Hayatında başka birisi varmış

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
çok seviyorum kızlar ve yardımınıza ihtiyacım var... birini çok seviyorum ve onun için yapamayacağım hiçbir şey yoktu ki birçok şey de yaptım. ben 18 yaşında ve ankara da üniv. okuorum o da sivas'ta onun için sivas a gıttım 1 hafta yanındaydım fakat dondükten 1 hafta sonra bayağı değişti daha 2 gün öncesinde çok özledım derken o gün istemediğini söledi e haliyle kendime gelemedim bir kaç gün resmen yalvardım en son tam kabullenmeye başlamıstım kı ben senın ıcın son olim dedi ve benim söylediğim tek şey seni sevmiştim.sonrasında iki gun sordu fakat yıne sustu iki gün daha en son dayanamayıp mesaj attığımda hayatımda biri var dedi. ama nedense hiçkimse buna inanamıo e tabi be de unutmaya çalışıyorum fakat olmuyor herkes de unut diyor ama farklı şeyler duymak istiyorum artık ne yapabilirim bi fikri olan var mı ? bu arada bu beni bırakıp gıtmıstı 2009 da kaçmıştı daha doğrusu ben de o sevgi üzüntü ve nefret içinde pısırık demiştim arkasından 7 ay hiç görüşmedik sonra yine görüşmeye başladık ve unutamadığını söylüo bu son defa istemediğini de o sözü unutamadıgına vurdu . yardım edin kızlar ne olur artık gecem gündüzüm karıştı mesaj atmamak aramamak için zor tutuyorum kendimi beynim çökecek durumda...

Böyle dengesiz tiplerden uzak durmanı öneririm ben.
İnsan ne istediğini bilmeli ve onun için uğraşmalı.
Karşıdaki seni çantada keklik görüyor, bu kadar yalvarma üstüne.
İstediği zaman gider, istediği zaman gelir, istediği zaman yine gider.
Hiç yorma kendini, hayat karşına daha neleri çıkarır.
Karşılıklı duygularla, adam gibi bir ilişki yaşadığında, gülüp geçersin, ne kadar boşmuş dersin.

bence ondan uzak dur canım. yapacağın en iyi şey bu. belliki çok dengesiz. canı istiyor geliyor. canı istemiyor gidiyor. seninle böyle oynamasına izin verme

bence seninle onamak onun hoşuna gidiyor. Diyelimki ilişkiniz bir şekilde düzene girdi. Sen ona daha çok bağlanacaksın ve ileride tekrar aynı şeyi yaptığında (emin ol yapar) daha fazla hayal kırıklığına uğrayacaksın. Bunu kendine yapma canım..

Ben sen anlatırken bile onun ne istediğini anlamadımki? Bazı erkeklerde var bu çok iyi tanıdığım birine benzettim davranışlarını üzmek istemem ama genelde bu tiplerin heryerde bir tane sevgilisi oluyor eğleniyorlar sadece

Bu gibi hareketlerinde sürekli farklılıklar gösteren adamlardan hayır gelmez,koyver gitsin zorda olsa. Adam birgün farklı diğer gün farklı nesine nasıl güvenebilirsin ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…