Hayatın bütün renkleri silinmiş sanki

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Böyle bir güne uyandım. Renksiz, keyifsiz, mutsuz. Elle tutulur hiçbir sebebim yok. Gücüm yok enerjim yok. Ölmüşüm de aglayanim yok.

Durup durup ağlıyorum sebepsizce yahu. Yapılacak tonla işim var erteliyorum da erteliyorum. Kendimden tiksinmeye başladım artık. Şu saat oldu yataktan çıkmadım. Halbuki ailemin yanına gidecektim bugün türlü bahaneler uydurup iftar sonrasına erteledim. Elimi kaldiramiyorum sanki. Annem olsa gençliğin de içine ettin derdi

Hala birgün çok başarılı olmanın hayallerini kuruyorum. Ama yatarak.

Başlığa bayıldım, konuyu okumadan direk başlığa atladım yorum için. Al benden de o kadar :-(

annen süper gnçliğin de içine ettin ne beceriksiz kızsın dercesine

Genclik zaten benden once icine etmisti de.

Ruh halinin sebebi varsa gecicidir, gecici degilse depresyondur. Ne soyledim anla simdi.
Ruh halimin sebebi var da yok aslinda

Bir süredir böyle asalak gibi yaşıyorum. Bir dönüm noktasindayim. Okul bitti şimdi attığım adımlara göre hayatım şekillenecek. Içim sıkılıyor yanlış karar vermekten korkuyorum

Yataktan cikamadin mı hala? İki küçük çocukla once temizlik yaptim, sonra arkadaşımla antika pazarina sonra da mesire yerine. Bu arada iftarliklar hazırlandı şimdi çocuklar yıkanacak, ütü yapılacak. Galiba insan yaşlandıkça hayatın geçtiği korkusuyla daha diri oluyor

En azindan karar verecek bir hayatin var. Ben de o da yok. Alanimda is bulamiyorum.Iki yuksek lisans dan sonra okumak istemiyorum. Ruyamda kitap yazmaya yonlendiriliyorum sonra yine ayni. Kirli bulasiklar, acik KK ve TV

Ya zaten senin gibileri gorunce iyice kendimden tiksiniyorum. Yat kalk tekrar yat ye iç yat. Boyle hayat mi olur? Ha yapacak işim olmasa bu kadar kizmam kendime tonlarca işim var

En azindan karar verecek bir hayatin var. Ben de o da yok. Alanimda is bulamiyorum.Iki yuksek lisans dan sonra okumak istemiyorum. Ruyamda kitap yazmaya yonlendiriliyorum sonra yine ayni. Kirli bulasiklar, acik KK ve TV
Benim zaten bütün sitemim kendime hayatıma değil bir baskasi olsa yerimde bu hayatı daha güzel yasayabilirdi

Hayallere ara ver gerçeklerine dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…