• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatın tuhaf tesadüfleri

Mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim biliyorum biraz ergen konusu ama...

Geçen gün gittim yoğundu beni tanıdı iyi aksamlar dedi. Tekrar gitmeye cesaret edemedim. Beni laf olsun diye konuştuğu biri olarak görüyorsa kendisine ilgimi belli edersem küçük duruma düşerim diye korkmaya başladım. Tekrar gitsem selam falan versem anlar herhalde.

Direk söylesem mesaj atsam koymayacak ama belli etmeye çalışmak kötü hissettiriyor. Sizlerin önerisi üzerine direk söylemeyeceğim.

Kizlar yardımcı olun çok mu hevesli gozuktum. Ben bu çocuğu instadan ekledim bir kaç gün sonra mesaj attı naber napiyorsun falan diye. Mesajlaşma 2 cümleyi geçmez kahve içiyordum yazmıştım hep kendin iç zaten yazmış ben de bunun üstüne birgün beraber içeriz yazdım. Fazla mı hevesli gozuktum. Sırf böyle söylemem için atılmış bir mesaj değil mi bu?? O da, tamam bakalım oldu ozaman yazmış. Havaya girmiş olabilir mi?

Kizlar yardımcı olun çok mu hevesli gozuktum. Ben bu çocuğu instadan ekledim bir kaç gün sonra mesaj attı naber napiyorsun falan diye. Mesajlaşma 2 cümleyi geçmez kahve içiyordum yazmıştım hep kendin iç zaten yazmış ben de bunun üstüne birgün beraber içeriz yazdım. Fazla mı hevesli gozuktum. Sırf böyle söylemem için atılmış bir mesaj değil mi bu?? O da, tamam bakalım oldu ozaman yazmış. Havaya girmiş olabilir mi?
Yoo kalsik işte bi kahve içelim demeye cesaret edemeyip sana söyletmiş :) Amacına ulaşmış bi mesaj olmuş. Bundan sonra ondan bekle artık e ne zaman kahve içiyoruz mesajını.

Arkadaşlar çocukla buluştuk. İyi geçti benden yaş olarak biraz küçük. Bu çocuktan çok hoşlanıyorum. Yaşımdan ufak gösteriyorum bu arada. İlerisi için sıkıntı olur mu?

Back
X