- Konu Sahibi emreaydinfan
çok seviyorum kızlar ve yardımınıza ihtiyacım var... birini çok seviyorum ve onun için yapamayacağım hiçbir şey yoktu ki birçok şey de yaptım. ben 18 yaşında ve ankara da üniv. okuorum o da sivas'ta onun için sivas a gıttım 1 hafta yanındaydım fakat dondükten 1 hafta sonra bayağı değişti daha 2 gün öncesinde çok özledım derken o gün istemediğini söledi e haliyle kendime gelemedim bir kaç gün resmen yalvardım en son tam kabullenmeye başlamıstım kı ben senın ıcın son olim dedi ve benim söylediğim tek şey seni sevmiştim.sonrasında iki gun sordu fakat yıne sustu iki gün daha en son dayanamayıp mesaj attığımda hayatımda biri var dedi. ama nedense hiçkimse buna inanamıo e tabi be de unutmaya çalışıyorum fakat olmuyor herkes de unut diyor ama farklı şeyler duymak istiyorum artık ne yapabilirim bi fikri olan var mı ? bu arada bu beni bırakıp gıtmıstı 2009 da kaçmıştı daha doğrusu ben de o sevgi üzüntü ve nefret içinde pısırık demiştim arkasından 7 ay hiç görüşmedik sonra yine görüşmeye başladık ve unutamadığını söylüo bu son defa istemediğini de o sözü unutamadıgına vurdu . yardım edin kızlar ne olur artık gecem gündüzüm karıştı mesaj atmamak aramamak için zor tutuyorum kendimi beynim çökecek durumda...