- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
- Konu Sahibi Kardelen Semerci
Çok değişik ve incelenmesi gereken bir vaka benceoğluna yapmıyor bu kadar ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok değişik ve incelenmesi gereken bir vaka benceoğluna yapmıyor bu kadar ya
İşte alınmasınlar diye gidiyorum haftada bir suratım hiç gülmüyor daima sert duruyorum doğru diyorsunuzHaftada bir çok fazla böyle kv'ye ve bunu rutin yapmanız size sıkıntı yaratır. Günleri farkli farklı seçin ve her hafta gitmeyin. Şakayla karışık laf soktuğunda sizde aynı şekilde cevap verin gülerek ee yeni evliyiz falan diyin zamanla alışır yoksa daha sert tutum sergilersiniz
Benmiyim evladı eşimmi bilemedim ya öz annem bana böyle alınmıyor yaÇok değişik ve incelenmesi gereken bir vaka bence![]()
Doğru diyorsun aslında bi uğraş bulmak lazım ama yine bir araya gelince yine aynı
Doğru diyorsunuzda biraraya gelince yine aynısı oluyor çalışırkende böyleydiAma iste duzen o sekilde oturur.
Atiyorum spor salonuna basladiginiz. 2 3 kez gelecegim dediginde spor gunum diye kabul etmezsiniz. O da kendine baska mesgale bulacak illa ki ya da gelip esinizi eve kitlicek. O zaman zaten esiniz cozer meseleyi. Size bir sey kalmaz.
Zaten mümkünse 1,2 yıl yapmayın. Önce evliliğiniz otursun, birbirinizi iyice tanıyın.İşte sırf bu yüzden çocuk yapamıyorum çok yoruyor gerçekten
Ben hiç çocuk yapmak istemiyorum eşimle bir problemimiz yok annesini çok takıyorum kafamaZaten mümkünse 1,2 yıl yapmayın. Önce evliliğiniz otursun, birbirinizi iyice tanıyın.
Haftada 1 giderek birazda resmi durarak dengeyi kurun
Doğru diyorsunuzda biraraya gelince yine aynısı oluyor çalışırkende böyleydi
1 yıllıkmışBen mi konuyu yanlis okuyorum.
3 aylik evli degil misiniz?
Bence abartiyorsunuz suan![]()
Aynı durumu bizzat yaşadım. Biz çözümü kayınvalidemi psikologa götürmekte bulduk. Çünkü bakıma muhtaç 85 yaşında yaşlı biri gibi davranıyordu. Basım ağrıdı gelin. Ölüyorum bayılıyorum gelin. Eve gidip ne yapacaksınız kalın burda. Gitmezsen ağlayıp hastalanmış numarası yapıyordu. Bikmistim artık. Eviniz yakın olduğu halde oturmaya diye her cagirdigimda pijamalariyla geliyordu. Bikmistim artık. Haftanın 5gunu çağırıp diğer kalan iki günde de bende kalmak istiyordu. İki gün önce kayınvalidemde olduğum halde ertesi akşam pürüz ciksrmasin diye Oturmaya cagiriyordum kayinvalide gorumcemi eve dönme vakitleri gelince salak görümcem annesine sen kal istiyorsan diyordu bide. Önce ben ufak bı cinnet geçirdim. Baya bildiğin bagirmali kavga ettim. Haftanın 4gunu sizi görmek zorunda mıyım yeter artık diye sonra baktı ipler iyice kopacak bize gelemeyecek görümcem psikologa götürmüş bir yıl ilaç kullandı. Sonra duzeldik darısı başına.Merhabalar arkadaşlar.1 yıllık evliyim eşim ailenin tek çocuğu. eşimin annesiyle birtürlü anlaşamıyorum sevemiyorum sesini duymak istemiyorum görmek dahi istemiyorum yuvam yıkılacak diye korkuyorum bu yüzden. Sebebine gelecek olursak sürekli bizden ilgi beklemesi yakın oturduğumuz için hergün gelip gidelim istyorlar annesi onlarda yaşamamızı istiyor alınıyor güceniyor onlarda rahat etmiyorum çünkü kaynanamın gözü sürekli üstümde gözünü 1 dakika ayırmıyor hep peşimden geliyor ve bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum seni tanıyamıyoruz artık diyor anlamış değilim 2 gün görüşmeyince sizi çok özledim deyip çıkıp geliyor evliliğimize annesi alışamadı yuvam yıkılabilir geçmişte bazı söylemler oldu dış görünüşümle alakalı unutamıyorum onları.3 aylık evliyim gelin birlikte yaşayalım kış boyunca doğalgazı teke indirelim ramazan ayı boyunca 3 kere evime misafir ettim niye gelmedin diye her gün gönül koydu ben anlamıyorum arkadaşlar neden bunları yaşıyorum diye sorgulamaya başladım eşimi seviyorum ve ikimizin arasında kalmasını istemiyorum bazen çok ilgi yıpratıyor arkadaşlar okadar yoruldumki söylemlerden evliliği yürütmek istemiyorum çünkü annesi ile yapamıyorum bu durumda olan var mı meçhule düştüm sanırım onlara ne zaman gitsem gözü bende olduğu için diken üstündeyim rahat nefes bile alamıyorum. Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum sevemiyorum çok uğraştım olmuyor madem gözünden ayıramayacaktı neden evlendik anlamıyorum gerçekten![]()
1 yıllıkmış
Gözün aydın diyeyimAynı durumu bizzat yaşadım. Biz çözümü kayınvalidemi psikologa götürmekte bulduk. Çünkü bakıma muhtaç 85 yaşında yaşlı biri gibi davranıyordu. Basım ağrıdı gelin. Ölüyorum bayılıyorum gelin. Eve gidip ne yapacaksınız kalın burda. Gitmezsen ağlayıp hastalanmış numarası yapıyordu. Bikmistim artık. Eviniz yakın olduğu halde oturmaya diye her cagirdigimda pijamalariyla geliyordu. Bikmistim artık. Haftanın 5gunu çağırıp diğer kalan iki günde de bende kalmak istiyordu. İki gün önce kayınvalidemde olduğum halde ertesi akşam pürüz ciksrmasin diye Oturmaya cagiriyordum kayinvalide gorumcemi eve dönme vakitleri gelince salak görümcem annesine sen kal istiyorsan diyordu bide. Önce ben ufak bı cinnet geçirdim. Baya bildiğin bagirmali kavga ettim. Haftanın 4gunu sizi görmek zorunda mıyım yeter artık diye sonra baktı ipler iyice kopacak bize gelemeyecek görümcem psikologa götürmüş bir yıl ilaç kullandı. Sonra duzeldik darısı başına.
Aynı durumu bizzat yaşadım. Biz çözümü kayınvalidemi psikologa götürmekte bulduk. Çünkü bakıma muhtaç 85 yaşında yaşlı biri gibi davranıyordu. Basım ağrıdı gelin. Ölüyorum bayılıyorum gelin. Eve gidip ne yapacaksınız kalın burda. Gitmezsen ağlayıp hastalanmış numarası yapıyordu. Bikmistim artık. Eviniz yakın olduğu halde oturmaya diye her cagirdigimda pijamalariyla geliyordu. Bikmistim artık. Haftanın 5gunu çağırıp diğer kalan iki günde de bende kalmak istiyordu. İki gün önce kayınvalidemde olduğum halde ertesi akşam pürüz ciksrmasin diye Oturmaya cagiriyordum kayinvalide gorumcemi eve dönme vakitleri gelince salak görümcem annesine sen kal istiyorsan diyordu bide. Önce ben ufak bı cinnet geçirdim. Baya bildiğin bagirmali kavga ettim. Haftanın 4gunu sizi görmek zorunda mıyım yeter artık diye sonra baktı ipler iyice kopacak bize gelemeyecek görümcem psikologa götürmüş bir yıl ilaç kullandı. Sonra duzeldik darısı başına.
1 yıllık evliyimBen mi konuyu yanlis okuyorum.
Ozaman ciddi bir mesafe koyulacak. Çünkü başka asla caresi yok. Ben bunları yaşadığımda 21 yaşında cahildim. Biraz daha büyük olsaydım o baskıyı kendime asla yasatmazdim. Hayata bir kere geliniyor başkasının canı benimkinden kıymetli degil.Gözün aydın diyeyim
En azından evlatları psikoloğa götürmeyi başarmışlar
Bizimki gitmiyor da.
Eşim çok yıpranıyor aradaTasınmayı düşünün eşinize söyleyin rahatsız olduğunuzu ya da kayınvalidenize deyin ben sürekli görüşmekten hoşlanmıyorum diye bu sebepten boşanılır mı bilmiyorum![]()
Kaynanam psikiyatri ilaçları içiyor zaten normal değil durumuAynı durumu bizzat yaşadım. Biz çözümü kayınvalidemi psikologa götürmekte bulduk. Çünkü bakıma muhtaç 85 yaşında yaşlı biri gibi davranıyordu. Basım ağrıdı gelin. Ölüyorum bayılıyorum gelin. Eve gidip ne yapacaksınız kalın burda. Gitmezsen ağlayıp hastalanmış numarası yapıyordu. Bikmistim artık. Eviniz yakın olduğu halde oturmaya diye her cagirdigimda pijamalariyla geliyordu. Bikmistim artık. Haftanın 5gunu çağırıp diğer kalan iki günde de bende kalmak istiyordu. İki gün önce kayınvalidemde olduğum halde ertesi akşam pürüz ciksrmasin diye Oturmaya cagiriyordum kayinvalide gorumcemi eve dönme vakitleri gelince salak görümcem annesine sen kal istiyorsan diyordu bide. Önce ben ufak bı cinnet geçirdim. Baya bildiğin bagirmali kavga ettim. Haftanın 4gunu sizi görmek zorunda mıyım yeter artık diye sonra baktı ipler iyice kopacak bize gelemeyecek görümcem psikologa götürmüş bir yıl ilaç kullandı. Sonra duzeldik darısı başına.
Evliliğimin 3.ayında gelin beraber yaşayalım demek istedimBen mi konuyu yanlis okuyorum.
Evliliğimin 3.ayında gelin beraber yaşayalım dedi demek istedim![]()
Ben mesafe koymaya çalıştım ihlal ettiOzaman ciddi bir mesafe koyulacak. Çünkü başka asla caresi yok. Ben bunları yaşadığımda 21 yaşında cahildim. Biraz daha büyük olsaydım o baskıyı kendime asla yasatmazdim. Hayata bir kere geliniyor başkasının canı benimkinden kıymetli degil.