• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatın gerçekleri :(

hatunkisisi16

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
6
2
6
34
merhaba 6 aylık evliyim, ve hiç bir zaman huzurlu bir günümüz olmadı, evin erkeği sanki bendim, ne sorumluluk alıyor ne başka bişey, en ufakşeylerde bağrıp çağırır sürekli yatmak ister , bi aktivite yapamazsın çünkü fazlasıyla tembel, işe git gel, bende haftaiçi çalışıyorum haftasonu haliyle bişeyler yapmak istiyorum, kendi gelmediği gibi banada müsade etmiyor, bir yere gitmeme gezmememe topuklu ayakkabı giymeme bile müsade yok, aramızda cinsellikte yok gbi adam çok isteksiz ayda iki kere birlikte oluyoruz ben yanaşıyorum istemiyorum yorgunum diyor, yoruldum bende artık :( mutsuz olmak için evlenmemiştim ama mutlu olabildiğim gün yok, sorumluluğum çok fazla iş güç yemek ev temizliği herşey bende.... evlendiğimiz ilk gün beni tv yüzünden bağırıp çağırıp ağlatmış bir insan, ne yapacağm bilmiyorum bi akıl verin.

Erkeklerin cinselliğe isteksizleşmesi durumuna bir anlam veremiyorum.
Evlenmeden önce yapışıyorlar evlendikten sonra yorgunum başım agrıyor.
Biz dizilerde böyle bahaneleri kadınlar yapıyo diye izleyip öğreniyoduk ama gercek hayatta tam tersi :))
Yani işi cokmu yogun yada stresli bir dönemden mi geçiyor acaba.
Borç harç sıkıntısı var mı?

Son düzenleme:
Evet bencede e cocuk yapma
Suan yapabılecegın sey esınle konusup orta yolu bulmak
Bulamıyorsanız bosanmaya gıder zaten
Ama cocuk yapayım duzelır dersenız
İşler sarpa sarar
İyi korunun

merhaba 6 aylık evliyim, ve hiç bir zaman huzurlu bir günümüz olmadı, evin erkeği sanki bendim, ne sorumluluk alıyor ne başka bişey, en ufakşeylerde bağrıp çağırır sürekli yatmak ister , bi aktivite yapamazsın çünkü fazlasıyla tembel, işe git gel, bende haftaiçi çalışıyorum haftasonu haliyle bişeyler yapmak istiyorum, kendi gelmediği gibi banada müsade etmiyor, bir yere gitmeme gezmememe topuklu ayakkabı giymeme bile müsade yok, aramızda cinsellikte yok gbi adam çok isteksiz ayda iki kere birlikte oluyoruz ben yanaşıyorum istemiyorum yorgunum diyor, yoruldum bende artık :KK43: mutsuz olmak için evlenmemiştim ama mutlu olabildiğim gün yok, sorumluluğum çok fazla iş güç yemek ev temizliği herşey bende.... evlendiğimiz ilk gün beni tv yüzünden bağırıp çağırıp ağlatmış bir insan, ne yapacağm bilmiyorum bi akıl verin.
hem yeni evli olup hem ayda bir olması çok garip
yine hem kıskanıp oraya buraya yollamayıp topuklu giymene müsaade etmeyip yine ayda bir olması garip gerçekten .

evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyordum maalesef, bana çok farklıydı, evet kendisi stresli bir işte çalışıyor, evlenirken kredi çektik kimse yardımcı olmadığı için ama çok şükür ödeyebliyoruz ikimizde çalışıyoruz. arada ben telef oluyorum işte :( bebek yap diyenlere bu adamdan çocuk mu yapılır dememek için zor tutuyorum kendimi

Önceden böyle miydi? Giyimine gittiğin yere kadar karışıyor muydu?
Eğer sonradan böyle olmadıysa adam değişmemiş siz sinyalleri iyi analiz edememişsiniz.
Çözüm basit ama siz ne istediğinizi biliyor musunuz?
Bu durum size sıkıntı verdiyse devamı daha sıkıntılı olacak.
Sakince oturun konuşun, beklentilerinizi anlatın, onun beklentilerini sorun ve dinleyin.
Ne yapabilirsiniz bir bakın. Bunları konuşamıyorsanız zaten ortak bir hayat paylaşmıyor ve paylaşamayacaksınız.

Evliligin ilk aylarindasin sayilir biraz daha bekle ama cocuk yapmadan bekle. Alisma evresinde belli ki duzelirse ne ala. Duzelmezse herkes kendi yoluna

korun, korun diyoruz hepimiz ama ayda 2 kere birliktelikten kesin hamile kalır arkadaş :işsiz:

Hiç mi tanımadınız evlenmeden önce kendisini?Yani hep böyleyse bile bile lades olmuş.
Bence ayrılın.Ayrılamam yeni evliyiz derseniz de çocuk yapmayın derim.Bu evliliğin sonu her türlü ayrılık olur çünkü bari çocuk sefil olmasın

Ömür geçmez böyle bi adamla
Farzet çocuğun oldu bütün sorumluluk sense adam tembel diyorsun hic biseyiyle ilgilenmeyecek emin ol bana ne diyecek daha çok tartışma kavga olacak
Şimdiden böyleyse ilerisini sen düşün

ben 24 o 26 yasında, flört döneminde tek bir tartışmışlığımız bile olmadı 2 senede, ve nişanlılıktada tartışırdıkta bu kadar hiç olmadı, halime gülüyorum bazen evlenmeden önce başın ağırmasın diyen erkek şimdi tembellikten yanaşmıyor.

ben 24 o 26 yasında, flört döneminde tek bir tartışmışlığımız bile olmadı 2 senede, ve nişanlılıktada tartışırdıkta bu kadar hiç olmadı, halime gülüyorum bazen evlenmeden önce başın ağırmasın diyen erkek şimdi tembellikten yanaşmıyor.

Sevişmek ve hayattan elini eteğini çekmek için erken bir yaş.
Borç yükünüz belki eşinize ağır gelmiştir.
Şu mesajınızdan eşinizin bıkkın, yorgun ve mutsuz olduğu anlaşılıyor.

Back
X