• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatın gerçekleri :(

çocuk düşünce yok, ama biraz daha sabredip içimde keşke bırakmak istemiyorum, konuşamıyoruz çünkü konuşunca hemen bağırmaya başlıyor, cinsellik şartmıymış niye takıyormuşum

evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyordum maalesef, bana çok farklıydı, evet kendisi stresli bir işte çalışıyor, evlenirken kredi çektik kimse yardımcı olmadığı için ama çok şükür ödeyebliyoruz ikimizde çalışıyoruz. arada ben telef oluyorum işte :KK43: bebek yap diyenlere bu adamdan çocuk mu yapılır dememek için zor tutuyorum kendimi
bencede çocuk mocuk yapmayın
6 aylık evli adam ayda 1 olur mu yaaa!!
oturun konuşun adam gibi kendine gelsin

Tembellik ve cinsel isteksizlik psikolojik olabilir. Bir uzmana danışarak belki bu durumu belki değiştirebilirsiniz.

Ancak size karışması ve yasaklar koymasının o kişinin karakteriyle ilgili oldugunu düşünüyorum.
Birden bire değiştigini sanmıyorum. Evlenmeden önce sizi kıskanıyor muydu, eleştiriyor muydu? ve bunu nasıl karşılıyordunuz mesela?

Cinsellikle ilgili sorunlar da bu kıskanclıgı tetiklemiş olabilir ancak yine de insan karşısındaki kişinin kararlarına saygı duymak ve o kişinin kendisine uygun olup olmadıgını düşünmek yerine "yasak koymayı" seçiyorsa bu yine zihniyet meselesidir.

Sakın ''Çocuk yapayım da düzelir kocam.'' diye düşünme. Düzelmez.

6 aylık evlilikte ne isteksizliği yahuu? Bir sorunu vardır belki konuş bence. Cinsellik senin için önemli olmayabilir ama benim için önemli de.

Cinsellik olmayan ilişkiler er ya da geç çıkmaza giriyor.

Nasil evlenebildin boyle bi erkekle bacim hic mi farketmedin huyunh suyunu daha cok yenisiniz bide sasirdim

Back
X