uyar uymaz uygular uygulamazsın ben sadece fikir vermek istedim..
Mrb çok güzel yazmış siniz . Dedikleriniz hepsi harfiyen doğru.Tek yanlış karşımızdaki insanın bencil olması düşüncesiz olması vs.Zaten düşünceli erkek veya kadın fark etmez empati kurması gerek bunlar da yok ama

cok dogrusunuz haklisiniz ama bir yerden sonra patliyor insan neden hep ben diyorum neden hep ben yapmaliyim bunlari . kirilab uzulen alinan benim onun yemin ediyorum umrunda bile degil takmio resmen .neden cabalayim o zaman diOrum bende iste cunku yoruldum artik. kadin oldugumu hissetmek istiyorum bende
Mrb CNN.naber iyi misin.İnan ondan uzaklasarak da bir cozum elde edemez sin Tam Tersi esimizin işine gelir .Rahat rahat oyun telefonla ilgilenir vakti ni geçirir.Ayni evde iki yabancı gibi oluruz .Sonu boşanma ya gider cinsellik TE biter aşkta sevgi seli

Tabi cnm bende dene dim işe yara madi .Umrunda bile değil di
Hep biz ilgileniyoruz.Ama bizde insanız hiç karşılık almamıza rağmen verdik artık yeter benden bu Raya kadar valla bakalım ne olacak .Pek hayırlı görün mu yor.Bazen düşünüyorum da bir heves mı ydi geldi geçti diye

Bu kadar karamsar olmayın kızlar.. Çok büyük bi sorun haline gelirse alın karşınıza konuşun kendi kafanızda bitirmeden önce. Çünkü aslında hiçte sizin düşündüğünüz gibi çıkmayabiliyor bazı şeyler.. Allah yardımcınız olsun inşallah

Surekli bunu dile getirip tartisiyorsaniz bi yerden sonra sizi umursamaz,erkeklerde kulak ardı etme yaygındır. Ne de olsa söylenir söylenir yine eskiye döneriz diye düşünür. Alip karsiniza kararli bi sekilde ciddi ciddi konusursaniz belki etkili olabilir,olmadigi taktirde siz de yaptirim uygulayin ufaktan ufaktan..

Back
X