annen süperBöyle bir güne uyandım. Renksiz, keyifsiz, mutsuz. Elle tutulur hiçbir sebebim yok. Gücüm yok enerjim yok. Ölmüşüm de aglayanim yok.
Durup durup ağlıyorum sebepsizce yahu. Yapılacak tonla işim var erteliyorum da erteliyorum. Kendimden tiksinmeye başladım artık. Şu saat oldu yataktan çıkmadım. Halbuki ailemin yanına gidecektim bugün türlü bahaneler uydurup iftar sonrasına erteledim. Elimi kaldiramiyorum sanki. Annem olsa gençliğin de içine ettin derdi
Hala birgün çok başarılı olmanın hayallerini kuruyorum. Ama yatarak.
Annem olsa gençliğin de içine ettin derdi
Ruh halimin sebebi var da yok aslindaGenclik zaten benden once icine etmisti de.
Ruh halinin sebebi varsa gecicidir, gecici degilse depresyondur. Ne soyledim anla simdi.
Ruh halimin sebebi var da yok aslinda
Bir süredir böyle asalak gibi yaşıyorum. Bir dönüm noktasindayim. Okul bitti şimdi attığım adımlara göre hayatım şekillenecek. Içim sıkılıyor yanlış karar vermekten korkuyorum
Ya zaten senin gibileri gorunce iyice kendimden tiksiniyorum. Yat kalk tekrar yat ye iç yat. Boyle hayat mi olur? Ha yapacak işim olmasa bu kadar kizmam kendime tonlarca işim varYataktan cikamadin mı hala? İki küçük çocukla once temizlik yaptim, sonra arkadaşımla antika pazarina sonra da mesire yerine. Bu arada iftarliklar hazırlandı şimdi çocuklar yıkanacak, ütü yapılacak. Galiba insan yaşlandıkça hayatın geçtiği korkusuyla daha diri oluyor
Benim zaten bütün sitemim kendime hayatıma değilEn azindan karar verecek bir hayatin var. Ben de o da yok. Alanimda is bulamiyorum.Iki yuksek lisans dan sonra okumak istemiyorum. Ruyamda kitap yazmaya yonlendiriliyorum sonra yine ayni. Kirli bulasiklar, acik KK ve TV
Böyle bir güne uyandım. Renksiz, keyifsiz, mutsuz. Elle tutulur hiçbir sebebim yok. Gücüm yok enerjim yok. Ölmüşüm de aglayanim yok.
Durup durup ağlıyorum sebepsizce yahu. Yapılacak tonla işim var erteliyorum da erteliyorum. Kendimden tiksinmeye başladım artık. Şu saat oldu yataktan çıkmadım. Halbuki ailemin yanına gidecektim bugün türlü bahaneler uydurup iftar sonrasına erteledim. Elimi kaldiramiyorum sanki. Annem olsa gençliğin de içine ettin derdi
Hala birgün çok başarılı olmanın hayallerini kuruyorum. Ama yatarak.
SanmamOruçtandır o oruçtan
Taze doktorumben de aynı durumdayım :) mesleğin ne okuyor musun
Taze doktorum
Terkedileli aylar oluyorahahahah
sevgilinden de ayrıldıysan kulübüme hoş geldin :)
tabi benim bir de başımda 35 yaşında bekar öğretmen abla faktörü var.
Onu burda söylemem pek hoş olmazhangi şehirdesin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?